Cienie do powiek

I Heart Revolution I Heart Chocolate Shadow Palette Paleta 16 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

byklau
    10 kwietnia 2025 o 23:16
    Dobra cena i jakoś
    Mam kilka paletek tej seei i uwielbiam ich zapach. Mają dobrą pigmentacja, dobeze dobrane kolory, dorbze sie trzymają i blwndują, i nie osypują sie. Do tego cena bardzo korzystna. Sa tez wydajne, mam lata
    kaskaw8
    29 stycznia 2022 o 15:50
    Niezła, ale ma sporo wad
    Paleta chyba już kultowa. Jedna z pierwszych inspiracji Makeup Revolution paletami z wysokiej półki. Paleta spisuje się całkiem okej, ale nie jest pozbawiona wad. Ma ich całkiem sporo, ale w tej cenie jest to w porządku relacja do tego co dostajemy. Pigmentacja cieni jest niezła, ale z pewnością nie 100%. Taka średnia. Nakładane na bazę czy korektor trzymają się dobrze, ale tak do około 7 godzin. Później lubią już się rozjeżdżać, wchodzić w załamania, a dodam tylko, że nie mam tłustych powiek... Kolory są ładne, neutralne z twistami zarówno w ciepłą, jak i chłodną stronę. Maty są delikatnie satynowe, na pewno nie kredowe. Błyski są dobre, nieprzytłaczające, ale nie robią też efektu wow. Poprawne. Przechodząc do minusów, należy wspomnieć, że cienie nakładają się na siebie bardzo kiepsko... Trudno zbudować ładne przejścia między kolorami, bo zwyczajnie zlewają się ze sobą. Nakładając na jaśniejszy odcień ciemniejszy kolor, zmazują się, odklejają i tworzą niezbyt estetyczny makeup. Wieloetapowe cieniowanie nie jest dla nich. Przy jednym, maksymalnie dwóch kolorach matu i błysku można uzyskać zadowalający efekt, ale nie jest to coś, co spodoba się miłośnikom czytości, schludności w makijażu oka. Cienie nie są jakoś mocno sprasowane, więc nakładają się na pędzel bez większych komplikacji. Przy odpowiednim nabieraniu, nie osypują się znacząco, więc przy tym można postawić plusa.
    Zalety:
    • ładna kolorystyka
    • solidne opakowanie
    • dobre i przejrzyste lusterko
    • niezła trwałość
    • paleta ładnie pachnie
    • nieznaczne osypywanie się
    • nie podrażniają oczu
    Wady:
    • słaba jakość
    • nie dają się stopniować między sobą
    • mają tendencję do plam
  • 20 kwietnia 2020 o 1:21
    z miłości do czekolady
    Posiadam 9 czekoladek z MUR i ta wydaje się najsłabszym ogniwem z kolekcji. Z matowymi cieniami przyjemnie się pracuje. Dobrze się rozcierają i łączą ze sobą. Kolor można stopniować. Cienie perłowe kleją się powieki, ale efekt jest znikomy. Trochę lepiej wyglądają nałożone palcem na bazę pod brokaty np. Glitter Primer z NYX. Maty, tak jak w innych czekoladkach, blakną w ciągu dnia, przez co makijaż traci na intensywności. Jednakże ich jakość nawet z tym mankamentem uważam za wysoką w porównaniu do ich ceny, szczególnie po promocji (ok. 30 zł). Mam kilka wysokopółkowych palet, ale do czekoladek chętnie wracam. Widać mocną inspirację paletą Chocolate Bar.
    Zalety:
    • dobór kolorów,
    • wykończenie cieni (matowe i błyszczące),
    • pigmentacja,
    • cienie się nie osypują, nie rolują i są stosunkowo trwałe (przy zastosowaniu bazy),
    • dobrze się rozcierają,
    • opakowanie - design (tabliczka czekolady!) i jakość (twardy, solidny plastik),
    • duże lusterko w środku,
    • niska cena w porównaniu do jakości,
    • dostępność,
    • zapach czekolady
    Wady:
    • cienie blakną w ciągu dnia
  • 12 kwietnia 2020 o 20:11
    Świetny zestaw kolorów
    Ta jedna paletka zaspokaja całe moje zapotrzebowanie na cienie do powiek. Wybór kolorów powinien odpowiadać osobom, które preferują "naturalny" makijaż. Jakość cieni jest generalnie dobra, ale nieco różni się dla poszczególnych kolorów. Niektóre są niestety mniej napigmentowane i trwałe. Niektóre zdają się też bardziej od innych podrażniać oczy i to jest mój największy problem z tymi cieniami. Niedługo po zakupie paletka upadła mi z dość dużej wysokości na ziemię. Uszkodziło się zamknięcie - odpadł fragment zatrzasku. Mimo to paletka nadal się domyka i mogę nosić ją bez obaw w torebce. Nie uszkodziło się przy tym upadku też lusterko ani nie powypadały czy posypały cienie. Opakowanie jest więc nie tylko zachwycające wizualnie, ale i bardzo trwałe.
  • 25 grudnia 2019 o 23:20
    Paleta, która wiele wybacza.
    Cienie mocno napigmentowane, kolory bliskie naturze, można zrobić delikatny makijaż na dzień jak i mocniejszy na wieczór, właściwie dopiero z tą paletą uczyłam się blendować kolory i przekonałam do tego, że potrafię. Wygodne duże lusterko, trwałe opakowanie. Jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Trafny dobór kolorów palety, umożliwiający dziesiątki zawsze udanych kombinacji.
    • Opcje matowe i z połyskiem.
    • Duże lusterko.
    Wady:
    • Lekko się osypują, gdy zbyt poszaleję z warstwami.