Wody toaletowe damskie

Elie Saab Elie Saab, Le Parfum Rose Couture EDT

• 7 marca 2023 o 19:26
    Różana paczula
    Perfumy bardzo przyjemne i dość uniwersalne - zarówno ze względu na osobę je noszącą, jak i ze względu na porę roku czy okazję. W uroczym flakonie mamy zamkniętą różę z paczulą - po prostu. Owszem, są przełamane domieszką innych nut - kwiatów- ale dominuje rożano paczulowa woń. Nie jest to zapach odkrywczy, ale niezwykle komfortowy w noszeniu, w dodatku o całkiem przyzwoitych parametrach użytkowych. Nie jest też przesłodzony, a dobrze wyważony, jeśli chodzi o rześkość i słodycz. Nadaje się zarówno na wieczór, jak i na dzień. Myślę, że spodoba się prawie każdej kobiecie, jest pod tym względem dość uniwersalny. Mimo pozornej delikatności ma w sobie pewną zadziorność, co mi się bardzo podoba.
  • 29 marca 2019 o 18:59
    Perfumy dla romantyczek
    Perfum zakupiłam dzięki namowie ekspednietki... no właśnie niewiem czym się kierowała twierdziła ze jest słodki,(takie perfumy lubie) trwały wyrazisty ok ok to mnie przekonało. Do powachania zostałam wypsikana tester em wody toaletowej powiem szczerze duszacy jak byk:) Lubie mocne perfumy wiec mimo mocnej sile alkoholu kupiłam... Elie Saab Le Parfum Rose Couture marki Elie Saab to kwiatowe perfumy dla kobiet. Twórcą kompozycji zapachowej jest Francis Kurkdjian. Apetyczny nektar różany połączony z kwiatami pomarańczy sprawia, że zapach ten jest bogaty i mocno uzależniający. Perfumy dla romantyczek. Trochę przypominają Versace Bright Crystal Absolu ale tutaj główną rolę gra delikatna róża.
    Dinulka
    8 stycznia 2019 o 12:38
    przyjemna róża
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nigdy nie interesowały mnie twory Elie Saab, do momentu przypadkowego testu Resort Collection w perfumerii i to za sprawą pięknej, niebieskiej butelki. Sam zapach również wpadł mi w "nos", więc zaczęłam się przyglądać innym wypustom marki. Tak trafiłam na odlewkę Rose Couture. I choć same perfumy są w moim odczuciu słabsze od niebieskiego brata, to dalej są przyjemne, lekkie, optymistyczne. Róża jest słodka, delikatnie pudrowa, dziewczęca. Na mojej skórze układają się ładniej w cieple niż w chłodnych temperaturach. Kupiłabym flakon dla własnej przyjemności używania, jednak trwałość jest bardzo kiepska, po 3 godzinach nic nie wyczuwam.
  • 10 sierpnia 2017 o 22:15
    Kwiatowo- owocowa nowa odsłona róży - oj lubię to☺
    Perfumy kupione na cieplejsze dni, które świetnie się sprawdzają. Zapach- róża ale to połączenie kwiatowo- owocowe z delikatną domieszką wanili, karmelu. Świeżo, kwiatowo , odrobinę słodko- nuty zapachowe rozkwitaja tak jak lubię. Zapach jest trwały, nie drażni, uwodzi ale nie narzuca się. Bardzo mi się podoba. To jeden z moich ulubionych zapachów. Na pewno zostanę mu wierna.
    Zalety:
    • bardzo ciekawa kompozycja
  • 24 lipca 2017 o 14:03
    nowoczesny motyw róży
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Perfumy zupełnie jak nie od Elie Saab, który przyzwyczaił odbiorców do dość agresywnej mieszanki białych kwiatów. Rose Couture to róża w wydaniu bardzo miękkim, zwiewnym. Czuć wręcz delikatny puder różany. Całość jest lekka, eteryczna, sensualna. Z nowości kojarzy się trochę z Donna Valentino, ale bez całej masy słodyczy. Tutaj słodycz jest w dawkach akceptowalnych dla zwykłego przechodnia. Stylem i charakterem jednak są zbliżone oba zapachy. Rose Couture jednak jak dla mnie mają w sobie więcej klasy.