Pasty do zębów

Blend - a - med Pro Expert, All in One Profilaktyczna pasta do zębów

Blend-A-Med Pasta Do Zębów Pro-Expert Fresh Mint 100ml

• 2 maja 2021 o 14:36
    Dobra pasta do zębów.
    Jestem pewna, że każdy choć raz używał jakiejkolwiek pasty do zębów z marki Blend-a-med. Ja tym razem zdecydowałam się na wersję Pro Expert All in One. Produkt jest standardowo w wygodnej tubce dzięki czemu można go zużyć do końca. Pasta ładnie doczyszcza zęby i odświeża oddech na długo. Plusem jest też to, że jest tania i łatwo dostępna. Jak najbardziej polecam ten produkt, robi co ma robić
    Zalety:
    • cena,
    • opakowanie,
    • działanie,
    • dostępność.
    _inga
    30 stycznia 2021 o 14:24
    Pasta do zębów Pro Expert, Świeża mięta, Blend - a - med
    Pierwszy mój kontakt z tą pastą to gratis mała tubka po wizycie w gabinecie dentystycznym miała zaledwie 15 ml ale wystarczająco by mnie do siebie przekonać i już kupiłam kolejne opakowanie na portalu aukcyjnym. Pasta ma niebieski kolor zawiera drobinki ma nieco żelową konsystencję jest bardzo wydajną, dobrze myje, dobrze się pieni. Jej miętowy smak nie jest bardzo ostry ja jednak wolę łagodniejsze pasty do zębów do tej pasty wracam gdy potrzebuję mocniejszego odświeżenia :)
    Zalety:
    • Dobrze myje zęby
    • Przyjemne uczucie świeżości
    • Konsystencja i mikrodrobinki
  • 2 października 2020 o 10:18
    Fajna pasta na codzień
    Mini wersję pasty dostałam przy okazji wizyty u stomatologa. Jest to fajna opcja na czas podróży bo wielkość jest taka, że spokojnie starczy na wypad za miasto. Sama lubię pasty Blenad a med i często goszczą w mojej łazience. #OPAKOWANIE Moja wersja jest na zakrętkę, ale wiem, że pełnowymiarowe tak samo są na zakrętkę nie zatrzask. Dla mnie bardziej wygodne są te drugie typy zamykania. Szata graficzna jest prosta, zawiera wszelkie informacje, w tym te o działaniu. #KONSYSTENCJA Pasta ma gęstą, niebieską konsystencję z jakby mini drobinkami. Wystarczy jej niewielka ilość by dokładnie umyć zęby. Pasta dobrze się pieni ci lubię bo wypełnia dokładnie całą jamę ustną, docierając w każdy zakamarek. #SMAK Pasta ma delikatnie miętowy smak, osobiście lubię, ponieważ zapewnia to uczucie higieny a przy tym nie jest zbyt ostra. Świeżość utrzymuje się całkiem niezły okres czasu. #DZIAŁANIE Pasty używam conajmniej dwa razy w ciągu dnia. Ostatnio kupiłam szczoteczkę soniczną i czuć różnicę podczas szczotkowania zębów. Podczas mycia odczuwam duże odświeżenie, czystość, mam poczucie, że zadbałam o jamę ustną, a to jest dla mnie bardzo istotne bo dobra kondycja moich zębów jest bardzo ważna. Pasta dokładnie oczyszcza z osadu po jedzeniu przy tym dobrze się pieni. #NIEPORZĄDNE Pasta mnie nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje krwawienia z dziąseł, nie szczyoie w język, nie powoduje nadwrażliwości zębów, ale też nie mam z tym problemu. Nic złego się nie działo. #WYDAJNOŚĆ Moja tubka starczyła na około 3-4tyg. Duże opakowanie spokojnie powinno wystarczyć na 2/3mce. #CENA Pasty Blend a med są często w promocji i warto je wypróbować.
    Zalety:
    • Daje uczucie świeżości i komfortu
    • Smak
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie powoduje pieczenia w język
    • Nie podrażnia
    • Nie powoduje krwawienia z dziąseł
    Wady:
    • Opakowanie na zakrętkę nie zatrzask
  • 27 czerwca 2020 o 18:48
    Mocno średnio przeciętna
    Zwykle używam past wybielających, ale w sumie najczęściej kieruję się ceną i kupuję na promocjach. Nie mam żadnych większych problemów z dziąsłami ani zębami, więc mogę sobie na to pozwolić. Te pastę kupiłam w jakimś markecie. Opakowanie proste, ale poręczne. Umożliwia wyciśnięcie produktu do samiutkiego końca, co zwiększa trochę wydajność, która raczej nie jest najlepsza. Pasta ma jakieś takie dziwne drobinki, które nie za bardzo mi odpowiadają. Trochę tak, jakby się miało piasek między zębami. Z czasem się przyzwyczaiłam, ale początkowo bardzo mnie to drażniło. Nie ma drażniącego, zbyt mocno miętowego zapachu, ani smaku, co jest dla mnie dużym plusem. Przyjemnie odświeża oddech i to całkiem na długo. Nie zauważyłam jednak usuwania przebarwień czy kamienia nazębnego. Mam wrażenie, że producent naobiecywał złotych gór, a produkt sam w sobie jest przeciętny. Pasta jak pasta. W cenie regularnej raczej bym ją sobie odpuściła. Nie robi cudów, a cena też nie jest bardzo korzystna. Jednorazowy zakup.
    Zalety:
    • Cena.
    • Dostępność.
    • Przyjemny, jak na pastę zapach.
    • Niezbyt mocny smak.
    • Odświeża.
    Wady:
    • Wydajność.
    • Drobiny w paście.
    • Nie usuwa przebarwień.
    • Nie działa jakoś specjalnie na kamień.
  • 7 maja 2019 o 13:40
    eukaliptusowa świeżość
    smak tej pasty jest jednym z moich ulubionych, jest jakby połączeniem mięty z eukaliptusem, co daje mocny i długotrwały efekt, świeżość tej pasty czuć długi czas, dokładnie czyści zęby. Jedynym zastrzeżeniem jest to, że opakowanie jest mniejsze niż standardowe pasty a kosztuje sporo jak na pastę do zębów.
    Zalety:
    • smak
    • długotrwała świeżość
    Wady:
    • pojemność

Zobacz także inne Pasty do zębów