Odżywki do włosów

so!flow Proteinowo - emolientowa odżywka do włosów wysokoporowatych i łamliwych

So!flow Odżywka do Włosów Wysokoporowatych 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 13:23
    Arbuzowe cudo do włosów
    Odżywka So Flow proteinowo-emolientowa do włosów ma gęstą konsystencję, po nałożeniu na dłoń nie spływa z niej. Dobrze się aplikuje na włosy, ja nakładam na pasma od ucha w dół. Ma piękny, arbuzowy zapach, opakowanie jest różowe. Włosy są miekkie, nawilżone i odżywione. Puszenie się i plątanie włosów zostało zredukowane dzięki temu produktowi. Zdecydowanie zagości u mnie na dłużej.
    • nawilżenie
    • odżywienie
    • redukcja puszenia się i plątania pasm
    anko91
    16 kwietnia 2025 o 12:26
    Rewelacja!
    Świetna odżywka! Kiedyś stosowałam tylko szampon i MASKI, po okryciu tej marki ODŻYWKA jest w zupełności wystarczająca. Uwielbiam w nich to, że producent nie "przymusza" do trzymania jej kilka minut na włosach. Umyj, nałóż odżywkę i spłucz. :) Super się spłukuje, włosy są po niej fajne, pięknie pachnie, dozuje się też bardzo dobrze. No i jest bardzo wydajna. Na jedno opakowanie odżywki idą mi dwa opakowania szamponu. Nakładam na same końce włosów.
    Zalety:
    • super zapach
    • dobrze się spłukuje
    • nie obciąża
    • nie puszy
    • bardzo wydajna
    • wygodne opakowanie
    • nie trzeba jej przetrzymywać na włosach
  • 11 kwietnia 2025 o 19:06
    Działa idealnie na moje włosy
    Odżywka zamknięta została w butelce z pompką o pojemności 300ml. Produkt ma fajną, lekką konsystencję. Jest biały w zabarwieniu oraz przyjemnie pachnie. Pompka działa bez zarzutów, nie zacina się ani nie zapycha. Zaaplikowana odżywka na włosy świetnie się wchłania oraz fajnie je dociąża. Z wypłukaniem jej nie ma najmniejszego problemu . Włosy zarówno na mokro jak i na sucho super się wyczesuje. Po wysuszeniu włosów zaś są one gładkie, mięciutkie oraz sypkie.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie, cudownie działa
  • 25 lutego 2025 o 22:03
    Fajna dla cienkich włosów
    Jestem posiadaczką cienkich włosów, wysokoporowatych i zmaltretowanych rozjaśnianiem. Naprawdę walka o dobrą kondycję włosów jest trudna. Po odżywce so flow nie spodziewałam się efektu "wow" i go nie dostałam, ale... Efekt i tak był zadowalający. Sprawia, że włosy są miękkie, miłe w dotyku (nie są już szorstkie), nie są obciążone, a do tego pozostawia przyjemny zapach na długo. Odnoszę wrażenie, że jest produktem, który nie zrobi krzywdy i sprawdzi się zawsze. Być może nie sprawi, że włosy nagle będą olśniewające, ale coś tam jednak działa, bo wyglądają lepiej. Korzystam od wielu miesięcy i bardzo się lubimy ???? A buteleczka? Wygodna, duża z pompką - coś co lubię.
    • pojemność
    • nie obciąża
    • lekko wygładza
    • włosy się nie puszą
    • lekka poprawa kondycji włosów
    Wady:
    • efekty mogłoby być bardziej widoczne
    Dariax_
    18 lutego 2025 o 15:30
    Odżywka SoFlow – Wydajna, ale bez rewelacji dla moich włosów
    Odżywka od SoFlow niestety nie spełniła moich oczekiwań, mimo że miałam nadzieję, że sprawdzi się na moich średnioporowatych, w kierunku wysokoporowatych włosach. Produkt jest bardzo wydajny, co jest dużym plusem, ponieważ ciężko było go zużyć. Jednak mam wrażenie, że nie zrobiła żadnej większej różnicy w kondycji moich włosów. Pomimo wielokrotnego naciskania pompki, wydobywało się z niej mało produktu, co było trochę frustrujące. Całość daje efekt, który trudno zauważyć, więc jak na odżywkę, która ma poprawiać kondycję włosów, nie zrobiła u mnie żadnej rewelacyjnej zmiany.
    Zalety:
    • Bardzo wydajna
    Wady:
    • Mało produktu wydobywa się z pompki, trzeba nacisnąć ją wiele razy
    • Nie zauważyłam dużych efektów na moich włosach
    • Dla mnie to średnia odżywka, która nie zrobiła rewolucji w kondycji moich włosów