Odżywki do włosów

Cece of Sweden Salon, Coconut Milk & Biotin Conditioner Odżywka zapobiegająca wypadaniu włosów

• 2 listopada 2017 o 22:12
    Lubię, wracam
    Swego czasu przetestowałam sporo produktów tej marki i ten polubiłam najbardziej, do niego wracam. Cena regularna w drogeriach około 14-15zł, ja zawsze biorę w zapas przy promocji 50%, więc 7zł za 500ml odżywki sobie cenię, bo aktualnie mam włosy do talii - ekonomia przede wszystkim w tym momencie ;) Odżywka ma kremową, nie za gęstą, nie za rzadką konsystencję - mam na myśli to, że nie spływa z włosów, jednocześnie swobodnie się rozprowadza i dociera do skóry głowy i aplikuje ją szybciutko na całej długości włosów. Bardzo ładnie zmiękcza włosy, są bardzo przyjemne w dotyku, nie są takie szorstkie, co zwłaszcza doceniam na końcach, które przy tej długości włosów potrafią być bardzo wymagające. Włosy są sypkie, mięsiste, dociążone, nie fruwają dookoła, nie elektryzują się, ale co najważniejsze - nie są zbyt obciążone, mimo aplikacji przy skórze głowy nie ma totalnego przyklapu i braku objętości co często niestety się zdarza. Nie zauważyłam wpływu na wypadanie włosów, chociaż przyznam, że mi jakoś bardzo ten problem nie doskwiera, raczej standardowo. Spełnia swe podstawowe zadanie po prostu - ładnie nawilża, odżywia i wygładza włosy, ułatwia rozczesywanie. Robi więcej i lepiej niż dużo droższych produktów. Moim zdaniem ma bardzo fajny skład, co tylko potwierdza moją dobrą opinię o niej - polecam wypróbować, wiele koleżanek stosowało bądź stosuje nadal i również sobie chwali.
    Drogeria Super-Pharm
    mibo
    22 lutego 2016 o 18:24
    Skarb dla włosomaniaczek
    Porządny skład, fajna cena 25 zł za 1 litr :D Na wypadanie nie pomaga, ale włosy odżywia zdecydowanie. Lepsza niż wszytkie kallosy i biowaxy razem wzięte. Mało popularna aż dziwne, bo świetna i tania. Wszyscy co nie znają niech żałują :D Jako 4 letnia włosomaniaczka jestem zachwycona + cena +skład +działanie + konsystencja + zapach +opakowanie Używam tego produktu od: nie wiem Ilość zużytych opakowań: 1
  • 29 października 2015 o 15:48
    sredni produkt
    kupiałam ze względu na moje mega wypadajace wlosy.jednak sie zawiodlam plusy: -cena -duze opakowanie -zapach -powoduje ze wlosy sa uniesione u nasady minusy: -niezauwazylam zahamowania wypadania wlosow ani ich wzrostu Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: prawie jedno