Cienie do powiek

The Balm Nude Dude, Nude Eyeshadow Palette

The Balm Nude Dude Eyeshadow Palette Paleta 12 Cieni Do Powiek

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 lipca 2022 o 18:14
    Dobra jakość musi niekiedy kosztować
    Kosmetyki The Balm to głównie dobra jakość, która zawsze przekona mnie do swojego zakupu. Paletka z cieniami potrafi zaskoczyć nie tylko swoimi odcieniami, które sprawdzą sie na dzień jak i na wieczor, randkę czy imprezę z przyjaciółmi. Konsystencja cieni jest bardzo dobra, dobrze się aplikuje i pracuje. Tworzenie makijażu oka to czysta przyjemność. Cienie nie osypują sie tak bardzo, jednak z reguły najpierw maluje oczy a następnie nakładam podkład. Pigmentacja jest taka jaka być powinna i z dobrym pędzlem można uzyskać efekt jaki tylko chcemy. Wspominam o pędzlach bo z własnego doświadczenia wiem, że dobre pędzle to i łatwiejszy makijaż.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • ładne kolorki - na dzień i na wieczor
    • dobrze sie z nimi pracuje
    • nie osypują sie
  • 12 stycznia 2022 o 11:22
    Moja ulubiona paletka
    Nie jestem mistrzem makijażu ale świetnie sprawdza się nawet przy moim braku umiejętności. Cienie dobrze napigmentowane i bardzo łatwo się je blenduje. Zdecydowanie polecam szczególnie dla początkujących.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • trwałość
  • 16 grudnia 2021 o 17:41
    Moja ulubiona
    Jest to moja ulubiona paletka. Można stworzyć z niej makijaż dzienny jak i wieczorowy, cienie są dobrze napigmentowane, nie osypują się, dobrze się z nimi pracuje. Jest więcej cieni z brokatowymi drobinami, niż matów, ale mnie to odpowiada. Mam paletkę już rok i używa mi się jej cały czas tak samo dobrze jak na początku. Opakowanie ciekawe, dla mnie na plus ;)
    Zalety:
    • trwałość
    • pigmentacja
    Wady:
    • nie jest najtańsza ale warta zakupu
    zozell
    9 grudnia 2020 o 23:30
    Dla mnie bubel
    Długo marzyłam o palecie firmy The Balm, marzenie się spełniło i paletę dostałam w prezencie. I tu bańka prysnęła. Cienie są przepiękne, ale tylko w palecie. Każda próba przeniesienia ich na powiekę kończy się niestety mniejszym lub większym niepowodzeniem (w zależności od cienia). Najlepiej napigmentowanym cieniem jest jasny beż, reszta pozostawia wiele do życzenia. Cienie nie transferują się dobrze, a bez bazy czy korektora na powiece błyski nie chcą się w ogóle przykleić do powieki. Niestety paletę uważam za totalny bubel i nie polecę jej nikomu, a sama paleta mnie zniechęciła do zakupu dalszych kosmetyków tej firmy.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • jasny beż
    Wady:
    • cena w stosunku do jakości
    • pigmentacja cieni
  • 26 lipca 2020 o 23:25
    Poprawna
    Paletki cieni The Balm to klasyka i każdy kto rozpoczyna swoja przygodę z makijażem już tak na bardziej zaawansowanym poziomie w pewnym momencie sie na nie natknął. Dobrych parę lat temu (5-6 lat) był szał na te paletki - dziś w tej cenie albo i taniej uważam, że kupimy produkty lepsze - nie mówię, że ta paleta jest zła. Pigmentacja jest poprawna, wykończenie poprawne. Błyskotki są, ale nie jakieś oszałamiające. Generalnie na początek, na własny użytek, jak ktoś nie ma doświadczenia w makijażu i szuka formuły odpowiedniej dla siebie to TAK i będzie zadowolony. Ale jak ktoś dłużej niż 5 lat siedzi w makijażu to ta paletka to będzie dla niego za mało. Jest obecnie na rynku wiele ciekawszych palet ( i nie chodzi mi tu o kolorowe palety - a o palety w wersji kolorystycznej NUDE, np Bohema z GlamShopu za 119 zł (tutaj ta sama półka cenowa), czy pojedyncze cienie z Inglota. Opcji jest naprawdę wiele. Te cienie sa raczej suche i pylą - ale taka jest ich formuła, nie jest to wada, trezba nauczyć się z nimi pracować. Juz to pisałam przy recenzji palety The Balm - Nude Beach - niestety formuła cieni od lat jest niezmienna i na rynku spotkamy obecnie o wiele ciekawsze palety - te nie są złe - ale kupimy już o wiele lepsze. pare lat temu nie było takiego wyboru jak teraz.
    Zalety:
    • trwałość
    • wersja kolorystyczna
    • pigmentacja
    • łatwość w blendowaniu i aplikacji cieni
    • cienie nie bledną i nie jaśnieją pod koniec dnia
    Wady:
    • obecnie w tej cenie kupimy lepsze/ciekawe palety nude