Wody toaletowe damskie

Calvin Klein Sheer Beauty Essence EDT

• 14 listopada 2020 o 14:52
    świetna trwałość
    Wyraźnie słodko-kwiatowy, na początku mnie odpychał ale przekonałam się i bardzo się polubiliśmy, szczerze? nie mogę doczekać się wiosny - idealna pora roku dla tego zapachu. : - ) Trwałość jest zaskakująca, cieszę się że dostałam go do testów i jednak się do niego przekonałam.
    Zalety:
    • TRWAŁOŚĆ
    • ciekawa kombinacja nut zapachowych
    • wygodne opakowanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 kwietnia 2019 o 21:38
    Uwielbiam.
    Piękny zapach, idealny na porę wiosenno-letnią. Lubię świeże, delikatne ale charakterystyczne zapachy, najlepiej z dodatkiem piżma i ten taki jest. Nie jest duszący ani ciężki. Flakon elegancki. Czasami jednak mam wrażenie, że krótko utrzymuje się na skórze, ale podkreślam że to odsetek dni kiedy ich używam :)
    Zalety:
    • Zapach.
    • Flakon.
    • Cena (za 100ml około 98zł).
    • Wydajność.
    W perfumerii
  • 20 stycznia 2017 o 22:08
    Ładny świeży zapach
    Zapach dla osób, które lubią świeżość, kwiatowe nuty. Zaproponowała mi ją ekspedientka kiedy powiedziałam jej, że używałam podobnych zapachów, może kobiety, które uwielbiają kwiatowe zapachy skuszą się na niego. Flakonik taki zwykły, raczej szału nie ma. Zapach bardzo długotrwały z każdą godziną zmienia zapach na ciele na bardziej delikatniejszy.
  • 17 października 2016 o 22:13
    nigdy więcej!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Co mnie podkusiło, żeby kupić próbkę tej wody??? Już w Sephorze zapach mi się nie spodobał, ale postanowiłam dać mu drugą szansę ze względu na skład. Przecież nuty zapachowe są cudowne, takie jak lubię - magnolia, róża, piwonia, bez. Wszystkie uwielbiam! Do tego opinie na fragrantica.. A więc dlaczego nie znoszę tych perfum?? Zapach jest okropny, zarówno zaraz po psiknięciu, jak po godzinie i trzech. Nie wyczuwam żadnych z wymienionych kwiatów, bardzo skutecznie coś zabija ten zapach, tłamsi go. Jest duszno, mdło, irytująco... Niestety dosyć długo utrzymuje się na skórze. Nie mogę się doczekać, kiedy zmyję ten irytujący zapaszek z siebie. Wieeeeeelkie rozczarowanie.
    silkaa
    21 sierpnia 2015 o 8:46
    ciekawe, inne
    Ja zupełnie nie zgadzam się z przedmówczynią. To, czy zapach się podoba jest oczywiście kwestią gustu. Kiedy wszedł na rynek przetestowałam na paskach każdy z serii Beauty i ten zdecydowanie wyrózniał się, mając to coś. Może i czuć tu bez ale dla mnie w żadnym wypadku nie jest to bez duszący, mdły, tandetny. Zapach ma w sobie coś świeżego, rześkiego pomimo kwiatowych nut, które często są ciężkie i babcine. Może faktycznie jakoś specjalnie sie nie rozwija jednak wiadomo, że jest różnica w zapachu rano zaraz po spsikaniu oraz po południu jak lekko sie ulotni. Ogólnie trwałyi co do tej kwestii nie mam zastrzeżeń. Teraz skończyła mi się butelka 100 ml i przymierzam się do kupna kolejnej. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 flakon 100 ml