Balsamy do ciała

RedBlocker Łagodzący balsam do ciała do skóry wrażliwej i naczynkowej

• 5 lipca 2024 o 8:00
    Mieszane uczucia
    Produkty zakupiłam dlatego że w ostatnim czasie zaczęły mi się pojawiać nowe pajączki , z racji stojącego trybu pracy. Balsam ma super konsystencję, bo jest gęsta, ale jednocześnie się szybko wchłania. U mnie sprawdził się również po przypaleniu skóry na słońcu ;) nie mogę stwierdzić w pełni czy po jednej tubie są jakieś efekty, a to o nie chodzi. Natomiast nie pojawiły się nowe. Przede mną drugie opakowanie, ale muszę przyznać, że stosowanie tego jest dla mnie udręka jeśli chodzi o zapach. Mam wrażenie, że on po prostu śmierdzi. Także jak zużyję drugą tubę, którą już po prostu mam w domu to właśnie przez ten "zapach"chyba się już więcej na niego nie skuszę
    Zalety:
    • Gęsta formuła.
    • Wchłanianie błyskawiczne.
    • Ukojenie.
    Wady:
    • Okropny zapach
  • 22 marca 2024 o 15:29
    Dla mnie średniak
    Balsam ma przyjemną konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Nie zauważyłam jednak poprawy naczynek podczas jego stosowania. Zapach ma niezbyt przyjemny.
    • nawilżenie skóry
    Wady:
    • działanie
    elennna
    19 lipca 2023 o 17:10
    Przyjemny
    Uwielbiam balsamy do ciała, używam codziennie. I jest to jeden z tych balsamów, które najbardizej przypadły mi do gustu :) Świetna gęstawa konsystencja, łatwa aplikacja ( nie jest rzadki tak wieć nic nie spływa po ciele). Szybko się wchłania oraz koi skórę. Można spokojnie stosować po goleniu. Nic nie będzie piekło Łagodzi stany zapalne, zmniejsza podrażnienia. Zauważyłam z czasem, ze popękane naczynka na nogach są mniej widoczne. Długotrwałe uczucie zadbanej skóry a zapach bardzo przyjemny
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Forma
    • Działanie
    Bartala
    15 lipca 2023 o 14:17
    super
    Aktualnie zakonćzyłam pierwsze opakowanie. I mogę stwierdzię, że jest wydajny zmniejsza widoczność naczynek koi skórę łągodzi podrażnienia po goleniu ładnie pachnie Super, na pewno kupię kolejny.
    SanaPL
    13 lipca 2023 o 13:51
    Zaskakująca kompatybilność
    Nie myślałam że redblocker do mnie przemówił bo jednak reklamy z tv średnio do mnie przemawiają. Też nie słyszałam jakiś zachwytów, ohów i ahów nad tym balsamem do ciała, a jednak kupiłam i bardzo lubię go używać dalej, bo zrobił ogromne wrażenie na mnie. skóra jest mniej zaczerwieniona i czuję, że jest ona o wiele bardziej delikatna, miękka i NIEPODRAZNIONA.