WIZAŻ logo

4,3 (32)
3 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 czerwca 2026 o 20:05
    Odżywka z którą trzeba obchodzić się ostrożnie
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywkę So!Flow kupiłam na promocji w zestawie z innym produktem. Mam włosy średnioporowate i u mnie sprawdza się świetnie, zwłaszcza przed większymi wyjściami, kiedy potrzebują mocniejszego odżywienia i wygładzenia. Trzeba jednak uważać z ilością – przy cienkich włosach może je obciążyć. W moim przypadku dwie pompki w zupełności wystarczają na całą długość włosów. Dużym atutem jest również piękny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Odżywka dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Czy kupię ją ponownie? Raczej nie, ponieważ lubię testować różne odżywki, ale uważam, że ten produkt zdecydowanie zasługuje na uwagę.
    Zalety:
    • Dobrze odżywia włosy.
    • Idealna do włosów średnioporowatych.
    • Świetnie sprawdza się przed ważnymi wyjściami.
    • Wystarczy niewielka ilość produktu (2 pompki).
    • Piękny, długo utrzymujący się zapach.
    • Dobrze się wchłania.
    • Wydajna.
    Wady:
    • Może obciążać cienkie włosy.
    • Nie sprawdzi się przy codziennym stosowaniu u każdego (ze względu na mocne działanie).
    • Nie jest produktem, do którego koniecznie chce się wracać, jeśli lubi się testować nowości.
  • 23 maja 2026 o 17:18
    Przepiękny arbuzowy zapach, który utrzymuje się cały dzień :)
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam włosy długie, farbowane, wysokoporowate i niestety dość podatne na łamanie oraz puszenie. W pielęgnacji zwracam dużą uwagę na równowagę PEH, dlatego chętnie sięgam po odżywki proteinowo-emolientowe, które pomagają wygładzić włosy, ale jednocześnie ich nie obciążają. Opakowanie Odżywka znajduje się w wygodnej tubie z pompką, która jest bardzo wygodna w użyciu. Design jest nowoczesny, kolorowy i bardzo przyciąga uwagę. Produkt dobrze prezentuje się w łazience :) Konsystencja i zapach Konsystencja jest kremowa, odpowiednio gęsta i bardzo dobrze rozprowadza się na włosach. Odżywka dobrze otula włosy i już podczas spłukiwania czuć, że stają się bardziej miękkie oraz wygładzone. Największym zaskoczeniem był jednak zapach - dosłownie zakochałam się w arbuzowej nucie tej odżywki. Jest świeży, słodki i bardzo przyjemny, a co najważniejsze naprawdę długo utrzymuje się na włosach. Jeszcze wiele godzin po myciu czułam ten zapach przez cały dzień, co bardzo umilało noszenie włosów rozpuszczonych. Działanie Odżywka bardzo dobrze sprawdziła się przy moich wysokoporowatych włosach. Włosy po użyciu były wygładzone, bardziej miękkie i mniej podatne na puszenie. Zauważyłam też, że końcówki wyglądały zdrowiej i włosy łatwiej się rozczesywały. Produkt nie obciążał włosów, a jednocześnie dawał efekt odżywienia i większej elastyczności. Regularne stosowanie sprawiło, że włosy wyglądały bardziej zadbanie i miały ładniejszy połysk. Podsumowanie To jedna z przyjemniejszych odżywek, jakie ostatnio używałam do włosów wysokoporowatych. Świetnie wygładza, nie obciąża i pomaga ujarzmić puszenie. Ogromnym plusem jest też przepiękny arbuzowy zapach, który naprawdę utrzymuje się na włosach przez długi czas. Zdecydowanie chętnie wrócę do tego produktu ponownie.
    Zalety:
    • piękny zapach który utrzymuje się przez cały dzień
    • wygodne w użyciu opakowanie z pompką
    • wydajna
    • włosy po aplikacji są wygładzone
    • po regularnym stosowaniu włosy wyglądają na zdrowsze
  • 14 kwietnia 2026 o 18:48
    Super
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Uwielbiam tę odżywkę do włosów. Moje włosy są bardzo zniszczone, w złej kondycji, łamią się i kruszą. Dodatkowo bardzo elektryzują się nawet podczas pobytu w domu. Kiedyś rozjaśniałam włosy w dość nie umiejętny sposób przez co, po prostu, uległy uszkodzeniu. Do dziś ich kondycja pozostaje fatalnym stanie, i teraz dopiero staram się je odbudować. Oprócz wcierek, suplementów, masek używam różnego rodzaju odżywek. Ta z soflow zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bo mam po niej naprawdę super włosy. Mam wrażenie, że są takie bardziej wygładzone, mniej się elektryzują i wyglądają na zdrowsze. Po umyciu łatwiej mi się i rozczesuje, dzięki czemu nie wyrywam ich aż tak dużo oraz wyglądają na dużo bardziej nawilżone. Bardzo polecam, bo mało jest produktów, które serio działają.
    Zalety:
    • Wydajne
    • Dostępne
    • Ładnie pachnie
    • Można kupić w promocji
  • 26 marca 2026 o 15:48
    Dwie korzyści w jednym
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zaciekawiona poleceniem trychologa zdecydowałam sie na zakup tej odżywki. Mam włosy kręcone z tendencja do puszenie sie, dość łamliwe. Odżywka sprawia, ze włosy sa miękkie i przyjemne w dotyku, po regularnym kilkumiesiecznym stosowaniu widzę poprawę kondycji oraz mniejsza lamliwosc włosów. Z całego serca polecam tą odżywke.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    1 marca 2026 o 15:35
    Przeciętna
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    uważam, że to całkiem dobry produkt, ale bez większego efektu „wow”. Odżywka ma bardzo ładny zapach i przyjemną konsystencję, dobrze się ją rozprowadza na włosach i łatwo spłukuje. Po użyciu włosy są miękkie i łatwiejsze do rozczesania, wyglądają też trochę bardziej wygładzone. Skład jest całkiem fajny, bo zawiera zarówno proteiny, jak i oleje, które mają wzmacniać i wygładzać włosy oraz nadawać im blask. Niestety u mnie efekt był raczej przeciętny – włosy wyglądały w porządku, ale nie zauważyłam jakiejś większej regeneracji ani długotrwałego nawilżenia.
    Zalety:
    • ładny, przyjemny zapach
    • włosy są miękkie i łatwiejsze do rozczesania
    • wygładza i lekko nabłyszcza włosy
    Wady:
    • efekt raczej przeciętny, bez większego “wow”
    • działanie krótkotrwałe
    • może lekko obciążać włosy przy częstym stosowaniu
    • nie daje mocnej regeneracji
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty