Wody toaletowe damskie

Ralph Lauren Blue EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 stycznia 2012 o 18:42
    niezwykle trwałe i wydajne
    Moja buteleczka została wyprodukowana w USA (chyba zresztą wszystkie perfumy tej marki stamtąd pochodzą) i może to tylko moja opinia, ale wydaje mi się że za oceanem do perfum używane są jakościowo lepsze składniki niż w Europie. Tamte perfumy pachną i pachną... W Blue na początku czuję jaśmin z konwalią. Taki inny jaśmin niż nasz, taki jaki pamiętam z dzieciństwa, sama osobiście jaśminu w perfumach nie cierpię, ale ten nie tylko da się znieść ale można go nawet polubić. Nie jest to mój zapach ani na początku ani na końcu. Trwałość rewelacyjna. Koleżanka którą obdarowałam butlą 125ml przychodząc do mnie po 8 godzinach pracy pachniała intensywniej niż ja po 1 godzinie od aplikacji jakichkolwiek innych perfum! Rzeczywiście po godzinie, dwóch pozostaje na stałe jakaś natarczywa nuta, która może męczyć, ale to kwestia gustu. Używam ich sporadycznie, ale właśnie ten zapach z całej kolekcji Ralpha Laurena pozostanie w mojej świadomości jako wizytówka możliwości jego projektantów; kilku innych tandetnych zapachów jak również Romance , który lubię i szanuję nie zapamiętam tak jak Blue! Kwiatowe, trwałe, intensywne, z lekka dziwne. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 75 ml
    Vanilla
    13 grudnia 2009 o 14:06
    tak pachnie kolor niebieski
    Z początku fantastyczne - majowy bez zmoczony deszczem... wprost idealne odzwierciedlenie mokrego bzu!:) Potem dochodzi konwalia i całość pachnie bzem i konwalią... lekko, delikatnie, jednowymiarowo... ktoś nazwał "introwertycznie" - tak, dokładnie jest - nieco smutno i melancholijnie. Tak kojarzy mi się kolor niebieski - i tu też trafienie w dziesiątkę, bo Blue jest naprawdę niebieski! Nie morski, nie ozonowy, nie ogórkowy. Mimo, że bez lilak i konwalia to jednak gdyby niebieski kolor mógł, pachniałby własnie jak RL Blue. Potem jednak dochodzi cięższa baza, nijak nie pasująca do owej ulotności zroszonego bzu i... zapach zaczyna męczyć.Staje się właśnie męczący, denerwujący, choć ciągle z tym bzem i konwalią w tle, ale to juz nie to. Mimo kilku podejść - niestety nie jest dla mnie. Choć otoczeniu się podoba. Wg mnie pasuje do delikatnych, introwerytcznych kobietek z artystyczną duszą:) Butelka (kałamarz)trochę toporna i przyciężkawa (mam 125 ml), ale ten intenywnie niebiesko-chabrowy kolor jest zniewalający:) Używam tego produktu od: jakiegoś czasu staram się Ilość zużytych opakowań: w trakcie 125 ml
    USagent
    30 sierpnia 2009 o 15:57
    banal
    Rowniez jestem zaskoczona porownaniem tego zapachudo DG Light Blue, bp to zupelnie inny kaliber. DG chociaz moim faworytem nie jest posiada jakis pazur. Tutaj natomiast Rossmanowa polka- dosc swiezo, nastepnie kwiatowo (ah te amerykanskie konwalie...). Zapach tezeje, robi sie zwyczajny, kwiatowy, po prostu bylejaki, banalny i zwyczajny. Z racji tego, ze nie znosze takich perfum Blue mowie wielkie NIE! Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:probka
  • 24 sierpnia 2009 o 21:11
    DOSKONAŁY dla mnie!
    Jestem bardzo zaskoczona porównaniem tego zapachu do Light Blue D&G, bo akurat jestem w posiadaniu obydwu (ten drug to niestety nietrafiony prezent:/) i ŻADNEGO podobieństwa między nimi nie widzę, może poza kolorem niebieskim skojarzonym z nimi... Light Blue jest dla mnie zbyt ciężkim zapachem, męczę się gdy mam go na sobie, z kolei perfumy Laurena to zapach, którego szuka się dla siebie całe życie (na szczęście odnalazłam swój!:)) Jest lekki, świeży, nie jest mdły, pachnie bardzo długo (nawet klika dni) na skórze, włosach i ubraniu. Jedyna rzecz, która podoba mi się mniej to flakon; duża butelka jest nieporęczna, choć szczerze, nie miałbym żadnych propozycji co do wyglądu nowego opakowania;) Jeszcze nie spotkałam nikogo, komu by się nie podobał, zawsze gdy mam go na sobie słyszę komplementy - podoba się wszystkim moim koleżankom. Dodam jeszcze, że nigdy nie kupiłam tego zapachu w Polsce. Wszystkie flakoniki jakie miałam zakupione były we Włoszech. Używam tego produktu od: 2-óch lat Ilość zużytych opakowań: miniaturowe flakoniki - nie pamiętam objętości, obecnie butelka 125ml
  • 22 sierpnia 2009 o 21:47
    Nietypowy
    Dostałam ten zapach w prezencie, po pierwszym powąchaniu miałam wrażenie że to męski zapach. Na skórze jednak okazało się że to zapach dla mnie:) Nie jestem zwolenniczką świeżych zapachów na lato ale ten jest inny. Jest świeży ale równocześnie intensywny,energiczny i równocześnie elegancki i do tego bardzo trwały. Nie jest mdły, nie jest za słodki, nie jest zbyt świeży i ulotny..jest po prostu super:)Używam tego produktu od: obecnie nie używam Ilość zużytych opakowań:1x50ml.