Serum do paznokci

Eveline Cosmetics Nail Salon Professional Clinical Care, Skoncentrowana odżywka - serum do paznokci 9 w 1

Eveline clinical care skoncentrowana odżywka-serum do paznokci 9w1 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lutego 2024 o 19:04
    Bradzo słaby
    Produkt ten nie tylko nie spełnił swoich obietnic, ale również szybko schodził z paznokci, nie dając żadnych trwałych efektów. To tylko strata kasy i czasu, a efektów i tak nie ma
    Horla
    6 kwietnia 2019 o 18:33
    U mnie się kompletnie nie sprawdziła
    Prawdę powiedziawszy zakup tej odżywki wiązał się z ogromnym niedopatrzeniem z mojej strony, ponieważ po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii chciałam zakupić jej odpowiednik 8w1 (który dostał w miesiąc później tegoroczny tytuł KWC), ale zwyczajnie zagapiłam się i w koszyku wylądowała ta odżywka. No ale przecież to prawie to samo, więc na pewno nie będzie tak źle... Tak sobie powtarzałam, gdy dotarłam do domu. Niestety, jak się okazuje, między 8w1 a 9w1 zachodzi kolosalna różnica... Teraz kilka słów o moich paznokciach - duża, migdałowa płytka, mocne, silne, a gdy urosną, koleżanki pytają, czy mam tipsy. Ogółem jestem z nich naprawdę dumna i wiem, że są nieraz powodem zazdrości. Hybrydy wykonuję samodzielnie i noszę je chętnie oraz często, co więcej, nie nadwyrężają one zbytnio moich paznokci, ale wiadomo, zawsze warto zrobić przerwę między jednym a drugim nałożeniem i to właśnie z myślą o takich przerwach zakupiłam odżywkę, która miała raczej utrzymać moje paznokcie w dobrym stanie, a nie jakoś szczególnie je naprawić. Opisywany kosmetyk ma mleczną barwę, pachnie jak większość specyfików do paznokci (nieciekawie...). W miarę równomiernie rozprowadza się na paznokciach i szybko wysycha, za co należy się pochwała. Nadaje paznokciom mlecznobiałą barwę i lekki połysk - efekt ten jest naprawdę korzystny. Używałam jej zgodnie z instrukcją, czyli pierwszego dnia nałożyłam, drugiego dnia dołożyłam kolejną warstwę, którą zostawiłam na dłużej, następnie zmyłam i zabieg powtórzyłam od nowa i tak przez dwa tygodnie, jak przykazano na opakowaniu. Niestety, choć efekt wizualny był zadowalający, to już samo działanie mocno mnie rozczarowało. Odżywka zamiast utwardzić paznokcie, zmiękczyła je, przez co stały się łamliwe, a ich czubki zaczęły się rozdwajać. Był to dla mnie szok, bo przenigdy wcześniej nie miałam problemu z łamliwością paznokci! Jak wspominałam, zakupiłam odżywkę, by utrzymać ich zdrowy wygląd, dlatego kompletnie nie spodziewałam się efektu wręcz odwrotnego. Niestety nie mogę polecić tej odżywki nikomu. Jeśli moje perfekcyjne zdrowe i twarde paznokcie uległy temu produktowi i zaczęły się kruszyć, to nawet nie chcę myśleć, co ta odżywka zrobi z paznokciami słabymi i kruchymi. Ja na pewno więcej po nią nie sięgnę, ale myślę, że marce Eveline dam jeszcze jedną szansę i zakupię sławną wersję 8w1. Produkt dostaje 2 gwiazdki za ładny, naturalny efekt mlecznobiałych paznokci po nałożeniu odżywki.
  • 22 stycznia 2019 o 17:13
    Jestem na TAK
    Używam tej odżywki już bardzo długo jako bazy pod inne lakiery oraz solo. Czasami stosuję podwójną warstwę, ale to naprawdę od święta. Wychodzę z założenia, że jak coś ma działać, to nie należy z tym przesadzać. Odżywka jest według mnie bardzo dobra, poprawiła stan moich paznokci, nie rozdwajają się i nie łamią nawet gdy na jakiś czas ją odstawię. Od razu zaznaczam, że nigdy nie miałam robionych tipsów, żeli, hybryd i innych tego typu wynalazków, nie wiem zatem jak 9w1 poradziłaby sobie z płytką po takich ingerencjach.
    Zalety:
    • wzmacnia płytkę, paznokcie nie łamią się, są bardziej elastyczne
    • odpowiednia konsystencja
    • cena - teraz w Rossmanie w promocji za ok 10 zł (w klubie)
    • nadaje się jako baza pod lakier
    • wydajna
    • szybko schnie
    Wady:
    • zapach.........żartuję :) Tak na serio - nie zauważyłam wad ♡♡♡
  • 20 grudnia 2018 o 20:58
    Lubię ją
    Odżywka ma skrajne opinie- dla jednych to hit, dla drugich porażka. Ja własnie zakończyłam 14 dniową kurację i jestem jak najbardziej zadowolona. Nie zauważyłam ostrego zapachu o którym pisze wiele wizażanek.. Paznokcie są twarde i mocne, nie łamią się i nie rozdwajają. Jak dla mnie sprawdziła się bardzo dobrze :)
    ewisz
    16 marca 2018 o 11:21
    Tylko na jeden raz!
    Nastała moda na odżywkę do paznokci z Eveline, więc postanowiłam ją kupić. Miałam zniszczone, kruche paznokcie, które potrzebowały natychmiastowej odbudowy i regeneracji. Używałam jej dokładnie według instrukcji. Po nałożeniu paznokcie wyglądały bardzo przyzwoicie, wydawały się mocniejsze, odżywione. Niestety były to pozory. Po kolejnej serii moje paznokcie wyglądały gorzej niż przed rozpoczęciem kuracji - cały czas łamały się, pękały, rozdwajały i przybrały paskudny kolor. Nigdy więcej nie zastosuje tej odżywki!
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów działania
    • pogorszenie stanu płytki paznokciowej