Kredki do oczu

Catrice Made To Stay, Inside Eye Khol Kayal (Kredka do podkreślania linii wodnej)

Catrice Inside Eye Khol Kajal Kredka do malowania linii wodnej Black Is A New Black 0.3 g
notino.pl
Catrice Catrice Inside Eye Khol Kajal 0,3 g Kredka do malowania linii wodnej 010 Black Catrice
Catrice Inside Eye Wodoodporna Kredka do Oczu 010 Black Is The New Black
Catrice Inside Eye

• 10 stycznia 2023 o 20:57
    tania i dobra kredka.
    zakupiłam tą kredkę w hebe, mając nadzieję że nie jest wodoodporna i ma dobrą trwałość. miałam już wiele kredek, w większości drewnianych i no cóż, wszystkie się łamały przy najmniejszym ruchu temperówki. tym razem zdecydowałam się na automatyczną kredkę. okazało się że właśnie ta z catrice to świetny wybór. jest wyjątkowo trwała, w ogóle się nie rozmazuje. no i jak dla mnie najważniejsze - ma malutką temperówkę do naostrzenia czubka kredki. ilekroć używałam zwykłej kredki to nigdy nie mogłam naostrzyć jej do ostrego czubka i w końcu znalazłam produkt który mi to umożliwia. chyba jedynym minusem jest to jak szybko się zużywa - muszę kupować kilka na zapas. jednak jest to mój zdecydowany must-have w codziennym makijażu.
  • 16 stycznia 2022 o 13:09
    Zadziwiająco dobra
    Tą kredkę kupiłam zupełnie bez namysłu, bo potrzebowałam nowej a ta była w niskiej cenie, no i na dodatek jest automatyczna, i to kolejna cecha dzięki której ją kupiłam. Nie oczekiwałam od niej za wiele, ale bardzo miło mnie zaskoczyła. Kredka wysuwa się bez problemu i nie chowa się po zetknięciu się z ciałem. Ma intensywnie czarny kolor i mocny pigment, dzięki czemu nie trzeba jej nakładać po kilka razy w tym samym miejscu. Jej konsystencja jest miękka ale nie przesadnie, nie rozmazuje się ani dziwnie nie maże. Bez problemu rozprowadza się po powiece i linii wodnej, dokładnie ją pokrywając. Nie podrażniła moich oczu, nie wywołała niczego niepożądanego. Na dodatek mega zdziwiła mnie jej trwałość - na mojej powiece i linii wodnej trzyma się cały dzień, z minimalnym ubytkiem w kąciku oka! W mojej opinii kredka jest wygodna, trwała, przyjemna w użytkowaniu i bezproblemowa. Na pewno kupię ją ponownie, bo to naprawdę świetny kosmetyk.