Maseczki w płachcie

Czyste Piękno Diamentowa maska

• 6 kwietnia 2020 o 12:18
    NAJGORSZA MASKA JAKĄ MIAŁAM
    Używa od:próbka
    Zacznijmy od tego że maska jest kompletnie źle skrojona, mam wrażenie że nikt tego nawet nie sprawdzał tylko na oko wyciął otwory i tyle, lubię jek produkt jest porządnie nasączony esencja ale ta maska w niej AZ PŁYWA, po chwili zaczyna się odklejać, przemieszczać, zsuwać, poprostu zepsuła mi humor, jest to najgorsza maska na świecie, nigdy nie mialam gorszej
    Zalety:
    • NUC
    Wady:
    • Całokształt!!! Bubel totalny
  • 4 września 2018 o 22:11
    Raczej nie
    Używa od:próbka
    Nie jestem zachwycona tą maską. Strasznie ześlizgiwała się z twarzy, przy każdym poruszaniu. W opakowaniu było za dużo serum, aż wylewało się. Maska nawilżyła cerę, ale nie dała jakiś większych efektów.
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • śliska
  • 23 września 2017 o 1:53
    Szału nie ma ale tragedii też nie
    Trochę dziwię się tak strasznie negatywnym recenzjom tej maski bo moim zdaniem jest po prostu przeciętna. Jej niewątpliwą zaletą jest cena i dostępność, co więcej produkt ten był dostępny zanim maski w plachcie stały się hitem. Co do samej maski- w składzie szału nie ma ale od maski w plachcie w okolicach 5 zł naiwnością byłoby go oczekiwać. Nie ma też jakiejś strasznej masakry. Produkt twarzy nie pali i raczej nie uczula. W pełni działanie takich masek można ocenić po regularnym stosowaniu. Po doraźnym (maska na tydzień przez ok miesiąc) mogę stwierdzić że na pewno nawilżają. Zazwyczaj oznacza to także że jakoś działają przeciwzmarszczkowo. Co do zarzutu że schodzi z twarzy - maski żelowe potrafią tak mieć. Dużo trudniejsza jest dla mnie jej paradoksalna zaleta- mają one dużo esencji, nie sposób zużyć tego na raz a stosowanie kilka razy jest mało higieniczne. Podsumowując- nie jest to mój hit, nie jest nawet blisko ale jest to przyzwoity średniak. Koreańskie maski w plachcie do najtańszych nie należą, zwłaszcza stosowane 2/3 razy w tygodniu. Tutaj można zadziałać z mniejszym budżetem. Cudów ten produkt nie robi ale nawilża. Nie jest więc najgorzej. Daję 3.
    Nessa7
    5 lipca 2017 o 16:40
    Bubel. Najgorsza maska w płacie.
    Nie używałam bardziej uciążliwej maski w płacie. Płat jest za gruby, odchodzi od skóry, ma żelową postać, nie jest nasączony i spada z twarzy, koniecznie trzeba z nią poleżeć. Druga kwestia to rozmiar. Za mala na moją twarz. Zostawia drobiny brokatu na twarzy co dla mnie jest nie do przyjęcia. Nie robi kompletnie nic.
    Zalety:
    • Nic
    kabel80
    5 lutego 2017 o 1:54
    totalna porażka
    maska nie robi nic specjalnego, myślę, że firma Estetica jest już spisana przeze mnie na straty. Miałam również maskę "silikonową" czy z czego ona zrobiona jest , ze śluzu ślimaka i taka sama porażka. Ześlizguje się z twarzy, otwory są zrobione nie wymiarowo na kogoś kto ma chyba ogromna twarz z malutkimi oczami za to z ogromnym nochalem, no ludzie kto to projektuje i wycina. Twarz po masce jest zaczerwieniona i strasznie szczypie, a ta galareta po prostu wlewa się do oczu. MASAKRA
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Maseczki w płachcie