Podkłady

Max Factor Miracle Match Podkład do twarzy

Max Factor Miracle Touch Podkład do twarzy nr 75 golden 12 g

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Sayroan
    8 listopada 2024 o 21:53
    Porządny podkład
    Miałam już różne kosmetyki i podkłady z max factor i praktycznie z każdego byłam zadowolona. Niekiedy były one nawet lepsze od tych z górnej półki. Podkład znajduje się w szklanej buteleczce z dozownikiem. Dobrze się rozprowadza i kolor stapia się ze skórą. Jest długotrwały, natomiast krycie ma średnie, jak dla mnie wystarczające. Moim zdaniem to bardzo porządny podkład, dodatkowo nie wysusza skóry.
    Ewix01
    30 grudnia 2020 o 22:05
    Słaby!
    Podkład ma fajną lekką kremową formułę która szybko się rozprowadza i nie pozostawia smug. Niestety krycie jest bardzo słabe trzeb dołożyć drugą warstwę aby chociaż trochę przykryć przebarwienia i niedoskonałości bez korektora ani rusz. Drobinki bardzo widoczne podkreślają bardzo pory i fakturę skóry. Trzeba przypudrować bo wykończenie ma lekko mokrawe. Fakt nie wysusza skóry nie wchodzi w zmarszczki i po przypudrowaniu nawet się trzyma choć trzeba poprawiać w ciągu dnia przez co na twarzy robi nam się ciastko. Jest to lekki delikatny podkład dla niewymagających cer które potrzebują tylko wyrównania kolorytu na pewno nie dla tłustej czy mieszanej cery bardziej dla suchej i normalnej bez niedoskonałości.
    Zalety:
    • delikatny dla skóry
    • nie wysusza
    • nie wchodzi w zmarszczki
    • wyrównuje koloryt skóry
    • przypudrowany nawet się trzyma
    Wady:
    • słabe krycie
    • za lekko matowi
    • trzeba dużo pudrować
    • podkreśla pory
    • mało wydajny
    • za mocne drobinki
    • ciastkuje się
  • 5 września 2020 o 20:13
    Podkład do twarzy Max Factor Miracle Match
    Podkład trochę mnie rozczarował. Oczekiwałam efektu WOW,a tu średnie krycie,po krótkiej chwili po nałożeniu twarz bardzo błyszczała mi się i miałam wrażenie zatkanych porów. Mam uczucie, że nie stapia się ze skórą jak niektóre podkłady i jak niechcący dotknę twarzy ręką,zostaje smuga rozmazanego podkładu. Raczej dla cery, która ma niewiele do ukrycia.
    Zalety:
    • Praktyczne opakowanie z pompką. Widać ile zostało produktu.
    Wady:
    • Nieładny zapach
  • 11 kwietnia 2020 o 21:28
    Mój numer 1 !
    Mój ulubiony, używam już od dwóch lat. Obecnie nie zamienię na żaden inny. Polecam każdemu. Uwielbiam go przede wszystkim za piękne krycie, duża kolorystyka do wyboru, kolejny plus to trwałość.
    Zalety:
    • Tani, wydajny, pięknie kryje
    Wady:
    • Brak..
  • 6 kwietnia 2020 o 12:00
    Kryje ,ale można przedobrzyć
    Podkład moim zdaniem ladnie kryje i dopasowuje się do karnacji. Ma wygodną buteleczke z pompką, co ulatwia aplikację. Zapach jest dosyc specyficzny,trochę taki "chlebowy", pomieszany z samoopalaczem ☺,ale mi nie przeszkadza. Minusem tego podkładu jest b. gęsta konsystencja,przez którą trudno nałożyć podklad równo,ale latwo to "naprawic" poprzez porządne nawilzenie cery przed aplikacją podkładu.

Zobacz także inne Podkłady