Pomadki i szminki

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine Pomadka w kredce

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 września 2020 o 15:24
    Nie podoba mi sie.
    Produkt ten od Lovely akurat juz dawno kupiłam na promocji w rossmannie. Pigment ma średni, nie wysusza ust, ale jest trochę taka kiczowata. Zapach ma bardzo brzydki. Mało kredki jest w opakowaniu a samo opakowanie tandetne plastikowe. Kolory ładne ale w opakowaniu a na ustach wyglądają. Trwałość bardzo beznadziejna. Ma pomadka tendencje do ważenia się. Ble...
  • 20 sierpnia 2020 o 12:23
    Szminka z zestawu dla dzieci
    Używa od:próbka
    Nie wiem co sobie myślałam jak ją kupowałam. Równie dobrze mogłam kupić zestaw do makijażu dla małych księżniczek i wziąć jedną szminkę z tego zestawu. Moim zdaniem nie warte niczego. Po jednym użyciu szminka poszła do kosza. Zero krycia, zero nawilżenia, zero trwałości.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałośc
    • wykończenie
    AnjjaH
    28 kwietnia 2020 o 10:14
    Może być
    Jak dla mnie była trochę zbyt sucha, ale zdecydowanie na korzyść działa jej cena, forma i kolory.. bez problemu mieści się w torebce a wprawne rączki zrobią poprawkę na ustach bez konieczności użycia lusterka, aczkolwiek trzeba uważać bo jest bardzo napigmentowana - na plus
    Zalety:
    • Pigmentacja, cena,
    Wady:
    • Sucha, nakretka łatwo się niszczy, tandetne opakowanie
  • 28 marca 2020 o 10:36
    Co kto lubi a ja lubię
    Pomadkę otrzymałam w prezencie i choć nie jest przeze mnie używana najczęściej to lubię ją. Nie jest super trwała ale pomalowane usta wyglądają na bardzo naturalne. Najczęściej aplikuje ją i odciskam nadmiar chusteczką i taki efekt przypadł mi najbardziej do gustu choć zdarza się, że rozcieram pomadkę pędzelkiem. Nie wytrzyma długo na ustach, po posiłku już jej nie będzie ale warto zaznaczyć, że ładnie się ściera i nie rozmazuje się poza kontur ust (przez taki sposób jak wspomniałam wyżej). Nie wiem jaka jest gama kolorystyczna ale ja posiadałam dwa odcienie lecz jeden gdzieś zapodziałam a drugi widoczny na zdjęciu. Na co dzień do pracy nie lubię zawsze mieć mocno obrysowanych ust i tym bardziej najczęściej potrzebują usta poprawki w ciągu dnia dlatego taka forma jest dla mnie przyjemniejsza, bo jak „zniknie” z ust wygląda to dobrze po matowej pomadce nie zawsze jest tak ładnie a ja nie zawsze mam czas i ochotę na poprawki.
    Zalety:
    • pigment koloru, nie jest wysoka aczkolwiek daje kolor bez smug
    • wygląda naturalnie, aplikowana na usta i po odciśnięciu nadmiaru chusteczką, nałożona pędzelkiem lub wklepana palcem
    • ładnie się ściera, nie pozostawia brzydkiego konturu
    • konsystencja „masełka”
    • forma kredki, wygodna aplikacja
    • nawilża
    Wady:
    • trwałość - osobiście mi nie przesadza
  • 3 stycznia 2020 o 17:40
    Nieporozumienie
    Kupiłam ten produkt w kolorze nude. Na ustach prezentuje się okropnie- baaardzo słaba pigmentacja. Jedyne co można zauważyć to sam błysk (a to z założenia nie jest błyszczyk). Trwałość słaba, konsystencja odrobinę lepka. Opakowanie średniej jakości. Do ust się nie nadaje- jeśli już kupiłyście, to ewentualnie polecam jako delikatny rozświetlacz bądź cień do powiek