Szczotki do włosów

Avon Advance Techniques, Szczotka do wygładzania włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 grudnia 2020 o 15:46
    Świetna jest
    Szczotkę zamówiłam z ciekawości i cieszę się , jest świetna. Jest bardzo wygodna w użyciu i jest dość spora. Ma bardzo dużo kolców i są bardzo giętkie. Zawsze miałam problem z rozczesaniem włosów, a teraz kiedy zaczęłam ją używać dobrze mam rozczesanie włosy i nie wyrywa. Każdemu mogę ją polecić. +giętkie kolce +duża +cena
  • 3 kwietnia 2019 o 22:39
    Jestem na tak
    To wiosło jak nazywa tą szczotkę mój mąż jest idealna do moich włosów sięgających za pas. Włosy faktycznie są wygładzone , nie elektryzujące się. Wielkość nie jest tu wcale wadą, dobrze rozczesuje włosy zarówno moje cienkie i delikatne i łamliwe, jak i mojej córki grubsze i cięższe też sięgające do pasa. Nie wyrywa włosów dobra do czesania na mokro jak i na sucho. Wygląd jak to wygląd ani ziębi ani parzy, wykonana z solidnych materiałów kilka razy spadła mi na podłogę i nie ucierpiała, mam ją kilka miesięcy i nie wypadła mi ani jedna igiełka, . Tylko trochę ciężko ją utrzymać w czystości.
    Zalety:
    • dobrze rozczesuje nawet bardzo długie i kłopotliwe włosy.
    • wygodna w użyciu
    • solidna
    • wytrzymała
    Wady:
    • ciężko utrzymać ją w czystości
  • 27 lutego 2019 o 18:01
    Sprawdza się
    Szczotkę posiadam od sporego okresu czasu. Od czasu do czasu wymieniam ją na nową. Bardzo dobrze rozczesuje włosy, wysładza je. Włosy nie puszą się. W przypadku mokrych włosów , wystarczy powoli i odtrożnie je rozczesywać, najlepiej przy pomocy spray-u do rozczesywania włosów lub odżywce do włosów. Jak dla mnie super szczotka. W przypadku wcześniejszych używanych szczotek d włosów często zdarzało się ze materiał na którym są "kolce" szczotki często się odklejał, odchodził od plastiku. W tej szczotce nic takiego się nie dzieje. Wszystko jest mocno przytwierdzone, rączka jest wygodna do trzymania. Produkt występuje w większości katalogów firmy Avon. Cena co prawda nie należy do najtańszych, ale też nie kosztuje majątek. Ja nie zrezygnuję z tej szczotki na pewno !
    Zalety:
    • dostępność produktu
    • wygodna rączka do trzymania
    • wygładza włosy
    • rozczesuje je bez problemu
    • elegancki design
  • 3 maja 2018 o 19:34
    Szczota :D
    Szczotkę zamówiłam ze względu na dobre opinie jednak mnie jakoś nie przekonała. Ciągnie mnie za włosy i trzeba się długo namęczyć aby je dokładnie rozczesać chyba że ktoś ma krótkie włosy, do tego bardzo szybko niszczy się ,niezbyt dobrze wykonana kolejny raz już na pewno po nią nie sięgnę.
  • 21 listopada 2017 o 21:39
    Ciągnie włosy
    Mam dwa Tangle Teezer'y, które doszczętnie wyparły wszystkie inne szczotki z użytku. Ostatnio znalazłam tę, schowaną w szufladzie i choć miałam z nią miłe wspomnienia, rzeczywistość okazała się inna. Jest duża, poręczna, dla osób z długimi włosami byłaby idealna, ale... okropnie ciągnie włosy, a to uczucie sprawia ból (którego odkąd używam moich ulubionych szczotek, dawno nie czułam). Nie wiem, czy jest to wina tych "igiełek" zakończonych kuleczkami, czy znajdującej się pod nimi gumy. Nie jestem w stanie nią rozczesać włosów (a już nawet nie chcę myśleć jak byłoby w przypadku mokrych). Muszę dla niej poszukać nowego właściciela, bo mi już się nie przyda.