Rozświetlacze

114 hity!

WIBO WIBO Rozświetlacz Diamond Illuminator WIBO-6901
WIBO Rozświetlacz Diamond Illuminator
Wibo Diamond Illuminator

Nasi użytkownicy zostawili 576 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 września 2025 o 18:11
    Szampański rozświetlacz
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Mój pierwszy rozświetlacz i używany był przez ok 7 lat, więc wydajność była jego ogromnym plusem. Konsystencja jest aksamitna, dobrze się nakłada i blenduje, a na twarzy wygląda świeżo, bez brokatowego efektu rodem z dyskoteki w latach 2000. Intensywność można stopniować
  • 5 / 5
    31 lipca 2025 o 19:44
    Polecam
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Rozświetlacz Wibo Illuminator to jeden z tych kosmetyków, do których chce się wracać. Ma przepiękny szampański odcień, który pasuje do wielu typów urody i daje na skórze efekt gładkiej, eleganckiej tafli – bez widocznych drobinek czy pudrowości. Rozświetlenie wygląda naprawdę świeżo i naturalnie, ale można je też budować do mocniejszego błysku. Trzyma się cały dzień, nie znika i nie migruje po twarzy. Do tego jest niesamowicie wydajny – mam go od dawna, a zużycie minimalne, mimo że używam go regularnie. A wszystko to za bardzo przystępną cenę. Świetny produkt – tani, trwały i naprawdę robi wrażenie!
    Zalety:
    • Piękny szampański odcień
    • Równa, elegancka tafla bez brokatu
    • Dobra trwałość – utrzymuje się cały dzień
    • Bardzo wydajny
    • Świetna cena jak na jakość
    Wady:
    • Ciężko się otwiera
  • 17 maja 2025 o 18:39
    Kupujciee!!
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Naprawdę polecam kupić, jak za tą cenę to bardzo dobra jakość. Starcza na bardzo długo i ma duży pigment. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest po prostu super!!!
    Zalety:
    • Pigment
  • 6 marca 2025 o 14:17
    Dobry i tani
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Rozświetlacz Wibo Diamond Illuminator to jeden z moich ulubionych produktów. Wybrałam go, ponieważ nie wyglądam dobrze w złotych odcieniach rozświetlaczy, a ten ma piękny szampański kolor, który idealnie pasuje do mojej karnacji. Jest również niedrogi, a w promocji cena jest jeszcze bardziej atrakcyjna. Jest dobrze napigmentowany, łatwo się blenduje i nie ściera ani nie przemieszcza w ciągu dnia. Tworzy jednolitą taflę, bez widocznych, sztucznych drobinek brokatu, co bardzo mi odpowiada. Dodatkowo, rozświetlacz jest bardzo wydajny (mam wrażenie, że się nie kończy) – przy nakładaniu pędzlem nie osypuje się dookoła, co również jest plusem. Opakowanie jest niewielkie i wygodne, choć niestety wygląda tanio, co jest zgodne z ceną produktu .Mimo to, ogólnie bardzo polecam ten rozświetlacz!
  • 24 lutego 2025 o 19:02
    Fantastyczny.
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Rozświetlacz zamknięty jest w małym, poręcznym i wygodnym opakowaniu. Jego kolor to mieszanka złota i łososiowego różu, jednak odbija światło bardziej na srebrno/biało- specyficzny ale piękny kolor. Może on delikatnie przyciemniać bardzo jasne karnacje. Produkt tworzy na policzkach piękną taflę o średnim stopniu intensywności (można budować od subtelnego dziennego efektu). Jego konsystencja jest sucha ale nie pyli się. Utrzymuje się cały dzień. Ponadto to maleństwo jest mega wydajne i tanie.