Wody perfumowane damskie

Burberry Burberry Touch for Woman EDP

Burberry Touch for Women
Burberry Touch For Women Woda perfumowana dla kobiet 50 ml
BURBERRY Touch Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 września 2023 o 22:05
    Ulubieniec na jesień
    Jest to już moja druga buteleczka tego cudeńka. Burberry uwielbiamy, a te perfumy kocham. Wg mnie są idealne na jesien, do codziennych jak i wieczornych stylizacji. Na każdą okazje. Zapach utrzymuje się bardzo długo, wystarczyło użyć raz i nie trzeba było tego dnia już poprawiać. Bardzo wydajny. Kwiatowo - zielona kompozycja idealnie się przeplata, nie ma w niej niczego za dużo, jest perfekcyjnie. Dodatkowo buteleczka jest bardzo elegancka i klasyczna, idealnie mieści się w dłoni. Jak widać na załączonym zdjęciu, kolejny flakon już prawie opróżniony ????♥️
    Zalety:
    • buteleczka
    • piękny zapach
    • trwałość
    Wady:
    W perfumerii
  • 1 sierpnia 2020 o 14:29
    Pieprzny
    Pierwsza wyczuwalna nuta to pieprz - na początku czuję praktycznie tylko pieprz. Nie mówię, że to źle, lubię pieprz, ten jest egzotycznym pieprzem czerwonym. Z czasem pojawiają się nuty bardziej słodkie, w końcu zaczynają dominować, ale to intrygująca "brudna" i pieprzna słodycz, lekka, ale z charakterem. Wyraźnie czuję piwonię, cedr, konwalię i czarną porzeczkę. Świeży i intrygujący zapach, niekoniecznie mój faworyt od Burberry, ale lubię go latem. Subtelny, a jednocześnie ma charakterek. Charakterek, ale osobowość to już za dużo powiedziane - nie jest zbyt skomplikowany, ani rozwojowy. Po prostu ta brudna, pieprzna słodycz i na tym się zaczyna i kończy. Może zaintrygować, ale już nie zafascynować.
    missimo
    30 kwietnia 2019 o 14:45
    Hmmm
    Burberry touch trafiło mi się przypadkiem. Akurat szukałam nowego zapachu, bo poprzednie mi się skończyły, a trafiłam na okazję na ebayu. Opakowanie klasyczne, wykonane z bardzo porządnego, ciężkiego materiału. Podoba mi się drewniana zakrętka. Ogólnie wygląd elegancki. Co do zapachu to sama nie wiem. Na początku pomyślałam, że hmm świetnie zgrywa się z zapachem papierosów na ciele. Potem poczułam drewno, mocno mydełko, jakieś owocki w tle. Sporo pudru, przesiąkniętego delikatnym zapachem świeżego tytoniu. Zapach jest bardzo intensywny, trwały i ma też sporą projekcję. Ogólnie nie jestem zawiedziona, nie jestem ukontentowana. Skończę butelkę na pewno. Świetnie moim zadniem pasuje to zapach na wiosnę i lato, jeśli jesteście fankami ciężkich, kobiecych, eleganckich zapachów, a macie dość przytłaczających "śmierdziuchów" w rodzaju shalimar, no.5, gres cabochard w słoneczne, lżejsze dni. Jednak jest to zapach specyficzny i nie każdemu może się spodobać.
    Zalety:
    • Porządnej jakości butelka
    • zapach trwały o sporej projekcji
    • elegancki, ponadczasowy
    Wady:
    • nie każdemu. może się spodobać przez swoją mydełkowość
  • 17 sierpnia 2018 o 10:07
    Proszek do prania kiepskiej jakości
    Niestety miałam okazję poznać Touch of Women od złej strony przez koleżankę z pokoju w pracy, która pewnego dnia przerzuciła się na ten zapach i zlewała się nim obficie. Była święcie przekonana, że skoro reklamowany jest jako zapach czystości i świeżości to tak też będzie odbierany przez otoczenie. Na szczęście nie tylko ja miałam z tym problem i olfaktoryczny armagedon nie trwał za długo. Potem gdy zapach w mniejszych ilościach był już dla mnie znośny nie umiałam już spojrzeć na niego przychylnie. Jedyne co przychodziło mi na myśl to skojarzenie z praniem wiszącym w zarośniętym zielskiem i chwastami ogrodzie. A najgorsze, że pranie to nie zostało wyprane w dobrej jakości detergencie a najtańszym drapiącym w gardło proszku do prania. Nie wiem co wzbudza we mnie takie skojarzenia. Nuty zapachowe powinny mi się wręcz podobać. Jest tam dużo owoców między innymi pomarańcza, jeżyna, porzeczka, malina i brzoskwinia. Jest bukiet z moich ulubionych kwiatów - piwonii, lilii i tuberozy. Baza też powinna być przyjemna z migdałami, wanilią i cedrem. Jak czytam opis nut zapachowych to wydaje mi się, że pomyliłam zapachy.
  • 4 grudnia 2016 o 10:57
    Ostre a potem mdławe zielsko
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wiązałam z tym zapachem duże nadzieje jako, że męski odpowiednik jest po prostu genialny! Niestety...w damskiej werji Touch na próżno szukać podobieństwa do uwodzicielskiego pieprzu w Touch for Men. W wersji damskiej mamy głównie zielsko i to mieszankę chyba wszystkiego co zielone i trawiaste naraz - od zapachu ziół na leśnej polanie, po skoszoną trawę i niestety również podgniłe łodygi na bagnistych terenach... Pierwsze otwarcie jest właśnie takie, w późniejszym czasie świdrująca nos ostrość ziół zostaje posypana dużą warstwą cukru i staje się dość delikatna ale za to bardzo mdława, delikatnie mydlana. Zupełnie to do mnie nie przemawia. Do tego wszystkiego zapach jest mało trwały, szybko się ulatnia...i może dobrze bo to kompletnie nie moja bajka.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie