Maski do włosów

hairstore.pl
Inter Fragrances FITOCELL Maseczka z komórkami macierzystymi 150ml 7054998

• 28 października 2023 o 18:05
    Trzeci niewypał od FitoCell
    Maskę tą kupiłam wraz z szamponem oraz ampułkami na stronie producenta. Maska ma ładny zapach I jak dla mnie jest dość gęsta. Stosowałam ją razem z całym zestawem oraz osobno i za każdym razem miałam łupież oraz podrażnienie skóry. Włosy po masce były odbite od skóry , lecz w taki nieprzyjemny sposób, bo sprawiały wrażenie dość tępych i jakby suchych. Z racji tego, że na opakowaniu jest opis , że stymulują odrost włosów to stosowałam maskę wyłącznie na włosy na głowie ponieważ nie widziałam sensu stosowania na długości, więc maska starczyła mi na 18 użyć.
    Zalety:
    Wady:
    • Powoduje łupież
    • Podrażnia skórę głowy
    biia
    16 grudnia 2015 o 22:18
    polecam!
    Szkoda, że ta maska jest taka droga. 40 zł za 150 ml. Ale jest tego warta. Jest dosyć wydajna, ale na długich włosach i tak nie starcza na zbyt długo. Cudownie zmiękcza włosy. Trudno mi wypowiedzieć się na temat nowych włosów, ponieważ stosuję różne rzeczy jednocześnie, a tą maskę nie ciągle, tylko jedno opakowanie, potem kilka innych i znowu wracam do tej. Włosy po niej są cudownie mięciutkie, a mam z tym ogromny problem. Zwykle czego bym nie robiła i tak nie jestem z nich zadowolona. Ale przy tej masce jest naprawdę dobrze. Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowanie
    M_R_
    22 lutego 2015 o 22:06
    Świetna maska
    Świetna maska, która pomogła mi gdy miałam problem z wypadającymi w nadmiarze włosami. Po tygodniu stosowania są już zauważalne efekty. Gdy kończyłam opakowanie, włosy już mi nie wypadały. Ma przyjemny zapach i konsystencję. Maska jest bardzo wydajna, warta jest więc swojej ceny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 16 stycznia 2015 o 11:20
    Doskonała na włosy i skórę głowy
    Maska mile mnie zaskoczyła nie spodziewałabym się takiego nawilżenia i wygładzenia włosów, od zawsze szukam nawilżających masek i te co niby maja nawilżać tego nie robia a tu proszę taka niespodzianka. Włosy gładkie błyszczące nawilżone i co najwazniejsze nie obciąża włosów nakładam również na skalp nic nie swędzi i wspaniale nawilżona skóra głowy Skład cudny to co kocham nie pełno olei tylko masa ekstraktów co pewnie dzięki nim włosy są nawilżone ale nie strąkowate ani tłuste Polecam wszystkim nawet włosom skłonnym do obciążania. Ta maska i seria z żeń szeniem to dwa cudeńka seboradinu Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 grudnia 2014 o 23:36
    Świetna maska wzmacniająca skórę głowy
    To jedna z tych masek, której wszystkie się boimy - ta, którą należy nakładać też na skórę głowy. Bałam się i ja, bo wiadomo jak jest, włosy przyklapnięte i przetłuszczone i obciążone a tak miało nie być.. No i tu wielkie zaskoczenie, zero oklapu, zero strąków, świeżość taka jak wcześniej!! Co więcej ta maska ma coś wspaniałego w składzie, bo skalp mam nawilżony, nic nie swędzi, zdaje się że to zasługa oleju arganowego i witaminy A. Spełnia też swoje podstawowe zadanie bo włosów wypada mniej. Odejmuję pół gwiazdki za cenę :) Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 zwykłe