Kremy i mleczka do włosów

TianDe Ginseng Hair Repair Balm Balsam regenerujący z ekstraktem żeń-szenia

Tiande Balsam Regenerujący Z Ekstraktem Żeń Szenia 500 G

• 6 czerwca 2022 o 8:49
    Super
    To moje odkrycie tego roku. Balsam w postaci lekkiego galaretowatego żelu, który w trakcie nakładania zamienią się w przyjemną piankę otulającą włosy. Bardzo wydajny, opakowanie wystarcza na bardzo długo. Włosy gładkie, lekkie, puszyste, efekt dużej ilości włosów na głowie. Nie obciąża. Dla mnie zapach mega, utrzymujący się długo na włosach, ale wiem, że wielu ludzi twierdzi, że jest drażniący. Rzecz gustu. Ja uwielbiam.
    Zalety:
    • Efekt puszystych włosów
    • Wydajny
  • 12 września 2019 o 13:26
    Fanem raczej nie zostanę
    Po namowach koleżanki która wręcz jest zachwycona kosmetykami tiande zakupiłam balsam z żen-szenia ,gdyż mam bardzo zniszczone , osłabione, i wypadające włosy ...Na dzień dobry zbiła mnie z nóg cena, jednak wytłumaczyłam sobie że pojemnośc dość duża a jeżeli faktycznie jest taki perfekcyjny to nie będę sobie żałować .dotychczas zakupowałam maski, balsamy odżywki firm bardziej komercyjnych dlatego cena ponad 60 zł jest według mnie wysoka. Drugie moje negatywne spostrzeżenie to zapach... typowo ziemisty,korzenny, no ale ok skoro jest to naturalny środek, bez parabenów, silikonów i innych udziwnień to czego oczekiwać... Niestety używam go drugi miesiąc, włosy mam sianowate, szału nie ma d**y nie urywa , jak wypadały tak wypadają dalej,nadal się łamią , chyba żeń-szeń nie poradził sobie z moimi włosami...trudno
    Zalety:
    • Duża pojemność
    Wady:
    • zapac h i wysoka cena
    U konsultantki
  • 9 sierpnia 2016 o 15:11
    Odżywia włosy, ale na chwilę
    Plusy: -odżywia włosy -nie plątają się, łatwe rozczesywanie -połysk Minusy: -okropnie śmierdzi (nakładam ją na kilka godzin jak jestem w domu i czasami mam już naprawdę dość tego zapachu) -wysoka cena -włosy szybko przyzwyczajają się do niej i nie ma super efektu -odżywienie włosów jest chwilowe, po umyciu szamponem włosy znowu są sianowate Mam dość suche i zniszczone włosy przez co stosuję różne odżywki, więc mam co porównywać. Odżywka jest ok, ale tylko na chwilę i zdecydowanie nie za takie pieniądze.
  • 27 kwietnia 2015 o 13:34
    Mój wybawca :)
    Przyznam, że od dwóch lat borykałam się z wypadaniem włosów. Stosowałam wiele szamponów, odżywek, wcierek itp. były to produkty drogeryjne, profesjonalne aż w końcu naturalne, jednak nic nie przynosiło rezultatów. Włosy wypadały nadal, wanna co chwila zapychała się od ich nadmiaru. Nie wiedziałam co robić, bałam się, że pewnego dnia stracę włosy. Jednak na ratunek wtedy przyszła mi znajoma, która używała produktów marki TianDe, najpierw kupiłam od niej krem do rąk, który tak mnie zachwycił swoim działaniem, że jak tylko Patrycja zaproponowała mi szampon i maskę z korzeniem żeń-szenia bez wahania się zgodziłam. Używałam naprzemiennie: szampon i maskę z korzeniem żeń - szenia oraz maskę "tłuszcz węża", po miesiącu stosowania zauważyłam różnicę, natomiast po dwumiesięcznym - wanna się nie zapychała, włosy na szczotce, które niegdyś zostawały garściami - nagle były trzy - pięć. Byłam w szoku!! Dodatkowo włosy były odżywione, błyszczące a nie matowe! Pewnie zastanawiacie się dlaczego piszę "były" - teraz już nie mam problemu z wypadaniem włosów, dlatego też używam naprzemiennie różnych szamponów, odżywek, masek tej firmy :) jestem zachwycona TianDe :) Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Dwa duże opakowania
  • 2 listopada 2014 o 17:41
    Czemu to służy?
    Skusiły mnie dobre recenzje i powtarzane pocztą pantoflową plotki na temat naturalności kosmetyków TianDe i różne inne takie, których już nawet nie pamiętam. Do tej odżywki podeszłam z ogromny entuzjazmem, stosowałam ją namiętnie, łudząc się przez pewien czas, że działa. Po mniej więcej 4-6 miesiącach stosowania balsamu poszłam po rozum do głowy i zrozumiałam, że produkt zwyczajnie nie działa. + zapach - lekko ziołowy, potęguje wrażenie, że mamy do czynienia z produktem naturalnym, z dużą zawartością żeń-szenia, a co za tym idzie, niezmiernie skutecznym; +... i ten, bądź co bądź ładny, zapach utrzymuje się długo na włosach i jest to jeden z niewielu atutów produktu - czuję się jak dziewczyna z lasu ;) + konsystencja - galaretowata, spodobała mi się, przyjemnie się nakłada na włosy; - brak działania - nie zauważyłam ani zmniejszenia wypadania włosów, ani odżywienia tychże; - cena - horrendalna jak na produkt o niepotwierdzonej skuteczności - może gdyby cena była do przełknięcia (np. ok 15 zł) nie byłabym tak rozczarowana i dałabym więcej gwiazdek; - niby wydajna, ale jednak konsystencja i brak \\\'kremowości\\\' sprawia, że trzeba nałożyć jej całkiem sporo; - moje włosy były po niej matowe i przypominały siano. Podsumowując, przykro mi, że produkt nie ma recenzji, bo jestem bardzo ich ciekawa. Może jestem wyjątkiem, na którego balsam nie działa, może jest to produkt genialny, może, może... Dlatego dałam aż dwie gwiazdki. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Kremy i mleczka do włosów