Wody perfumowane damskie

Lancome Tresor La Nuit Woda perfumowana 75ml
Sephora
Lancôme - Trésor La Nuit - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet
Lancôme La Nuit Tresor

Nasi użytkownicy zostawili 84 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Rossi95
    1 marca 2025 o 14:39
    Piękny zapach
    Wiązałam wielkie oczekiwania z tymi perfumami,czytając opinie,które mówiły o tych perfumach,niestety jestem trochę rozczarowana trwałością tych perfum,na mojej skórze utrzymują się bardzo krótko,jak za taką cenę liczyłam że perfumy będą trwałe,niestety zawiodłam się, jeśli chodzi o zapach to te perfumy są piękne,słodkie ale nie przesłodzone,orientalne,bardzo kobiece,flakon jest też piękny,perfumy nie są wydajne bo trzeba często ponawiać aplikację że względu na krótką trwałość i utrzymywanie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Flakon przyciąga uwagę
    • Krótko się utrzymuje
  • 10 lutego 2025 o 16:17
    podoba się płci przeciwnej
    Zapach poznałam przypadkiem ponieważ w kalendarzu adwentowym miałam balsam La Nuit Tresor. Tak mocno skradł moje serce,że kupiłam cały flakon. Osobiście uwielbiam flakony z linii Tresor ponieważ są w mojej ocenie piękne i bardzo się wyróżniają. Jeżeli chodzi o zapach to na początku ketegoryzowałam go jako ciężki i slodki ale wraz z upływem czasu i lepszym poznaniem go już nie nazwałabym go ciężkim. Mamy tutaj słodkości takie jak pranina i karmel ale także owoce np. truskawkę czy gruszkę oraz kwiatowe akordy takie jak róża. Całość tworzy piękny i uwodzicielski zapach, który pozostawia za nami ogon i zaczepia otoczenie. Nie często otrzymuję komplementy na temat zapachów, które noszę a La Nuit Tresor zebrał ich kilka od męskiego grona. Słodkości mamy dopiero w nutach bazy dlatego na początku jest bardziej soczyscie a wraz z czasem zapach robi się słodszy i jeszcze bardziej nas otula. Jest bardzo trwały, wyczuwam go na sobie po około 10ciu godzinach a otoczenie nawet dłużej. Na ubraniach utrzymuje się kilka dni. Aktualnie mam już drugi, duży flakon.
    Zalety:
    • flakon
    • projekcja
    • kompozycja
  • 19 listopada 2024 o 14:38
    Zbyt ciężki
    Lancome La Nuit Trésor EDP to zapach, który miał być kwintesencją zmysłowości i luksusu, jednak dla wielu może okazać się przytłaczający. Kompozycja jest niezwykle intensywna, co sprawia, że trudno ją nosić na co dzień, a nawet na wieczorne wyjścia może być zbyt dominująca. Otwarcie zapachu, oparte na nutach czarnej róży i wanilii, od razu uderza swoją słodyczą. Niestety, zamiast elegancji, wiele osób może odebrać te akordy jako przesadnie cukierkowe i duszące. W połączeniu z mocną bazą opartą na kadzidle i paczuli, zapach traci równowagę i staje się ciężki oraz przytłaczający. Flakon, choć efektowny, z kryształowym wykończeniem i czarną różą, może wydawać się nieco przerysowany i kiczowaty, co nie każdemu przypadnie do gustu. Podsumowując, La Nuit Trésor EDP to zapach, który z pewnością znajdzie swoich fanów wśród osób lubiących bardzo słodkie i intensywne perfumy, ale dla wielu może okazać się zbyt dominujący i trudny w noszeniu. Jeśli szukasz subtelnej zmysłowości i elegancji, ten zapach może nie spełnić Twoich oczekiwań.
    Atejka
    29 października 2024 o 20:36
    Mocny, intensywny, ciężki zapach
    Perfumy zamknięte są w przepięknym czarno-szarym flakonie w kształcie kryształu, z delikatną czarną różyczką przy atomizerze. Zapach jednak nie jest dla mnie. Jest bardzo ciężki, mocny i intensywny do tego stopnia, że po kilku minutach zaczyna boleć mnie głowa. Mam wrażenie, że pachnie on tylko kadzidłem i dymem. Nie wyczuwam w nim żadnych kwiatów, owoców czy wanilii, którą uwielbiam. Na moje nieszczęście, zapach utrzymuje się superdługo na ciele.
    Zalety:
    • przepiękny flakon
    • długo utrzymuje się na ciele
    Wady:
    • kompozycja zapachowa
  • 15 kwietnia 2024 o 16:25
    Dla fanek słodkich zapachów
    Te perfumy to moje odkrycie wakacji! Przepiękny słodki zapach, który utrzymuje się baaaardzo długo. Są bardzo wydajne, wystarczy jeden psik, aby pięknie pachnieć. Dodatkowo falownik pięknie prezentuje się na toaletce
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie