Gillette for Women, Satin Care Dry Skin (Żel do golenia do skóry suchej, z proteinami jedwabnymi) (stara wersja)

fantar
    8 lutego 2011 o 23:39
    Już na stałe ze mną!
    uwielbiam ten żel! Jest genialny na prawdę jestem zadowolona że skusilam sie go kupic! Golenie z tym zelem jest bardzo wygodne dzieki temu, że powstaje pianka która ulatwia poslizg maszynki. plusy: -wydajny -ladnie pachnie -wygodna aplikacja -nie podraznia -nie uczula minusy: -jak dla mnie cena moglaby byc na stale taka jak w czasie promocji.. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: ok 5 - 6
    Korah
    16 lutego 2010 o 15:48
    Najlepszy!
    To najlepszy żel do golenia, z tych niewielu, które mialam. Świetnie przyspiesza golenie maszynką, daje fajny poślizg i skóra pozostaje gladziutka. Dzieki niemu nie mam podrażnien po goleniu, a miewam z tym problemy po uzyciu zwyklego mydla czy innych żeli, gdyż mam dość bujne owlosienie. Z niebieskiego żelu przeistacza sie w przyjemna, kremową pianke po aplikacji. Nie splywa ze skóry. Dozownik calkiem ok. Naprawde polecam. Jego jedyna wadą jest wydajność, bardzo szybko sie zużywa, ale cena nawet przystępna, takze nie ma tragedii. Używam tego produktu od: 3 lat z przerwami, zawsze do niego wracam po nieudanych eksperymentach z innymi preparatami do golenia. Ilość zużytych opakowań: 5
  • 4 lutego 2010 o 18:24
    Dobry
    Bardzo przyjemny niebieski żel zmieniający się w jeszcze przyjemniejszą piankę. Golenie z nim jest łatwe i przyjemne. Maszynka gładko się po nim prowadzi. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Awakme
    4 lutego 2010 o 16:26
    godny wypróbowania :)
    Fajny niebieski żel który po chwili zamienia się w białą piankę :) mi akurat zapach nie za bardzo się podoba ale nie to jest najważniejsze:) Dobry jest bo nie podrażnia skóry ( a ja mam problemy z używaniem pianek do golenia bo zwykle się zacinam przy nich) Ułatwia golenie i jest bardzo wydajny :) No i cena przystępna :) Używam tego produktu od: 2 lata temu zakupiłam pierwsze opakowanie Ilość zużytych opakowań: nadal w trakcie pierwszego -mega wydajny :)
  • 21 kwietnia 2009 o 13:41
    Ułatwia golenie
    Bardzo przyzwoity żel zamieniający się na skórze w piankę. Sprawia że golenie staje się przyjemną czynnością. Zawiera aloes, witaminę E oraz jedwabne proteiny. Przeznaczony jest dla skóry wrażliwej. Ale jak dla mnie wszystkie żele Gillette łagodzą podrażnienia. Pachnie dość przyjemnie. Jedyna rzecz jaką mogę mu zarzucić to uczulanie. Często swędzi mnie po nim skóra... ale da się przeżyć. Edit: Używałam też niebieski żel zmiękczający i wygładzający. Poza tym napisem nie różni się niczym specjalnym od tej wersji. Zapach też podobny. Używam tego produktu od:długo Ilość zużytych opakowań:kilka