Bronzery i pudry brązujące

NYX Professional Makeup Matte Face And Body Bronzer Matowy puder brązujący

NYX Professional Makeup Matte Bronzer Dark tan 9,5 g

• 23 stycznia 2024 o 10:42
    Mój ulubieniec
    Zużyłam już dwa opakowanie, czekam aż dotrze do mnie trzecie, więc to znak ,że go uwielbiam <3. Dla mnie ideał, lubię markę nyx, więc po prostu pierwsze opakowanie zamówiłam z czystej ciekawości i okazało się, że to mój HIT ! Spory wybór odcieni, cudowne matowe wykończenie jakie lubię, fajnie się z nim pracuje, ale jednak właśnie trzeba uważać jaką ilość się nakłada ale po za tym jest świetny. Ładne, czarne, klasyczne opakowanie z lusterkiem, poręczne. Cena adekwatna do jakości. Produkt bardzo wydajny, wystarczy na długo, bo również jest świetnie napigmentowanyy więc wystarczy odrobina aby nadać cerze odrobinę konturu.
    magdds7
    29 marca 2023 o 18:57
    Uwielbiam
    Bronzer idealny. Trzeba uważać aby nie zrobisz sobie plamy. Ja nakładam pędzlem, później lekko zbieram nadmiar blendujac o dłoń i dopiero nakładam na twarz. Daje naturalny i trwały efekt.
  • 30 lipca 2022 o 8:46
    Dobry bronzer
    Bronzer jest bardzo wydajny, używam już drugi rok prawie codziennie i nadal jeszcze jest go sporo w opakowaniu. Szukałam odpowiedniego bronzera dla bladej skóry i ten w odcieniu light się sprawdza. Cenię go za kompletny mat, bez drobinek/połączenia z rozświetlaczem oraz dobry pigment. Do tego ma fajne, duże okrągłe lusterko w środku. Jedynie trzeba kontrolować ilość nakładanego produktu, bo można przesadzić i porobić sobie plamy. Ogólnie polecam, dobrze nam się współpracuje już długi czas!
    • pigment
    • zupełny mat
    • opakowanie (okrągłe spore lusterko)
    Wady:
    • trzeba uważać, żeby nie nałożyć za dużo
  • 18 czerwca 2020 o 20:26
    Idealny bronzer
    Bronzer NYXa kupiłam za nową siostry, która szaleje za produktami tej marki, a już totalnie odbiło jej na punkcie tego. Do tej pory stawiałam tylko na róż do policzków - mam bardzo mocno uwydatnione kości policzkowe już bez użycia bronzera. Poza tym kupowane do tej pory produkty raczej nie odpowiadały mi, ze względu na gamę odcieni (mam bardzo jasną karnację). No i przekonałam się, kupiłam, mam swojego ulubieńca, a najlepsze jest to, ze posiadam odcień 03 Medium! Bronzer bardzo łatwo nałożyć i wspaniale podkreśla kości policzkowe, odpowiednio nałożony i zblendowany daje super naturalny, nieprzesadzony efekt. Ale, ale! Jako fanka makijażu oczu ( nie wyjdę z domu bez nałożenia cieni), muszę przyznać ze jest moim faworytem jako podstawa do zaznaczania linii nad załamaniem powieki i świetnie współgra z każda paletką! Żaden inny cień nie wpasował się tam tak idealnie jak bronzer od NYXa! Bronzer złapałam na promocji w HEBE, używam od ponad pół roku, a końca nie widać (maluję się praktycznie codziennie).
    Zalety:
    • pigmentacja
    • łatwość aplikacji
    • odcień
    • daje naturalny efekt i świetnie się blenduje
    • świetnie nadaje się do podkreślenia kości policzkowych i jako jeden z cieni do powiek
  • 17 maja 2019 o 22:31
    ja mówię NIE
    ze szkoły wizażu, do której uczęszczam, otrzymałam jakiś kod promocyjny na zakupu na stronie NYX i tak to się w sumie zaczęło. poza kosmetykami MUST HAVE, sprawdzonymi, stwierdziłam, że sięgnę po coś jeszcze. a że jestem fanką produktów tego typu, zdecydowałam się na dwa odcienie bronzera. robiłam kilka podejść i... NIE. okropne kolory, naprawdę, wszystko w obrzydliwym, czerwonym tonie. na początku myślałam, że to tylko kwestia mnie i mojego odcienia cery, jednak kiedy nałożyłam produkt na twarz koleżanki w szkole, wyglądał tak samo paskudnie. szkoda, bo na stronie i na zdjęciach, a także w opisach, te bronzery naprawdę prezentowały się nieźle. żal pieniążków.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie i gramatura;
    • cena, nie ma dramatu
    Wady:
    • PASKUDNE, czerwonawe odcienie - i więcej nic nie mogę napisać, bo to produkt dyskwalifikuje