Tusze do rzęs

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 in 1 Volumising Mascara Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs

Max Factor Tusz do Rzęs Masterpiece Glamour Black Glamour 1 szt.

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2017 o 21:31
    Lubię
    Może pierwszą rzeczą i której wspomnę jest cena. Teraz kosztuje około 60zl. Ja go kupuje na promocjach -49 w hebe lub rossmanie. Uważam, ze cena jest trochę za wysoka. Sam tusz lubię. Rodziela, wydłuża rzęsy. Nie opysuje się, nie kruszy. Nic złego się z nim nie dzieje przez cały dzień. Na codzień używam zalotki więc rzęsy są podkrecone, ale nie z każdym tuszem zalotka tak dobrze "współgra". Jedyny minusik oprócz ceny to to, ze troszkę za mało pogrubia jak dla mnie. Ale i tak rzęsy pięknie się prezentują po jego uzyciu.
  • 28 marca 2017 o 19:08
    Rozczarowanie
    Niestety tusz się nie sprawdził. Po pierwsze umiejętność posługiwania się szczoteczką zajęła mi zbyt dużo czasu. Do tego tusz nie robi prawie żadnego wrażenia, daje jedynie minimalny efekt pomalowania czymś rzęs, ale do efektu wow mu daleko. fakt, że jest dość wydajny, ale nie mogłam się doczekać, aż się skończy. Tusz niby się nie osypuje, ale pod koniec dnia nie ma po nim prawie śladu. Plusy kolor nie rozmazuje się i nie tworzy efektu pandy. zaraz po nałożeniu jak tusz dotknął powieki nie było śladu jak się nabierze wprawy w używaniu szczoteczki, to i grudki się nie tworzą
  • 26 grudnia 2016 o 19:08
    bubel
    Maskarę zakupiłam na promocji w Rossmannie i cieszę się, że nie dałam za niego 100% ceny. Kompletnie mi niepodpasował - nie umiemy się zgrać. Bardzo się rozmazuje i odbija na wszystkim czego dotknie, do tego zamiast pogrubiać i wydłużać okropnie skleja rzęsy. Robi pajęcze nóżki. Osypuje się i robi efekt pandy. BUBEL
    suzeta
    26 grudnia 2016 o 17:05
    Oj słabo
    Tusz ma piękne luksusowe opakowanie.... Ale jak to mówią nie "nie szata zdobi... "I okazało sie, źe na pięknęj powierzchniowości się skończyło. Tusz ma tak dziwną i ubogą szczoteczkę, która wygląda jak patyk. Dopiero z bliska wodać jakieś tam wypustki. Szczoteczka nie miłosiernie kłuje w powieki przy malowaniu a efekt końcowy jest nijaki. Rzęsy są tylko delikatnie podkreślone..... Praktycznie wyglądają jak nie umalowane. Bardzo sie rozczarowałam tym tuszem :(.
  • 15 kwietnia 2016 o 13:30
    Rozczarowanie
    Jak ja żałowałam, że zamiast wziąć klasyczny False Lash Effect wzięłam TO COŚ. Skusiło mnie to, że to nowość. + lekko wydłuża + nie obsypuje się + głęboka czerń + na długo starcza - Jego szczoteczka jest niewygodna (ma dwie strony - stronę do nakładania tuszu i do wyczesywania). Najpierw tusz nie chce się nałożyć, potem tworzy grudki, a na końcu pajęcze łapki. Musiałam nabrać dużo wprawy żeby go wykorzystać do końca. - zdecydowanie za drogi, ta jakość na 20 zł nie zasługuje - toporne opakowanie