Wody toaletowe męskie

JAGUAR Classic Gold Woda Toaletowa dla Mężczyzn 100ml
Jaguar Classic Gold Woda toaletowa dla mężczyzn 100 ml
Jaguar Classic Gold

• 26 grudnia 2024 o 2:20
    Długotrwały zapach o ciepłych nutach, głęboki i uniwersalny
    Zapach zamknięty jest w eleganckim, złotym szklanym flakonie, który prezentuje się pięknie na półce. Jest głęboki, luksusowy i jednocześnie rześki. Mojego męża przekonują ciepłe i zmysłowe nuty wanilii, paczuli i piżma. Jest idealny na dzień i na wieczór, na każdą porę roku. Ta uniwersalność to jego niewątpliwa zaleta. Perfumy są męskie ale jako kobieta uwielbiam je również wąchać. Zapach jest trwały, długo się utrzymuje na skórze.
  • 18 grudnia 2024 o 13:53
    Uniwersalny, elegancki i złoty..
    Woda toaletowa jaguar classic gold jest klasycznym wyborem i uważam, że wieli mężczyznom jak i kobietom będzie się podobać. Produkt o aromatycznym, intensywnym a zarazem eleganckim zapachu, przyciągający, aromatyczny zapach z owocowymi i drzewnymi nutami. Idealny na każdą porę dnia, równie dobrze sprawdzi się w dzień , tak jak i porą wieczorową. Uważam, że dominująca nuta to cytrusy , które są dość mocno wyczuwalne na początku aplikacji. Później natomiast łagodny kwiat pomarańczy oraz drzewo tekowe. Mój chłopak je bardzo lubi, tata również, mi też się podoba. Flakon jest super, klasyczny, elegancki i te złoto, przyciąga uwagę i jest ładny. Produkt jest trwały i całkiem długo się utrzymuje. Całość oceniam 10/10 nie mam się do czego przyczepić tym bardziej ,że cena jest również świetna.
  • 9 grudnia 2021 o 15:31
    Uniwersalny, elegancki w dodatku unisex
    Zapachy od Jaguara lubię za przystępną cenę, intensywną trwałość oraz oryginalność. Zdecydowanie Classic Gold jest moim ulubieńcem. To drzewno-cytrusowo- aromatyczne połączenie zapachowe podbite piżmem. Czuć limonkę, bregamotę, nutę słodkiej pomarańczy i pikantną wanilię. Słodycz jest wyważona na równi z orzeźwieniem. Perfum możemy zaliczyć do pudrowych, cięższych lecz nie duszących. Classic Gold jest ciepły, przyjemny, zarazem rześki i słodki z lekką nutą pikanterii (to zasługa piżma). Uniwersalny, na każdą okazję. Zapach ten sprawdzi się też zarówno w damskiej jak i męskiej odsłonie. Warto go wypróbować.
    Zalety:
    • przyjemny cytrusowo- drzewny zapach
    • unisex
    • intensywny
    • trwały
    W perfumerii
    Kaisja
    1 lutego 2021 o 19:58
    Złoto dla zuchwałych
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Otrzymałam kiedyś, jako prezent do zakupów, bardzo schludny, piękny graficznie, reklamowy zestaw trzech próbek perfum Jaguar – czarnej, błękitnej i złotej. Ucieszyłam się, a ponieważ lubię i używam perfum charakteryzujących się złotą barwą – równie świetlistych w odbiorze, sądziłam, że w wersji dla Mężczyzn również mi się spodobają. Póki co, bardzo spodobała mi się etykieta zachęcającego próbniczka, ozdobionego zdjęciem Modela w typie urody i stylizacji sugerującej – jak to w reklamie – dla Kogo perfumy są docelowo skierowane. Dla budzącego sympatię, schludnego, młodego Mężczyzny, o inteligentnych, choć szelmowskich oczętach, w stylu swobodnej, wygodnej elegancji, i faktycznie – wszystkie perfumy Jaguara doskonale pasują do Kogoś Takiego, przy czym są na tyle klasyczne, i skomponowane ztakim znawstwem, że dla Panów starszych również będą odpowiednie. Wracając do opiniowanego Jaguara "Złotego" – również zamkniętego w typowym dla serii flakoniku – eleganckim, szklanym, z chromowaniami – nawiązującymi do flagowego produktu Marki – luksusowego, sportowego samochodu, w dobranym – tym razem złotym kolorze, składają się na niego także "złociste", rozświetlone akordy drzewno-aromatyczne, z nutami cytrusowymi i waniliowymi. Zapach jest piękny, niebanalny, głęboki, elegancki, ultrazmysłowy, i rześki, choć pozbawiony typowych dla męskich, świeżych perfum, akordów morskich, zielonych, lub lawendowych, dzięki bergamotce, limie i kwiatom pomarańczy na ciepłym, zmysłowym tle drzewa tekowego, wanilii, paczuli i piżma. Pasujący na wiele okazji, uniwersalny i mogący się podobać Odbiorcom zarówno starszym, jak i – na specjalne, większe okazje – również młodszym. Perfumy są męskie bezsprzecznie, choć ja mam z nimi pewien osobisty problem. Ponieważ sama preferuję damskie perfumy kwiatowo-waniliowe, z drzewnymi nutami, nie jestem pewna, czy chcę – w myśl zasady, że to przeciwieństwa się przyciągają, aby Bliski mi Człowiek pachniał analogicznie – perfumami o zbliżonych, "złocistych" akordach. Ale zapach jest super, i podoba się Przedstawicielom obu Płci. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • kompozycja – piękna, elegancka i sensualna – drzewno-aromatyczna z cytrusowymi i waniliowymi akordami,
    • trwałość – bardzo trwałe perfumy,
    • projekcja – wspaniała – perfumy męskie, ciepłe, a do końca bardzo ożywcze,
    • flakonik – prosty, elegancki – szkło, złoto i chromowania – idealnie dobrany do zapachu,
    • cena – wyjątkowo przystępna – piękne perfumy ekskluzywnej Marki, o wyjątkowych "wysokopółkowych" parametrach – w promocji nawet za jedyne 50-60 zł. A jednak można. Brawo!
    Wady:
    • brak wad
    W perfumerii