Szampony do włosów

Garnier Botanic Therapy, Żurawina i Olejek Arganowy, Szampon do włosów farbowanych i z pasemkami

Garnier Botanic Therapy Żurawina I Olejek Arganowy Szampon Do Włosów Farbowanych I Z Pasemkami 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2022 o 13:42
    nie dla mnie
    Jestem posiadaczką włosów wysokoporowatych, które lubią się kręcić. Myję je co drugi dzień, bardzo rzadko codziennie. Produkt w wygodnym opakowaniu, łatwo się aplikuje na włosy i bez problemu się pieni. Ma przyjemny zapach, ale z czasem zaczął mi przeszkadzać. Szampon doskonale sobie radzi ze zmywaniem jakichkolwiek olejów. Nigdy nie zdarzyło mi się, że czegoś nie domył. Przy tym nie podrażnia skóry głowy, a włosy nie są przesuszone. Po wysuszeniu są świeże i ładnie się prezentują. Niestety zauważyłam, że na drugi dzień od razu wyglądają jakbym ich nie myła dosłownie kilka dni. Przy skórze głowy włosy strasznie się przetłuszczają i z godziny na godzinę wygląda to coraz gorzej. Przez to bardzo zniechęciłam się do używania tego produktu i ciężko będzie zużyć opakowanie, które posiadam do końca.
    Zalety:
    • bezproblemowe zmywanie np. olejków
    Wady:
    • włosy na drugi dzień przetłuszczają się
  • 15 kwietnia 2022 o 10:24
    Wracam do niego co jakiś czas.
    Szampon poznałam kilka lat temu, gdy był jeszcze w innym opakowaniu. Bardzo go wówczas polubiłam. Od tamtej pory kupuję go raz na jakiś czas, szczególnie w okresie letnim. Szampon jest ostatnio raczej trudno dostępny, ale można go zamówić przez internet. Jeśli chodzi o kwestie techniczne to opakowanie jest bardzo poręczne i wygodne, w soczystym czerwonym kolorze ze złotą, praktyczną nakrętką. Konsystencja jest dość gęsta, taka przyjemnie kremowa w białym perłowym kolorze. Zapach jest boski! Świeży, owocowy, jednocześnie słodki, kojarzy mi się z upalnymi wakacjami. Produkt świetnie się pieni, co nie dziwi przy takim składzie- zawiera SLeS. Pomimo silnych detergentów nie wysusza włosów, wręcz przeciwnie- moje włosy, zazwyczaj szorstkie, po umyciu są gładkie, pięknie błyszczą a kolor jest taki głęboki i lśniący. Jestem posiadaczką długich włosów które często się plączą, po tym szamponie rozczesywanie idzie w miarę gładko. Ogromny plus za dużą wydajność i piękny zapach który długo zostaje na kosmykach. Kupię ten szampon jeszcze niejednokrotnie.
    Zalety:
    • Kremowa konsystencja
    • Piękny, soczysty zapach
    • Niska cena
    • Włosy wizualnie zdrowsze i piękniejsze
    Her666
    4 kwietnia 2022 o 10:12
    Dobry szampon
    Szampon ten używałam jeszcze jako nastolatka, włosy po nim są bardzo lśniące, dostają intensywnego zdrowego koloru i ładnie pachną, natomiast jakiegoś szczególnego odżywienia nie da się zauważyć po dłuższym stosowaniu produktu . Konsystencja jest gęsta więc starcza na dość długo.
    Zalety:
    • lśniące zdrowo wyglądające włosy
    • gęstość co równa się z wydajnością
    Wady:
    • niestety nie naprawia i nie odżywia włosów po dłuższym stosowaniu
  • 10 lutego 2022 o 20:34
    Przyzwoity produkt za przyzwoitą cenę
    Szampon o pojemności 400 ml sprzedawany jest w wysokiej, ale dość płaskiej butelce wykonanej z tworzywa sztucznego. Szkoda, że opakowanie nie zostało doposażone w pompkę, z pewnością zwiększyłaby jego praktyczność. Produkt ma postać białego kremu/żelu i nieoczywisty, lekko cytrusowy zapach. Gdyby nie etykieta, chyba nigdy bym nie zgadła, że jest to mieszanka żurawiny i olejku arganowego ;) Aplikacja produktu na włosy nie różni się niczym innym od aplikacji innych szamponów. Produkt w kontakcie z wodą całkiem nieźle się pieni, co zwiększa jego wydajność. Po wyschnięciu (nie używam suszarki) włosy rozczesałam dość bezboleśnie. Szampon może nie ułatwia rozczesywania zbyt spektakularnie, ale też nie przysparza dodatkowych trudności. Po umyciu włosy wyglądają zaskakująco dobrze: są nawilżone, miękkie w dotyku, błyszczące, nie puszą się, ładnie unoszą się u nasady, wyglądają świeżo i zdrowo. Produkt nie jest zbyt agresywny, dzięki czemu zachowuje efekt koloryzacji włosów na dłużej. Jak w tytule: przyzwoity produkt za przyzwoitą cenę :)
    chom21
    11 października 2020 o 9:53
    Fajny szampon
    Produkt ten zakupiłam na promocji wraz z odżywka. Zachęcona niską ceną nie oczekiwałam po nim większych cudów. Po otwarciu butelki wydobył się z niej cudowny zapach: niby słodki ale jednocześnie świeży. Konsystencja szamponu jest w porządku i rozczesywanie włosów po umyciu w nim nie sprawia trudności. Fryzura nabiera blasku, główka przyjemnie pachnie i kosmyki nabierają grubości. Włosy są przyjemne w dotyku i efekt utrzymuje się do następnego użycia. Nie jest to najlepszy szampon na świecie, ale jak na średniaka daje radę.
    • Konsystencja
    • Działanie