Korektory do twarzy

Artdeco Camouflage Stick Korektor - kamuflaż w ołówku

Artdeco Camouflage Stick Waterproof 1,6 g Korektor odcień 1

• 29 października 2023 o 21:12
    Może być, ale...
    Kamuflaż kupiony za 25zł ponad pół roku temu na makeup.pl. Niestety już kosztuje 46zł... Można go również znaleźć np. na allegro za 27zł. Uważam, że te 50zł to stanowczo za dużo, więc w takiej cenie nie polecam kupować. Mam wersję 3-decent pink, czyli różową. Kolor jest identyczny z tym z nakrętki, więc nawet jak nie mamy testera to i tak możemy ocenić, czy odcień nam odpowiada. Produkt jest zapakowany w folię zabezpieczającą, więc mamy pewność, że nikt go nie używał przed nami. Kredka służy mi tylko i wyłącznie do kamuflażu cieni pod oczami (na nią jeszcze nakładam podkład mineralny). Jest średnio napigmentowana, raczej tłusta, więc sprawdzi się lepiej do rozjaśnienia niżeli do kamuflażu. Skład też średni, a już szczególnie za taką cenę... Może odbijać światło. Do makijażu na co dzień w porządku, ale na zdjęciach z fleshem może wypadać źle.
    pssyche
    29 kwietnia 2023 o 22:23
    Uwaga na black light
    [recenzja dotyczy kredki w kolorze zielonym] Trwała - trzyma się dzielnie skóry. Po kilku latach nadal nadaje się do używania. Skład niestety trochę komedogenny. Na imprezach ze światłem UV kredka nadaje się tylko do celów dekoracyjnych, bo widać każde miejsce, w którym się jej użyło.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • potrzebna jest do niej specjalna temperówka (jumbo)
    • kredka widoczna w świetle UV
  • 25 marca 2018 o 21:30
    zakryje dosłownie wszystko!
    Produkt skonczylam jakis czas temu, ale uwwzam ze byl to najlepszy kamuflarz jaki mialam. Posiadalam odcien jasnego bezu, byl batrdzo uniwersalny. Uzywalam do zakrywania mporzebarwien dronnych niedoskoknalosci, czy pod luk brwiowy. Sprawdzal sie super, jednak po nalozeniu trzeba odczekac i wtedy jest nie do ruszenia. Jest trwaly jak go nalozymy tak zostaje do zmycia. Nie jest ciezki mimo dosc gestej i kremowej koknsystencji. Nie widac go pod makijazem. Jest w formie kredki, jest bardzo wydajny, moga byc problemy z temperowaniem, ale polecam otworzyc tyl kredki i wypchnac wklad!
  • 29 stycznia 2016 o 18:54
    Fantastyczna konsystencja
    Ogromny plus dla tego korektora za konsystencję, dzięki której jego aplikowanie na skórę jest bardzo przyjemne i proste. Posiadam odcień 01, Fair Vanila :) Korektor głównie mi służy do tuszowania różnego typu wyprysków, niedoskonałości, które rzadko pojawiają się na mojej twarzy. Jednak jak już się pojawią, to wiem, że sięgając po tą kredkę nigdy się nie zawiodę :) Po jej nałożeniu trzeba chwileczkę odczekać, zanim wyschnie, jednak w niczym to nie przeszkadza. Jedynym minusem jest to, że bardzo ciężko się ją temperuje. Jedynym rozwiązaniem było zainwestowanie w oryginalną temperówkę z Artdeco ;) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Pierwsze w trakcie
    doogma
    30 sierpnia 2011 o 20:03
    Krolestwo za dobra temperowke,-)
    Tak jak w opisie- trzeba po nalozeniu troche odczekac zeby sie utrwalil na skorze. Ja uzywalam (wlasciwie mam go nadal) kolor zielony do pokrycia czerwonych punkcikow. Korektor jest swietny ALE w czym siedzi rysik nie wiem ale to raczej nie jest drewno- drweno daje sie strugac-a to badziewie nie. Podobno jest do niego temperowka z tej samej firmy-ale wydaje mi sie ze ten,,drobiazg´´ powinien byc dolaczony jako gratis. Tym bardziej ze czytam koment.nizej i nawet ta temper. nie jest ok. Ale jak znajde cos co pozwoli ladnie bez lamania rysika zatemperow. to cudo to dam znac;-) Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1