Wody perfumowane damskie

Tommy Hilfiger True Star EDP

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2014 o 13:05
    Dawno, dawno temu..
    byłam nim zachwycona. Dostałam w prezencie, zużyłam cały, plus żel pod prysznic i balsam. Zapach dość mocny, ale przy tym świeży, orzeźwiający, pasujący do nastolatek. Wydaje mi się, ze pasuje na każdą porę roku, ja najwięcej uzywałam go w wakacje. Trwały. Ładny flakon, tylko po jakimś czasie zaczęła odchodzić ta błękitno-szara folia i brzydko to wyglądało. Sama bym go nie kupiła, bo wolę inne zapachy. Używam tego produktu od: parę lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 flakon perfum, balsam i żel pod prysznic
  • 26 września 2012 o 9:04
    Lubię!
    Tak wzbranialam się przed tym zapachem, a tu proszę! Bardzo przyjemny słodko-ozonowy zapach. Co mamy? Dużo słodkiego melona plus nuta aldehydów, która mnie tutaj w ogołe nie drażni :) Jest to zapach raczej chłodny, trzymający na dystans. Seksowny? Na pewno nie, dlatego Beyonce jako twarz zapachu jest dla mnie nieporozumieniem. Trwałość - 3-6 h Projekcja - otoczenie go czuje. Flakon - brzydki. Używam tego produktu od: wiosna 2012 Ilość zużytych opakowań: odlewka 2,5 ml
  • 27 stycznia 2011 o 19:47
    przyjemny
    Przyjemny zapach, swiezy, mleczny,lekko slodki. Jednak wlasnie ta mleczna nuta mnie drazni :) Raczej nie jest to zapach w moim typie. Nie moglam go skonczyc i dalam mamie,ale moja mamcia podzielila moje zdanie :)
  • 9 kwietnia 2010 o 15:45
    Nowoczesna świeżość!!
    Zapach z kategorii świeżych. Jest nowoczesny, lekki, słodko-wodny. Idealny na lato. Ma coś w sobie co odróżnia go od innych. Jest zarówno trawiasty, wodny, ale za razem kojarzy mi się z plaża, piaskiem i słońcem. Dla nowoczesnej młodej dziewczyny:)) ja go uwielbiam i mam do niego ogromny sentyment. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 buteleczka 30 ml
  • 1 lutego 2010 o 9:20
    paskudny ;/
    Kolejny już mój nieudany perfumowy zakup w ciemno, ale niestety zachęcona Beyonce ;) i ceną dałam się skusić ;/ Zapach jest odrzucający ! Nie nadaje się nawet jako odświeżacz do wc ;/ Podobnie jak któraś z wizażanek czuję po prostu papierosowy dym, który z czasem trochę łagodnieje, jednak ta pierwsza nuta ciagle jest obecna. Niestety trwały. Bardzo zimny, dziwne, że Beyonce się podobał, to w końcu kobieta z temperamentem ;) Bardziej pasowałby mi do np. Nicole Kidman czy G. Paltrow ; ] butelka taka sobie, nie podwyższam oceny. flakon 2* zapach 1* Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbuję zmęczyć 50 ml ; ]

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie