Wody perfumowane damskie

Avon Attraction for Her EDP

Avon Woda Perfumowana Attraction 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 443 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 11:51
    Mój numer 1
    Moje ulubione perfumy od lat. Piękny kobiecy zapach, który bardzo długo się utrzymuje. Jest to drzewno-owocowo-piżmowa kobieca kompozycja pełna nieodparcie kuszących nut jeżyn, zniewalającego piżma i waniliowej ambry. Jednym słowem połączenie idealne. Zużyłam już chyba 10 opakowań i nigdy nie zamienię tych perfum na inne.
    Wady:
    kxmilax
    3 kwietnia 2025 o 12:28
    piękny i sentymentalny zapach
    Perfumy otrzymałam na prezent od bliskiej osoby. Pokochałam je właściwie od pierwszego użycia. Mają w sobie nutkę sentymentalną ze względu na to, że wiele kobiet w mojej rodzinie używało tych lub innych perfum o podobnych nutach zapachowych z Avonu. Zapach jest otulający, idealnie wpada w moje gusta. Słodki, ale nie przytłaczający. Jest dość trwały, może nie dorównuje markom premium, jednak przez kilka godzin czuję go na sobie. Na ubraniach pozostaje aż do następnego prania. Flakon jest bardzo elegancki, pięknie prezentuje się na mojej półce. Cena bardzo atrakcyjna jak na taką świetną jakość!
  • 7 marca 2025 o 13:40
    Piękny
    Jeden z lepszych zapachów tej marki. Często do niego wracam. Zużyłam kilkanaście butelek. Słodki, ale nie duszący zapach. Na każdą okazję. Trwały i nie drogi.
    • Jakość
  • 24 stycznia 2025 o 11:49
    Piękny zapach
    Perfumy otrzymałam w prezencie. Piękny kwiatowy zapach, bardzo trwały. Idealny na uroczystości, Nie jest duszący. Piękny złoty flakon, który przyciąga uwagę.
    Zalety:
    • Trwały zapach,
  • 22 grudnia 2024 o 14:50
    Mój ulubiony perfum
    Perfum kupuje u konsultantki. Jest dość mocny i czuję go cały dzień na sobie . Nuty ma kwiatowe wyczuwalne . Jest idealny na lato jak i zimę . Na wieczór jest cudowny. Flakon ma kolor złoty. Mega piękny. Cały dom pięknie pachnie . Cena jest taka średnio.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie