Wody perfumowane damskie

HUGO BOSS Woman Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml
Hugo Boss Hugo Woman Red woda perfumowana 50ml

• 2 stycznia 2025 o 18:55
    Cudne!!!
    Perfumy otrzymałam w prezencie na urodziny. Nie znałam ich, ale jak tylko otworzyłam, to się zakochałam w tym zapachu. Perfumy zapakowane są w czerwony kartonik. Kartonik jest dodatkowo zafoliowany, dzięki czemu wiemy, że to my jako pierwsze ten produkt otwieramy. Może nie jest to Ecofriendly,ale zdecydowanie jest to higieniczne. Wewnątrz kartonika znajdziemy okrągły flakonik z produktem. Perfumy są przezroczyste i bezbarwne. Flakonik od dołu czerwony. Jeśli chodzi o zapach, to jest to taki bardzo kobiecy, kwiatowo-owocowy zapach. Na początu zapach jest bardzo lekki i świeży dzięki owocowym nutom mandarynki i malinojeżyny. Póżniej dominują nuty kwiatowe irysa, jaśminu, który bardzo lubię w perfumach i śliwki. Dodają one głębi i takiej elegancji.Na końcu czujemy tez bazę drzewa sandałowego i cedrowego i bursztyn, które nadają trwałość i zmysłowy charakter, a jednocześnie są przyjemnie otulające. To jest taki zapach na co dzień, ale również wieczorem dostałam wiele komplementów na temat tego zapachu. To jest zapach podkreślający siłę i subtelność kobiet, oraz ich pewność siebie. Jest elegancki, trwały i zmysłowy, ale nie ciężki. Powiedziałabym, że to połączenie delikatności i wyrafinowania. Produkt jest bardzo wydajny, ale ta wydajność oczywiście zależy od tego, jak często tych perfum będziemy używać. Ja używam kilka razy w tygodniu, a jeszcze nie zużyłam nawet połowy opakowania. Używam już drugi miesiąc. Ja jestem w tych perfumach zakochana i na chwilę obecną to moje ulubione perfumy. Ja polecam z całego serca i z całą pewnością kupię kolejne.
    • Piękne opakowanie
    • Elegancja na co dzień
  • 25 sierpnia 2024 o 18:52
    Perfumy Hugo Woman
    Są to perfumy bardzo uniwersalne, zawierające nuty owocowe i kwiatowe. Są świeże myślę, że wielu osobom ten zapach się spodoba. Ja osobiście wolę trochę inne nuty i pewnie więcej ich nie kupię, ale były naprawdę spoko. Na co dzień do pracy idealne. Raczej nie na wielkie wyjścia, chociaż były trwałe. Cena też jest bardzo korzystna. Butelka zwyczajna.
  • 1 lipca 2022 o 18:11
    Przelotny, wakacyjny romans.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Bardzo prosty, odzwierciedla nieskomplikowany zapach w środku. Przezroczysty, łatwo kontrolować zużycie. Dobrze leży w dłoni. Wrzucony luzem do torebki nie niszczy się, nie otwiera sam. Wrażenia: Ta kompozycja jest ładna. Klasyczna, uniwersalna i bezpieczna. Będą odpowiednie na każdą okazję, każdą porę dnia i każdą porę roku. Projekcja jest średnia, nie męcząca. Sprawdzone akordy nadają świeżości, wszystko jest idealnie wyważone. Idealnie zmieszane, w odpowiednich proporcjach, sprawia, że kompozycja jest wyrazista, ale nie męcząca. Dobrze wyczuwalne kwiaty i owoce, ale nie jest za słodko, mdląco i przesadnie. Elegancko, z dużą dozą wdzięku. Nie są zmysłowe, ale mają w sobie to coś. To dobre rozwiązanie na prezent, bardzo bezpieczne, a zarazem zachowawcze. Zapach jest ładny, stonowany, mnie osobiście porwał. Na minus wysoka cena oraz flakon. Podobne mają perfumy z Avonu, a jednak Boss to nieco inna półka. Fajna przygoda, miłe wspomnienia, ale czy będę wracać? Nie wiem. Typ kobiety: To zapach, który nie zna granic. Będzie idealnym wyborem zarówno dla bardzo młodej dziewczyny jak i dojrzałej kobiety. Trwałość: Zapach jest bardzo trwały. Utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Nawet w upalne dni. Na ubraniach bez problemu wytrzymuje do paru dni. Za co ogromny plus, bo perfumy są bardzo wydajne.
  • 2 lipca 2020 o 15:41
    Świetny!
    Uwielbiam ten zapach, gdy nie wiem jaka nuta pasuje na dane wyjście to wybieram ten, pasuje zimą i pasuje latem. Totalna klasyka zapachu Nie jest ani kwiatowy, cytrusowy ani ciężki i słodki, jak dla mnie jest w sam raz, mimo, że bardzo klasyczny to dosyć nietuzinkowy - butelka nie jest zbyt duża, dzięki czemu można ją zabrać w podróż. Szkło jest przezroczyste więc można kontrolować ubytek objętości Trwałość jest średnia, szybko przyzwyczajam się do zapachu i nie czuję po 2h
    • klasyka
    • butelka
    Wady:
    • trwałość
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie