Wody perfumowane damskie

Chloe Love Story Woda perfumowana 30ml
Sephora
Chloé - Love Story - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet
CHLOE Love Story Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 czerwca 2021 o 16:28
    Babcine mydliny
    Bardzo chciałam przetestować te perfumy, ponieważ miały być bardzo romantyczne, idealne na randkę. Skuszona opiniami zamówiłam próbkę 30 ml. Zapach otwiera soczysta róża, która miesza się z zapachem prania, mydła. Osobiście uważam, że to zapach raczej dla starszych pań, jednak bardzo elegancki. Potem pachnie intensywnie jaśmin co bardzo mnie urzekło. Nadają się idealnie na wiosnę do zwiewnej, białej sukienki. Idealne na co dzień. Jednak przeszkadza mi trochę ten zapach mydlin, toteż uważam je za perfumy dla starszych dam. Są eleganckie i trwałe, a flakonik piękny.
    Zalety:
    • zapach jaśminu
    • flakon
    Wady:
    • zapach mydlin
    Staria
    1 lipca 2020 o 8:43
    Historia jednej miłostki
    Używa od:próbka
    Kiedyś miłość kojarzyła mi się jedynie z uczuciem ekscytacji, które sprawia że niebo jest bardziej niebieskie a ludzie dookoła uśmiechnięci i życzliwi. Z biegiem lat poznałam kilka rodzajów miłości i najbardziej doceniam tą, która zamiast ulotnego błysku fajerwerków daje długotrwały lecz przygaszony blask świecy. Zapach od Chloe idealnie wpisuje się w ten pierwszy rodzaj uczucia. O MNIE Przepadam za owocowymi zapachami lecz z nutą świeżości. Nie lubię duszących, przesłodzonych, kwiatowych aromatów. Szukam czegoś w stylu DKNY Be delicious, wycofanych Outspoken by Fergie. ZAPACH Na początku aplikacji czuję świeży bukiet kwiatów z konwalią na czele. Potem zapach staje się przygaszony i delikatny. Słodkość pozostaje, ale jest ona taka... nijaka. Nie drażni mnie jakoś ale również niczym się nie wyróżnia. I jak to ekscytujące uczucie zakochania szybko mija, tak zapach staje się ulotny i nietrwały (po jakoś 2 godzinach już go nie czuję, chociaż mąż twierdzi że nadal się utrzymuje). Cytrusów tam nie wyczuwam (w opisie zapachu je znajdziemy), zostały totalnie przygniecione przez kwiatowe akcenty. PODSUMOWANIE Seria moich próbek zapachów do testowania została wyczerpana. Nie udało się znaleźć intrygującego odpowiednika dawnego Sunny Skies od Avon, chociaż zdarzały się ciekawe propozycje. Chloe Love Story zaliczam do podobnej kategorii co Marc Jacobs Daisy i J'adore Dior. Jest za mało charakterny, dlatego był to tylko mój przelotny romans. Trochę szkoda bo butelkę ma naprawdę uroczą.
    Ata77
    8 października 2019 o 20:24
    Nie mój
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach z kategorii kwiatowych. Generalnie preferuję zapachy słodkie z kategorii gourmet, toteż nie mógł mi się do końca spodobać. Początkowe wrażenie- ostra, mocna kwiatowość, intensywna pomarańcza. Stopniowo ewoluując staje się łagodniejszy, mniej ostry, traci jednak swój pazur, w zasadzie (na mnie!!!!) jest ledwo wyczuwalny. Niestety jest dla mnie zbyt mało złożony, płaski, niezapamiętywalny, trzyma się tylko blisko skóry, na pewno nie ma ogona. To zdecydowanie nie mój zapach.
  • 25 czerwca 2019 o 9:55
    Najlepszy
    Najlepszy zapach jaki używałam. Utrzymuje sie długo. To chyba najlepsza wersja zapachów Chloe. Mam dużą 50 ml wersje i taka małą do torebki na imprezy i każdy się zachwyca zapachem. Ja przestaje go czuć po dosłownie 10 minutach co oznacza ze nie jest meczacy i idealnie mi spasował. Jednak wszyscy zapewniaja ze jest mocno wyczuwalny :)
    Zalety:
    • nie jest męczący
    • ładne opakowanie
    • trwały
  • 1 maja 2019 o 16:41
    Dla kobiety młodej ale ambitnej
    Długo się na niego czaiłam- aż w końcu trafiła mi się fajna oferta na 30 ml tego zapachu. Po pierwsze to produkt dla prawdziwych kobiet dla których liczy się jakość i cała otoczka z tym związana. Dlaczego? Produkt jest zapakowany w piękne pudełeczko -zawsze jak tylko rozpakuję perfumy papierowy karton od razu jest w koszu ale w tym wypadku zostawiłam go sobie i w nim trzymam perfumy. Flakon -piękny. Zapach każdy sam musi ocenić - mi sie podoba -dla mnie bardziej na porę jesienno-zimową mimo , że jest delikatny i raczej dedykowany na ciepłe dni. Planuję tego lata użyć go w gorący dzień zobaczę jak się będę w nim czuła. Używam go raczej nie na codzień ale na takie "lepsze" dni gdy mam jakieś ważne spotkanie lub wyjazd służbowy. Do takich okazji mi pasuje. Pasuje mi także do chłodnego dnia i ciepłego sweterka. Trwałość bardzo dobra-jakość także. Cena wysoka.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie