Wody toaletowe damskie

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire EDT

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire Woda toaletowa 30ml

• 11 lutego 2022 o 11:00
    Rozwodniony Alien
    Bazowy Alien to coś mocno w moim guście. Lubię perfumy typu „signature scent” i nie są mi obce te z gatunku „love-hate relationship”. Mam swoje lata, jestem pewną siebie indywidualistką, więc taki typowy mocarz od Muglera był jak znalazł. Alienem raczyłam siebie i otoczenie w te wieczory, kiedy chciałam wysyłać komunikat „I’m sexy and I know it”. No i nagle pod wpływem impulsu zostałam posiadaczką tego oto pachnidła. Niby to Alien, a jednak nie-Alien. Ma bardzo silne powiązanie w moim odczuciu z Burberry Brit, to pewnie ta herbaciana nuta. W Burberry ona mnie drażni, tutaj jest znośna, ale jednak przez to skojarzenie mniej mi się podoba jakoś ten zapach. No i ostatnia cecha, a zarazem największa wada: ten zapach jest tak bliskoskórny na mnie, że nie czuję go na sobie wcale, nawet od razu po skropieniu skóry. To olbrzymi minus przy tej cenie perfum, dlatego zużyję pewnie latem, kiedy będą mocniej wyczuwalne, a nieduszące dla reszty świata. I nasza znajomość na tym się skończy.
    Zalety:
    • Flakon
    • Lekki zapach, raczej uniwersalny z uwagi na niską moc w odróżnieniu od klasyka
    Wady:
    • Bardzo słabo wyczuwalny
    • Cena w stosunku do trwałości
  • 14 stycznia 2021 o 17:12
    Z Alienami mi ,,nie po drodze"
    Jako,że za oknem zimno i biało, kupiłam już z myślą o wiośnie,ten zapach.Typowo Alienowe nuty przełamane cytrusami.Zapewne piękny i poręczny flakon.Po użyciu zapach jest bardzo wytrawny i cytrusowy, ale nie czuję się w nim tak letnio, czy wiosennie i czyściutko jak po D&G LB.Zapach jest alienowo pospolity, nic nie stanowi o jego wyjątkowości.Cytrusy o bardzo dobrej trwałości, choć, gdy się poruszam robi się cieplejszy i trochę zmysłowy.ja ogólnie fanką Alienów nie jestem i tak już zostanie.Ten zużyję chętnie, lub mniej latem.
    Zalety:
    • Flakon, trwałość
    Wady:
    • cena, nic ciekawego, czy unikatowego, mało kobiece
    Keara
    15 października 2019 o 13:26
    Zagadkowy i urzekający Obcy, w którym można się zakochać
    Kompozycja niezwykle czarująca, oryginalna. Trafiająca w mój gust, podkreślająca atrakcyjność, pełna kokieterii i uśmiechu. Ulubiony Alien, tak inny od wszystkich. Długo utrzymujący się na skórze, z umiarkowaną projekcją. Nuty herbaciane, doprawione bergamotką i limonką, odziane w gardenię i neroli, buzujące aromaty wanilii, pomarańczy... Uroczo, w ponętny i z pewnością wyróżniający się sposób. Flakon zgrabny, prześliczny. :)
    Pola40
    3 stycznia 2019 o 20:54
    Niezły
    Kocham Alien edp, edt, Dolce vita, Poison w wersjach wszelakich, Allure edt. Szukałam czegoś lekkiego do pracy (z dziećmi). Allure by się nadał, ale jest cholernie drogi i używam "od święta". Alien eau Extraordinaire jest całkiem trwały, delikatny, kwiatowy. Pierwsze nuty herbaciane niestety szybko nikną, ale zapach długo się utrzymuje. Nie są to perfumy charakterystyczne, które są rozpoznawalne przez otoczenie. Przyjemne, trwałe. Można kupić w rozsądnej cenie.
    • Delikatność
    • Mogą się bardziej podobać innym
    • Nie są uciążliwe dla otoczenia
    Wady:
    • Mała oryginalność
    • Nie na specjalne okazje
    Monea77
    19 maja 2018 o 12:50
    Boski
    Używa od:próbka
    Zapach podobny do Dolce Cabana Light Blue. Początek to mocna gorzka cytryna a potem to już bajka..........cielesny, słodkawy,milusi. To zapach na miłe chwile bez opcji, że komuś będą przeszkadzały.Zapach na lato .....nawet upalne
    Zalety:
    • Boski