Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit

Eveline
Wyszczuplające serum-korektor cellulitu
Eveline Wyszczuplające Serum-Korektor Cellulitu 250ml
Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D
Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Intensywnie wyszczuplające serum do ciała 200 ml

Medea05
    20 lutego 2024 o 22:38
    Jeśli polaczycie to z dieta/cwiczeniami - to TAK. Jesli chcecie schudnac od samgo smarowania to NIE
    Jak byłam młoda i głupia to dawałam się nabrac na takie produkty jak ten. Ze obwód się zmniejszy, że cellulit zniknie - od samego smarowania. Ale że mam kilkanascie lat na karku wiecej i troche wiecej doswiadczenia - SAM BALSAM NIC NIE ROBI. Choćbyście nie wiem ja bardzo chcieli - balsam Was nie wyszczuczpli. TAK - nawilza, przec co skóra lepiej wyglada TAK - wspomaga w ujęrdnianiu ALE bez pracy (cwiczen/diety) to na nic. Nic te smarowdilo Wam nie da. Jednak bardzo wspomoze Was przy odchudzaniu aby utrzymac ujedrnienie skory - wraz z utrata kg nasza skora potrzebuje dodatkowej motywacji, aby skurczyc sie i wygaldac dobrze. I w tym pomaga ten balsam, który nawilza i ujedrnia skore. POMAGA - słowo klucz. A więc balsam pomaga, ale nie działa za nas. I szkoda, ze producenci tego nie uzmyslawiaja Ale podsumowujac: + przyejmny zapach +przyjemna kosnystenjca + dosc szybko sie chłania + latem chldzacy efekt balsamu jest super + w promce moze byc w fajnej cenie + nawilza +lekko ujedrnia MINUSY - nie spelnia obietnic producenta o dzialaniu bez cwiczen :D czyli minusem w ogole sa te obietnice, dziewczyny i chłopaki- samo się nie zrobi ;)
  • 19 lutego 2024 o 11:56
    Dobry produkt w dobrej cenie
    Balsam/serum eveline jest fajnym produktem do używania na codzień do ciała, delikatne efekty można zauważyć przy regularnym stosowaniu. Produkt dość intensywnie pachnie, mocno świeżo, jakby miętowo. Serum eveline delikatnie ujędrnia, napina skórę oraz dodaje jej elastyczności, po serum skóra jest miękka i gładka oraz przyjemnie nawilżona. Produkt natomiast nie jest wyszczuplający, ale dla osób regularnie ćwiczących i smarujących się tym produktem na pewno uwydatni atuty ciężkiej pracy, myślę, że logiczne ,że od samego smarowania się nie schudniemy :) Produkt jest w dość sporej pojemności, w atrakcyjnej, niewysokiej cenie. Dosyć wydajny, ale nie na 5. Wizualnie nawet ładna kolorystyka, dodatek delikatnej zieleni ożywia całą tubę, wygodne, poręczne i praktyczne. Ogólnie godny polecenie, przyjemne uczucie chłodzenia, dobry produkt.
  • 17 grudnia 2023 o 20:30
    Widoczne działanie
    Serum Eveline Slim Extreme jako jeden z tego typu produktów cokolwiek daje. Skóra staje się po nim bardziej napięta, wygładzona. Podczas aplikacji delikatnie chłodzi, latem ten efekt może być całkiem przyjemny. Zawsze jestem sceptyczna w stosunku do produktów wyszczuplających i antycellulitowych, dlatego zaskoczyło mnie, że to serum poprawiło nieco stan mojej skóry. Przy ćwiczeniach i regularnych peelingach może dać fajny efekt.
  • 11 kwietnia 2023 o 8:19
    Ok
    Mamy tutaj serum zamknięte w tubce. Dosyć zbita konsystencja, ale fajnie się rozsmarowuje na ciele i dobrze się wchłania. Efekt chłodzenia , już nie pierwszy raz właśnie spotkałam się z czymś takim w kosmetykach Eveline, teraz już do tego przywykłam, ale były czasy, że po nałożeniu serum nogi mi się trzęsły z zimna:P Co do wyszczuplenia, uważam że nic nie osiągniemy bez racjonalnego odżywiania i dbania o siebie, ale takie produkty pomogą nam osiągnąć dobry efekt wizualny.
  • 31 marca 2023 o 11:01
    Antycellulitowe
    Kosmetyk kupiłam w Rossmann za ok 17 złotych, co bardzo miło mnie zaskoczyło. Serum bardzo szybko się wchłania I nadaje skórze jędrność i gładkość. Używam tego serum zawsze po wieczornej kąpieli, gdy idę spać. Produkt bardzo wydajny, zapach bardzo miętowy, ja kocham takie zapachy, ale może nie każdy lubi. Serum się nie klei I nie uczula.