Odżywki do włosów

Hairmastic Advanced Hair Growth Stimulator Preparat wzmacniający włosy i przyspieszający ich porost

kate_w
    25 maja 2015 o 11:18
    zbieram kasę na następny ;)
    Kupiłam go, jak tylko się pojawił, bo przetestowałam już wszystkie inne możliwe sposoby i żaden niestety nie pomógł na moje ciągłe wypadanie włosów. Wreszcie znalazłam coś, dzięki czemu włosy przestały wypadać mi prawie całkowicie! Oczywiście ciąglę gubię trochę włosów, ale ta ilość mieści się już w zdrowej normie, kiedyś wyciągałam je garściami i było to już bardzo widać, bo włosy mocno mi się przerzedziły. Największy plus za to, że działa! Mam dzięki niemu mocniejsze, błyszczące i gęstsze włosy. Oprócz tego ma miły zapach przyjemną konsystencję jest wydajny ładne opakowanie Jeden duży minus, to jego cena, ale nie będę odejmować za to oceny, bo sama chciałam tyle wydać i byłoby to nie fair. Oczywiście mogłaby być nieco niższa ;) Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 22 maja 2015 o 16:54
    fajniejszy niż inne
    Dostałam ten olejek w prezencie, sama nie znałam też tej firmy. Dałam mu cztery gwiazdki: + nadaje ładny blask włosom + ogranicza wypadanie + ma ładne opakowanie + końcówki przestały mi się rozdwajać - troszkę obciąża moje cienkie włosy, dlatego muszę używać go trochę mniej niż wg zaleceń Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę duże
  • 21 maja 2015 o 13:57
    skuteczny, ale dla cierpliwych
    Kupiłam to ponad miesiąc temu, ale zwlekałam z recencją, żeby dać mu szansę. I opłaciło się. Efekty nie są widoczne od pierwszego użycia, ale po dwóch tygodniach naprawdę widać już poprawę. Po czterech tygodniach jest już super. + przyjemny zapach + włosy prawie przestają wypadać + stają się bardziej miękkie w dotyku + końcówki przestają się rozdwajać a włosy łamać + mam też wrażenie, że są gęstsze, ale to pewnie przez to, że mniej wypadają - opakowanie nie jest zbyt luksusowe - na dłuższe włosy szybciej się kończy - trzeba cierpliwie czekać na działanie - przygotowanie bywa uciążliwe Wiem, że minusów napisałam sporo, ale raczej nie dotyczą one działania, więc daję ciągle dość wysoką ocenę, bo mam naprawdę ładniejsze włosy :) Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze