Pomadki i szminki

Sephora Rouge Infusion Atrament do ust

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 grudnia 2020 o 16:09
    Super pomysł aplikatora, sam produkt jest problematyczny w aplikacji
    Rouge Infusion dostaniemy w nietypowym opakowaniu, jest to "tubka" z końcówką która przedstawia nam kolor "Atramentu do ust". Całość jest typowych kolorach jak dla marki Sephora czyli na czarnym tle białe logo. Pomysł z opakowaniem wygląda efektownie, i zwraca na siebie uwagę za każdym razem gdy wyciągam go z torebki. Konsystencja jest średnio gęsta, trochę kłopotliwa w aplikacji, trzeba się trochę namęczyć by prezyzyjnie ja rozłożyć na ustach. Utrzymuje się przez pare godzin, lecz "zjadamy " ja nie równo, jeśli mamy skórki, pomadka je bardziej podkreśla. Lubie kosmetyki z Sephora, producent dużą wagę stawia na nietypowy wygląd produktów, co klientów przyciąga, lecz jakość samego atramentu rozczarowało mnie, za cenę 50zł oczekiwałam lepszego produktu
  • 11 czerwca 2020 o 13:31
    Nieudany.
    Nie umiem w tym produkcie do ust wskazać dużych zalet. Mam mu do za zarzucenia wiele. M.in. : - kolor niby mocny, ale na ustach już nie - rozkłada się nie równomiernie - bardzo plamicie , smużyście - piekły mnie usta po pomalowaniu, prawdopodobnie mnie uczulał - nie da się go dołożyć - kilka warstw wygląda okropnie - wysusza - wchodzi w zmarszczki - można go zerwać z ust, gdy wyschnie - waży się na ustach - ściera sie i schodzi błyskawicznie - cena Kolejny kosmetyk od Sephory, który nadaje się do....
    Perrie9
    3 września 2019 o 22:50
    Nawet fajny
    Atrament dostałam w prezencie. Rzadko używam tego typu produktów. Ten jednak przypadł mi do gustu. Ma ładne opakowanie. Niestety nie jest dość łatwy w aplikacji. Na ustach nie zostawia warstwy, jakby się w nie wtapia. Nie błyszczy się. Jest dość trwały-przeżyje bez jedzenia cały dzień, a z jedzeniem kilka godzin.
    • kolor
    Wady:
    • trudny w aplikacji
    • przesusza usta
  • 27 listopada 2018 o 18:43
    Dobra jako uzupełnienie
    Dobra jako uzupełnienie makijażu: np jako rozjaśnienie centralnej części ust (kolor 15-rosebud). Ma bardzo przyjemny zapach <3. Krycie średnie i dość klejąca (właśnie dlatego nie stosuję jej na CAŁE usta).
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • ZAPACH
    • piękne uzupełnienie makijażu ust
    Wady:
    • średnie krycie
    • lepka
    Kleo99
    14 czerwca 2018 o 6:33
    Mega mega mega
    Dostałam na urodziny od koleżanki w moim ulubionym odcieniu co do szminek czyli bordowym i była to najlepsza szminka jaką miałam. Bardzo trwała i wydajna. Nakładanie jej na usta to sama przyjemność, wygodny błyszczykowy aplikator oraz jej konsystencja dają na prawdę świetny efekt. Dobrze się rozprowadza. Nie było problemu z "wyjeżdżaniem" poza kontur bo tak dobrze się nią malowało. Dodatkowo piękny kolor. Nie było problemu ze "zjadaniem" się szminki, nie zostawiała konturu i pustego środka jak to robi wiele szminek.Wygodne, poręczne opakowanie. Dla mnie jednym słowem rewelacja.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
    • Łatwość aplikacji