Wody perfumowane damskie

Lancome La Vie Est Belle Intense EDP

Lancome La Vie Est Belle Intense Woda Perfumowana 30 Ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 lutego 2024 o 10:44
    CO ZA ZAPACH
    Lancome, La Vie Est Belle Intense EDP to perfumy które symbolizują szczęście i wolność i powiem szczerze że się z tym zgadzam całkowicie. Perfumy zamknięte są w prostym szklanym flakonie i trochę z historii „nazwany `Kryształowym uśmiechem`. Szara wstążeczka z organzy, która zdobi szyjkę perfum ma symbolizować kobiecą wolność”. Pięknie napisane . Co mnie przyciągnęło do tego produktu ? Na pewno reklama z Julią Roberts, piękna i zarazem wspaniała aktorka. Wiec dlaczego i ja nie mogłabym ich używać ? W sklepie było już testowanie organoleptycznie . Zapach LVEB bardzo mi się spodobał. Jest słodki , ale tak delikatnie , nie dusi . Nie potrafię dobrze rozróżniać zapachów , ale sięgnęłam po opis producenta , co spowodowało że zaczęłam czuć intensywną woń jaśminu, i kwiatu pomarańczy. Nuty zapachowe: nuta głowy: bergamotka, pomarańcza, gruszka, łodygi porzeczki i różowy pieprz nuta serca: tuberoza, irys, kwiat pomarańczy, jaśmin wielkolistny i ylang-ylang nuta bazy: orzech laskowy i bita śmietana. I to wszystko sprawiło że perfum jest idealnie dopasowany do mnie. Uwielbiam go i używam na dzień i na noc, do pracy i na randkę. Mam nadzieję że się nigdy nie skończy. Dla mnie to zapach bardzo kobiecy, otulający , kremowy i elegancki. Jest trwały , ponieważ utrzymuje się cały dzień , ale ja już go nie czuję tylko otoczenie w którym się znajduję. Jest wyczuwalny w najbliższym otoczeniu, nie tworzy tzw. ogona. Polecam kobietom , które chcą czuć się pięknie, elegancko i pewne siebie.
    Zalety:
    • trwałość
    • flakon
    Wady:
  • 27 stycznia 2024 o 14:23
    Niekoniecznie Intense
    Perfumy dostałam ostatnio w prezencie pod choinkę i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyły. Nie przepadam za mocnymi, duszacymi zapachami, dlatego czytając słowo 'Intense' podeszłam sceptycznie. Ale gdzie tu intense? Perfumy mają słodką, elegancką, klasyczną woń. Wcale nie są mocne ani duszące. I ja raczej stosuje je na dzień,aniżeli na wieczorne wyjścia. I przyznać trzeba, że są bardzo trwałe. Dodatkowym plusem jest elegancki flakon, który dumnie prezentuje się na łazienkowej półce wśród innych perełek.
  • 9 kwietnia 2023 o 11:15
    Uwielbiam
    Powiem tak...Przepiękne perfumy! Używamy tych perfum teraz okazjonalnie gdyż wersji intense nie mogę już spotkać w perfumeriach.. Są to perfumy za którymi powstaje tzw. ogon intensywnie pięknego i uwodzicielskiego zapachu. Jestem fanką perfum które mają w sobie jaśmin. Są bardzo trwałe i charakterystyczne. Podoba mi się ich opakowanie z przepiękną kokardka. Wystarczą 3 psiuknięcia żeby pachnieć pięknie i wyczuwalnie.
    Zalety:
    • Intensywnosc, trwałość
    hej_ema
    22 lutego 2023 o 11:59
    Delikatna nuta zmysłowości
    Perfumy Lancome od zawsze bardzo mi się podobały. Uwielbiam ich słodkie i kobiece nuty, ale nie zbyt cukierkowate. Perfuma utrzymuje się na ciele dosyć długo, nie należy do grona tych „duszących” , a takich, które przyciągają swoim pięknym zapachem. Idealna na okres wiosenno-letni.
  • 29 sierpnia 2021 o 23:53
    Kremowe
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Trudno mi opisać poszczególne nuty zapachowe, które czuję, mam wrażenie że zapach jest bardziej linearny aniżeli się zmienny, wielowymiarowy. W stosunku do oryginału są bardziej kremowe i bliskoskórne. Może to za sprawą tej bitej śmietany? Trwałość i projekcja wbrew temu czego można oczekiwać jest słabsza niż w przypadku pierwowzoru, co utwierdza mnie w przekonaniu, że ponownie już po nie nie sięgnę.
    • Dostępność
    • Wygląd flakonu
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie