Kremy BB, CC i DD

Eveline Krem CC Mineral Pigments SPF 15 53 Beige
Eveline Fluid Magical CC Cream nr 51 Naturalny 30ml KOLOROWKA
Bodyland.pl
Eveline Fluid Magical CC Cream nr 50 Jasny Beż 30ml KOLOROWKA

Nasi użytkownicy zostawili 142 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 kwietnia 2025 o 23:40
    Za dużo sobie nie wyobrażałam
    Kupiłam ten cc krem zachęcona tanioscia, bo nigdy nie używałam cc kremów ani bb ! ( tak istnieją takie osoby) więc nie wiedziałam, co mogę wymagać od takiego kremu, a że ten krem to cudak bo ma się dopasować do skóry to już wgl ciekawe. Więc zaczęłam od nałożenia go na wchłonięty spf 50 i na mojej skórze tłustej w kierunku normalnej nie wygląda on źle ani i też dobrze. Ma glow ok ja go matuje bo nie lubię się świecić, wyrównuje koloryt niż zakrywa ale nie pasuje mi to że jest trochę ciemniejszy niż twarz… niby nic ale jednak jest szczegół. Jeśli co do podkładu nawet wolę jak jest ciut ciemniejszy niż moja cera, bo wtedy rozkładam sobie na szyję i jest git tak tu przy rozłożeniu na szyję są dwa lekkie odcięcia, ale nałożę na niego puder z kolorem i sytuacja jest znośna. Po 2 h na twarzy zrobiła mi się ciastolina która za chwilę zniknęła, ale to nic… na krótkie wyjście do sklepu może być bo raczej na wakacje go nie zabiorę :)
    Zalety:
    • Tani
    • Dobrze wychodzi z tubki
    • Ładnie się rozprowadza
    • Ujednolica cerę
    Wady:
    • Ciemniejszy na twarzy niż szyji
    • Skóra po kilku godzinach wygląda nieświeżo
    • Ciężki na twarzy
    • Bez pudru ma niby glow ale taki jak olej
  • 1 kwietnia 2025 o 12:44
    Nie polubimy się raczej…
    Miałam kilka prób z tym produktem i niestety u mnie on nie sprawdził się. Szukałam produktu, który będzie odpowiedni na co dzień, ale będzie miał krycie lekkich niedoskonałości. Niestety nie przykrywa delikatnych przebarwień. W ciągu dni zbiera się w załamaniach i szybko ściera pozostawiając plamy. Mam cerę mieszaną i w moim przypadku po 2 godzinach bardzo się świecę. Już więcej do niego nie wrócę.
  • 2 października 2024 o 11:40
    Magiczny krem
    Kupiłam ten produkt typowo na wakacje. Nigdy wcześniej nie miałam kremu cc. Zakochałam się w tym produkcie. Krem ten nakładam palcami, na początku ma on biały odcień, jednak pod wpływem ruchów zmienia się kolor i dopasowuje się on do skóry. Następnie mokrą gąbeczką delikatnie przyklepuje i efekt jest oszałamiający. Skóra jest nawilżona przez cały dzień. Nie ma uczucia maski. Dla mnie to naprawdę must have na wakacjach, ponieważ nie dość, że szybko się nakłada to jeszcze produkt ten zachowuje się jak krem, więc nie ma mowy o jakiś plamach czy rozmazaniach. Długo utrzymuje się na skórze. Jest delikatny i na mojej skórze sprawdza się perfekcyjnie. Niewielka ilość wystarcza na pokrycie całej twarzy, więc produkt na pewno jest wydajny :)
  • 19 sierpnia 2024 o 22:47
    Fajna opcja na lat
    Bardzo lekki krem lekko koloryzujący. Nie robi tapety, nie osadza się na włoskach. Można nakładać palcami, dobrze się rozprowadza. Oczywiście krycie leciutkie, ale jeśli ktoś nie lubi matu i tapety, to ten kremik jest O.K Idealny na szybkie poranki. Bardzo go lubię. Używam go jak podkład,
    Zalety:
    • łatwość rozprowadzania
    • rozświetlenie
    • naturalny wygląd
    • delikatny zapach
    Wady:
    • małe krycie
  • 19 sierpnia 2024 o 13:22
    Dobry na lato
    Pierwszy raz użyłam tego kremu koloryzującego w 2021 i od tamtej pory regularnie go kupuję. Najbardziej pasuje mi kolor 50 light beige. Krem po wyciśnięciu z tubki ma dość gęstą konsystencję,ale po aplikacji dobrze się rozprowadza i zmienia się w lekki fluid wyrównując koloryt skóry oraz minimalizuje niewielkie niedoskonałości. Ja rozprowadzam go palcami nie używam gąbeczki.Krem daje ładne rozświetlenie cera po nim wydaje się promienista, świeża. Krem nie spływa, nie roluje się, nie ma efektu maski. Dobrze współpracuje z pełnym makijażem chociaż częściej stosuje go solo w ciepłe słoneczne dni.
    Zalety:
    • naturalny wygląd
    • rozświetlenie
    • dobra aplikacja
    • wydajny
    Wady:
    • Nie zauważyłam minusów