Kremy BB, CC i DD

Dr. G Total Active Dual BB Cream SPF50+ Krem BB

4 na 51 opinię

• 8 kwietnia 2015 o 10:49
    Photoshop
    Dawno nie używałam bb kremów, ze względu na ogromne trudności jakie mam z dopasowaniem odpowiedniego odcienia bebika do mojej bardzo jasnej karnacji. W internecie znalazłam informacje, że odcień Dual to #21, kiedy #13 w większości przypadków jest dla mnie za ciemna, ale mimo wszystko zamówiłam próbkę i postanowiłam przetestować to cudo. Plusy: + rewelacyjne krycie, które na mojej twarzy nie dało efektu maski.Skóra była tak jednolita, że nie mogłam oderwać się od lustra ;) + lekki efekt glow charakterystyczny dla większości bb kremów + trwałość, po 10 godzinach krycie było niemalże tak samo dobre jak od razu po nałożeniu Minusy: - początkowy zachwyt dopasowania się do mojej jasnej cery minął po kilku godzinach, kiedy bb krem ściemniał Bardzo żałuję, że nie jest jaśniejszy, lub przynajmniej efekt rozjaśnienia, który widoczny jest na ciemniejszej karnacji (u mnie było to dopasowanie się do koloru cery) nie utrzymuje się na mojej cerze przez cały dzień. Używam tego produktu od: ok. dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: próbki

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD