Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Volume Million Lashes, Feline Mascara Tusz do rzęs

Pachnidelko
L'OREAL Volume Million Lashes black 9ml
L’Oréal Volume Million Lashes Feline- maskara do rzęs 9ml

Nasi użytkownicy zostawili 147 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 stycznia 2025 o 14:41
    Dobra szczoteczka, świetny tusz ale...
    Tusz oceniam jako dobry bo ma świetną szczoteczkę, dobrze podkręca rzęsy, nie odbija się na powiekach. Jest jedno ale mianowicie trzeba bardzo precyzyjnie i ostrożnie i dokładnie tuszować rzęsy bo szczoteczka nabiera tyle tuszu że później trzeba je dodatkowo wyczesywać suchą szczoteczką. Na duży plus wydajność oraz cena
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Szczoteczka nabiera za dużo tuszu
  • 29 czerwca 2024 o 18:14
    Rozdzielone i wydłużone rzęsy
    Teraz ten tusz jest jakoś trudno dostępny. Kupiłam go na promocji w Rossmannie za 35zł. Ma bardzo fajną, precyzyjną i wygiętą szczoteczkę, dzięki czemu świetnie unosi rzęsy i je wydłuża. Nie znalazłam żadnych minusów. Przez kilka miesięcy dobrze mi się nim pracowało. - nie osypuje się, nie tworzy efektu pandy - świetna cena na promocji ( 35zł) - wydłuża rzęsy -wydajny - bardzo dobrze podkreśla dolne rzęsy
  • 6 lutego 2023 o 20:02
    Bardzo fajny tusz
    Co najważniejsze tusz nie osypuje się po całym dniu nadal idealnie wygląda. Rzęsy pokryte są głęboką czernią. Szczoteczka faktycznie jest promotorem efektu kociego oka. Jednak tusz nadaje się do nadania jednej warstwy, im więcej warstw i powtórzeń tym rzęsy łatwo się sklejają więc nie stworzymy tutaj mocnego efektu pogrubienia. Ogólnie podoba mi się trwałość tuszu gdzie jakość adekwatna do ceny, jak ktoś szuka tuszu unoszącego nadającego lekkości rzęsom z nadaniem delikatnego efektu kociego oka to spełni swoje zadanie.
    Zalety:
    • trwałość
    • jakość
    • efekt
    Wady:
    • cena :/
    alboco
    4 lutego 2023 o 14:22
    Jeden z moich ulubionych
    Niedawno skończyłam drugie opakowanie tego tuszu, jest to jeden z moich pewniaków. Chociaż na samym początku nie byłam do niego przekonana, okazał się jednym z najlepszych tuszy, jakie do tej pory miałam. Zagięta szczoteczka z włosia doskonale rozczesuje i rozdziela rzęsy. Kształt i gęstość szczoteczki umożliwiają dotarcie do każdego włoska. Tusz ładnie pogrubia rzęsy i w efektowny sposób je podkręca. Po kilku miesiącach stosowania mogą zacząć pojawiać się grudki, ale tylko jeśli chcemy nałożyć bardzo grubą warstwę. Jedyny minus jest taki, że pod koniec dnia można zauważyć, że tusz nieco osypuje się pod oczami. Z reguły jest to niewielka, może nawet ledwo zauważalna ilość, jednak dyskwalifikuje Volume Milion Lashes jako mój idealny tusz do rzęs. Podsumowując, efekt jaki oferuje ten tusz jest bardzo dobry, zdecydowanie wart swojej ceny, zwłaszcza, że często dostępny jest w cenie promocyjnej ze względu na swoją popularność. Polecam każdemu, kto szuka dobrego efektu podkręcenia i pogrubienia rzęs. Na pewno wrócę do tego produktu jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • bardzo dobry efekt
    • pogrubia i podkręca rzęsy
    • nie skleja rzęs
    • piękna czerń
    • szeroko dostępny
    • często w promocyjnej cenie
    • wygodna szczoteczka
    Wady:
    • po całym dniu osypuje się pod oczami
  • 27 stycznia 2023 o 21:59
    zawsze w mojej kosmetyczce
    Tusz od długiego czasu jest moim absolutnym hitem. Zdążyłam w międzyczasie sięgnąć po inne, polecane i reklamowane produkty ale niestety nie spełniły moich oczekiwań, wracam do tego jedynego. Przede wszystkim lubię w tuszach silikonowe szczoteczki a ta dodatkowo wygięta, sprawia że moje rzęsy są nie tylko podkręcone ale gęste i długie. Nie skleja przy tym rzęs i nie kruszy się. Często przy pierwszych użycia innych produktów mam wrażenie jakby tuszu na szczoteczce było za dużo, tutaj tego problemu nie ma. Od pierwszego razu tusz nakłada się precyzyjnie i perfekcyjnie. Tusz ma ładny głęboki kolor, utrzymuje się bez problemu cały dzień, łatwo się zmywa. Nie nadaje się do mocnych makijaży wieczorowych ale do codziennych jest idealny!
    Zalety:
    • wysokie nasycenie czerni
    • nie skleja rzęs
    • nie kruszy się
    • precyzyjnie się nakłada
    • wydłuża i rozdziela rzęsy
    • zagęszcza i pogrubia
    • nie zasycha w opakowaniu