Wody perfumowane damskie

Lancome Hypnose Senses EDP

Lancome Hypnose Senses Woman Woda perfumowana 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

TaLoyd
    6 marca 2021 o 9:24
    Zapach najlepszego czasu
    Uwielbiam je .... Używałam ich zaraz po zdaniu matury ... Mogłam mieć 18 lat... To zapach kwiatowy , dla mnie nieoczywisty , bardzo mój ( dla fanek perfum będzie nijaki bo niemal się nie rozwija.... Jest od początku do końca taki sam) . Kojarzy mi się że słońcem, wakacjami , pierwszą jedwabną bluzką z czasami gdy wyjątkowym wyjściem było dla mnie wyjście gdy malowałam rzesy. Gdy przykładam do nich nos przenoszę się na małą restauracyjną sale gdzie przez kilka lat od matury jeszcze wracaliśmy w okolicy świąt Bożego Narodzenia i nie trzeba było się z nikim umawiać. Zawsze się kogoś spotykało. Tego miejsca już nie ma . Nie ma już też niektórych z tych ludzi. Wspomnienia pozostana. Myślę że zapach to tak intymne i indywidualne przeżycie że nikt nie będę miał mi za złe braku obiektywności. Uwielbiam
    W perfumerii
  • 7 kwietnia 2020 o 15:38
    Delikatne, łagodne, nijakie.
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Perfumy miałam okazję testować w formie próbki dzięki zaprzyjaźnionej blogerce perfumeryjnej. Zapach początkowo jest lekko alkoholowy, jednak ten aromat szybko ustępuje oddając pole właściwym nutom zapachowym perfum. Wyczuwam w nim delikatne kwiaty zmieszane z szyprem, które są tyleż miłe co nijakie i bezbarwne. Zapach na pewno należy do gatunku "bezpiecznych", odpowiednich na dzień, także do pracy. Jest na tyle neutralny, że nie widzę żadnego podziału wiekowego: bezpiecznie w nim będzie czuła się zarówno młoda dziewczyna, jak i kobieta w średnim wieku. Zapach nie jest uwodzicielski (wbrew nazwie), typowy dzienny "nudziak". Jest neutralny jak Szwajcaria. Znikający w tle. Nijaki, ale bezpieczny, bez nieprzyjemnych akordów, nie mdlący od nadmiaru słodyczy. Wyważony. Nie zachęcił mnie do kupna pełnowartościowego opakowania. Szukam czegoś innego.
    Zalety:
    • dla każdej grupy wiekowej
    • neutralny
    • bezpieczny
    Wady:
    • nijaki
  • 21 kwietnia 2018 o 11:27
    Elegancki zapach
    Są to kwiatowe, niezbyt ciężkie perfumy przeznaczone dla pewnych siebie kobiet. Zapach jest lekko tajemniczy, uwodzicielski i seksowny. Perfumy są trwałe na mojej skórze wyczuwalne były około 10 godzin a na ubraniach przez tydzień.Nie drażnią nosa, nie uczulają i wielu osobom z mojego otoczenia się podobają.Perfumy zamknięte są w skręconym, przeźroczystym flakonie, z piękną zatyczką. Rewelacyjnie prezentują się w łazience i są elegancką ozdobą. Ja bardzo polubiłam ten zapach i na pewno nieraz sobie kupię taki flakonik perfum.
  • 3 lutego 2016 o 20:53
    Średniak na każdą okazje.
    Szczerze ... Nigdy nie miałam zamiaru kupować tej odsłony kultowych Hypnose i nabyłam je zupełnie przez pomyłkę :) . Kiedy zobaczyłam subtelny różowy kolor płynu zamiast fioletowego pomyślałam wtedy może i to nie jest to czego oczekiwałam ale wygląda zachęcająco i bez cienia negatywnego nastawienia przystąpiłam do testów. Otwarcie jest piękne ,eleganckie , kobiece , intrygujące . Pierwszymi wyczuwalnymi nutami jest różowy pieprz i róża Zapach pięknie ewoluuje . Skąd wiec tak niska ocena... Po pierwsze jest bardzo mało trwały jak na EDP. Po drugie jego projekcja jest niesłychanie łagodna . Ciężko jest wybrać konkretną porę dnia i okazje dla tych perfum. Chociaż zapach jest bezpieczny i zachowawczy . Na zakończenie jest balsamiczno-paczulowy i pachnie bardziej jak drogi krem do twarzy niż perfumy ekskluzywnej marki . Mimo swojej urody Hypnose Senses jest zapachem przepłacanym i przeciętnym. Ja na pewno do niego nie wrócę :( Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 20 listopada 2015 o 23:02
    Mój ulubiony zapach
    Ten zapach jest dla mnie esencją kobiecości i delikatności. Uwielbiam, kiedy otula mnie swoim zapachem. Perfumy są bardzo trwałe i utrzymują się długo na skórze i ubraniu). Nie każdemu ten zapach będzie pasował- co wydaje mi się normalne, kazdy w końcu ma jakieś swoje upodobania:) Jeśli lubisz słodkie, ale zarazem zdecydowane nuty, które podkreślają delikatność kobiecej natury- polecam go przetestować:) +PLUSY +długo utrzymuje się na skórze +niewielka ilość wystarcza, żeby było go czuć + piękne opakowanie + 30ml idealnie mieści się do torebki -MINUSY -cena -zapach nie spodoba się fankom ciężkich zapachów, Senses nie ma nic wspólnego z klasyczną wersją Hypnose:) Używam tego produktu od: 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 małe (30 ml) i 1 średnie (75ml)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie