WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pudry do twarzy

Claresa Care All Day, Protective Dust Loose Powder SPF 30 Utrwalający puder sypki z filtrem SPF 30

Claresa Care All Day
Claresa Care All Day Puder Sypki Utrwalający z Filtrem SPF30

• 10 czerwca 2025 o 19:02
    Zawiodłam się
    Bardzo chciałam mieć ten puder, bo zapowiadał się fajnie, ale nie do mojej cery , która ma widoczne pory. Niestety. Podkreślał mi je , dawno nie miałam takiego kosmetyku , który by je tak uwidocznił . Tworzył mi na twarzy ciastko. Nie znalazłam dobrego triku na niego. Myślę, że dam go siostrze , aby wypróbowała u siebie.
  • 10 czerwca 2025 o 18:48
    Puder 10/10
    Puder jest idealnym dopełnieniem makijażu stworzonego przy użyciu podkładu oraz korektora z tej serii. Satynowe wykończenie jest moim ulubionym i taki właśnie efekt uzyskamy stosując ten puder. Jest lekki, pięknie wygładza i bluruje pory. Ogromny plus za SPF 30 w składzie, dzięki któremu możemy chronić swoją skórę cały dzień odświeżając makijaż.
    eluniad
    10 czerwca 2025 o 10:56
    perfekcyjnie utrwala makijaż, wygładza cerę,
    Leciutki puder który perfekcyjnie utrwala makijaż, wygładza cerę nie wysuszając jej. Ma naturalne, satynowe wykończenie, nie bieli, nie podkreśla suchych skórek oraz nie zapycha porów i nie podrażnia skóry. Twarz wygląda perfekcyjnie, świeżo i lekko. Makijaż jest trwały i odporny na ścieranie. Zdecydowanie polecam.
  • 9 czerwca 2025 o 13:48
    Zadawalająco
    Puder jest sypki ładnie przedostaje się przez sitko dostępne w opakowaniu. Jeśli chodzi o zakrętkę pudru to nie zawsze się łatwo zakręca. Trwałość moim zdaniem właśnie oceniam na poziomie umiarkowanie zadowalającym gdyż po pewnym czasie wszystko zbiera się w zmarszczkach mimicznych. Po kilku godz skóra zaczyna się świecić. Mam skórę suchą z tłusta T. Może z innym podkładem inaczej by pracował puder. Ale próbowałam już z kilkoma.
  • 8 czerwca 2025 o 23:27
    Doskonałe krycie
    Puder jest bardzo dobrym produktem od firmy claresa, jest lekki, doskonale przykrywa to co trzeba nawet nie używając wcześniej podkładu. Bardzo ładnie wyrównuje makijaż, dość dobrze nawilża, utrzymuje się przez cały dzień na skórze, nie trzeba go ponownie używać w ciągu dnia, gdyż cera Dzięki temu pudrowi nie świeci się. Ja mam cerę suchą z tendencją do świecenia. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu, jest bardzo wydajny, i jeszcze raz to powiem świetnie kryje