Kremy uniwersalne

Korana Miodowy krem do twarzy 20+

• 3 lutego 2019 o 23:20
    Przyjemny
    Krem dostałam w prezencie. Nie wiem, czy sięgnęłabym po niego sama. Jestem z niego bardzo zadowolona. Nawilża w wystarczającym dla mnie stopniu. Myślę, że skóry bardziej suche będą potrzebowały czegoś bardziej nawilżającego. W lato był moim kremem na noc, w zimę sprawdza się także w dzień. Jest bardzo wydajny. Nadaje się pod dzienny makijaż. Nie zapycha.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • bardzo przyjemnie pachnie
    • nie zapycha
    Wady:
  • 28 czerwca 2016 o 21:13
    Nic nadzwyczajnego
    Krem jak krem. Nawilża tak jak powinien, a do tego pięknie pachnie. Niestety dla mojej mieszanej cery nadawał się tylko na noc. Jako, że moja cera jest szalona to jego dawka nawilżenia na noc nie wystarczała. Nie wywołał wysypu, ani nie zapchał jakoś wyjątkowo (pory po wieczornym myciu wydawały się "puste" a z rana znów witały mnie swoimi czarnymi oczętami :( ) Jak najbardziej na plus jest jego piękny zapach. Nie jest to sztuczna, perfumowa woń, a zapach miodu z mlekiem. Nie był zły, ale też niczego nie urwał ;) Może do niego wrócę, ale jak na razie się na to nie zanosi.
  • 11 lutego 2015 o 18:31
    Co za zapach :) miodzio
    Mimo, że nie jestem kosmetyczną ani studentką farmacji, staram się jak mogę czytać o kosmetykach i mieć trochę pojęcia o nich i ich składzie. Coraz bardziej zwracam uwagę, żeby były bez parabenów, olejów mineralnych i tym podobnych. Skusiłam się na ten krem , ponieważ firma oferuję kosmetyki, które powstały w oparciu o naturalne i ekologiczne składniki. Oprócz tego myślę, że warto dać 30 zł i wspierać to co Polskie. Kiedy wzięłam krem do rąk, bardzo spodobało mi się opakowanie. Ładny, prosty kartonik, a w nim krem w szklanym słoiczku, a nie w jakiś plastikach. Za to daje duży plus. Po otwarciu oczywiście zapach i konsystencja. Jeśli ktoś lubi zapach miodu to gorąco polecam. Długo się utrzymuję, jest słodki i intensywny. Zdarza się że w ciągu dnia czuję go na sobie. Bardzo łatwo się rozprowadza po skórze i wchłania. Po całym dniu nie mam tłustej twarzy, a zdarzało mi się mieć taką, szczególnie w strefie T po innych kremach. Aaa i jeszcze jedno, używam go codziennie i mam wrażenie że w ogóle go nie ubywa :) Jak na razie jestem zadowolona, chociaż używam go od niedawna. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania