Pudry do twarzy

Bodyland.pl
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g 6338
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g 6338
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g

Nasi użytkownicy zostawili 820 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 listopada 2025 o 5:12
    Fajny puder, ale efekt nie jest długotrwały
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Puder Wibo Fixing Powder jest całkiem w porządku, ponieważ dobrze matuje i ładnie wygładza skórę zaraz po nałożeniu. Daje przyjemne, lekkie wykończenie i nie tworzy efektu maski. Niestety jego działanie nie utrzymuje się zbyt długo, więc po kilku godzinach makijaż zaczyna się świecić i trzeba robić poprawki. To fajny puder do codziennego użytku, ale nie sprawdzi się, jeśli zależy na naprawdę trwałym efekcie.
    Zalety:
    • Ładnie matuje i wygładza
    • Lekka formuła
    • Nie tworzy efektu maski
    • Dobra cena
    Wady:
    • Efekt matu nie utrzymuje się długo
    • Trzeba robić poprawki w ciągu dnia
  • 21 października 2025 o 9:22
    Całkiem fajny
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wibo Fixing Powder to puder, po który sięgnęłam z czystego przypadku, bo na wyjeździe zapomniałam kosmetyczki i musiałam szybko i tanio wykombinować coś w Rossmannie. Puder ma bardzo drobno zmieloną, jedwabistą konsystencję. Już przy pierwszym użyciu widać, że nie jest to typowy „matujący na beton” produkt - daje raczej efekt wygładzenia i delikatnego zmatowienia, ale wciąż pozostawia na skórze naturalny, zdrowy wygląd. To raczej delikatne, satynowe wykończenie niż klasyczny „płaski” mat. Lubię go za to, że nie podkreśla suchych miejsc i nie obciąża cery - wygląda naturalnie, a twarz zachowuje lekkość i blask. Jeśli jednak chodzi o utrwalenie, to efekt jest dość subtelny. Puder ładnie wygląda tuż po aplikacji, ale po kilku godzinach, przy mojej cerze mieszanej, makijaż zaczyna lekko się ścierać i wymaga poprawek. To nie jest produkt, na który można liczyć w upalne dni czy podczas długiego, aktywnego dnia - raczej do spokojnego, codziennego makijażu. Opakowanie jest proste, ale wygodne - klasyczny słoiczek z sitkiem, który pozwala nabrać odpowiednią ilość produktu bez bałaganu. Sam puder jest też bardzo wydajny - wystarczy odrobina, żeby pokryć całą twarz. Myślę, że to świetna opcja dla osób, które lubią efekt utrwalenia bez przesadnego matu. Wygładza, utrwala i sprawia, że makijaż wygląda świeżo i lekko. Jedną gwiazdkę odejmuję za trwałość.
  • 29 sierpnia 2025 o 19:29
    Jeśli lubisz mocny mat - to nie dla Ciebie
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kwestia oceny tego produktu mocno zależy od preferencji. Ja lubię solidny mat, wygładzenie porów i trwałość a ten puder tego nie daje. Nie mogę też powiedzieć, że jest to zły produkt - utrwala makijaż, daje mat ale bardziej satynowy, więc jeśli ktoś ma cerę suchą/ dojrzałą lub lubi efekt lekkiego przypudrowania - dla niego będzie super. Niestety jak dla mnie za mocno się wyświeca a nie tego oczekuję od pudru.
    • nie bieli
    Wady:
    • zbyt słaby mat
    • szybko się wyświeca
  • 7 czerwca 2025 o 14:03
    Lubię produkt, ale opakowanie to katorga
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam produktu od dawna i sam puder sprawdza mi się dobrze, ale nie mam zbyt dużego porównania. Jednak użycie tego produktu bez rozsypania połowy opakowania po ubraniach i wszystkim co znajduje się wokół graniczy z cudem. Myślę, że stopień irytacji podczas używania przeważył i nie kupie go więcej.
    Zalety:
    • niezły stosunek jakości do ceny,
    • przyjemnie pachnie
  • 29 kwietnia 2025 o 16:07
    Mój hit, ale z dużym minusem – Wibo Fixing Powder
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wibo Fixing Powder to jeden z moich ulubionych pudrów. Świetnie utrwala makijaż i daje ładny, naturalny mat – przy mojej cerze mieszanej efekt utrzymuje się przez ok. 4–5 godzin. Bardzo dobrze sprawdza się też pod oczami – nie przesusza, nie wchodzi w zmarszczki. Dodatkowy plus za przyjemny zapach i to, że jest naprawdę tani i wydajny. Jeśli chodzi o skład, to znajdziemy tu m.in. talk, mikę, kolagen hydrolizowany czy krzemionkę – wszystko, co trzeba, żeby uzyskać lekki efekt wygładzenia i zmatowienia bez uczucia ciężkości. Niestety, ogromnym minusem okazało się opakowanie. Zakrętka w moim egzemplarzu się po prostu "wykruszyła" i nie mogłam już nosić pudru w torebce – wszystko by się wysypało, bo nie byłam w stanie go zamknąć. Musiałam przesypać go do opakowania po innym pudrze, co było uciążliwe. Co ciekawe, wcześniej nie miałam tego problemu z tym produktem – to zdarzyło mi się po raz pierwszy, ale bardzo mnie to zraziło. Teraz mam obawy, że może się to powtórzyć przy kolejnym zakupie, a szkoda… bo to naprawdę dobry puder.
    Zalety:
    • utrwalenie
    • blur na twarzy
    • brzoskwiniowy kolor, który nie wybiela
    Wady:
    • opakowanie (zakrętka!)