Płyny do demakijażu

notino.pl
Bodyland.pl

• 9 kwietnia 2025 o 21:15
    Bardzo skuteczny
    Płyn jest dwufazowy więc trzeba nim potrząsnąć przed użyciem, ma w sobie warstwę olejku który bardzo dobrze rozpuszcza nawet wodoodporny tusz do rzęs. Jedynym małym minusem dla mnie jest to, że przez za duża dziurkę w buteleczce wylewa się za dużo produktu.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze zmywa makijaż
  • 3 listopada 2024 o 18:08
    Skuteczny,przyjemny
    Makijaż oczu wykonuję codziennie, zawsze są to cienie do oczu, kredka, tusz i baza do rzęs. Najczęściej do demakijażu oczu wybieram formuły dwufazowe, lubię testować nowości różnych marek i traf chciał że kozie mleko dopiero teraz udało mi się przetestować a to tylko temu że było dostępne w jednym z hipermarketów. Płyn jest dwufazowy i znajduje się w lekkim plastikowym opakowaniu z widocznym zużyciem, pojemność to 120 ml, na etykiecie podano skład, działanie i właściwości produktu. Ma on służyć do usuwania kolorówki z oczu i ust, u mnie był stosowany tylko do oczu. I cóż mogę powiedzieć ? Sprawdza się :) , skutecznie i delikatnie usuwa tusz, cienie i kredkę nie rozmazując ich , nie piecze, nie szczypie i nie podrażnia. Skóra pod okiem jest miękka i nawilżona, z przyjemnością zaopatrzę się w kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • działanie, spełnione obietnice producenta, skutecznie ale delikatnie usuwa kolorówkę, nie rozmazuje, nie robi pandy pod okiem, nie pogarsza kondycji rzęs, nawilża skórę pod okiem
    • płyn nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje łzawienia, pieczenia czy jakiegokolwiek dyskomfortu, jest łagodny
    • oczy nie zachodzą mgłą
    • nie pogarsza kondycji cienkiej skóry pod oczami a zabezpiecza ją lekko tłustawym filmem
    • polska marka
    • wydajność, konsystencja
    • skład
    • widoczne zużycie produktu
    Wady:
    • dostępność stacjonarna w moim mieście
    • nie nadaje się do porannej pielęgnacji pozostawia lekki tłustawy film utrudniając robotę korektorowi pod oczy ;)
  • 4 czerwca 2024 o 11:01
    Skutecznie zmywa makijaż oczu i ust
    Płyn dwufazowy do demakijażu oczu i ust z serii Kozie mleko marki Ziaja bardzo dobrze radzi sobie z demakijażem oczu i ust. Płyn składa się z fazy wodnej i olejowej, które po połączeniu tworzą formułę, która usuwa nawet makijaż wodoodporny. Po użyciu płynu skóra wokół oczu i ust nawilżona i zregenerowana. Ponadto w składzie płynu jest także olejek rycynowy, który pielęgnuje rzęsy. Płyn jest bardzo wydajny. Produkt zawiera składniki aktywne w postaci kompleksu składników mleka koziego, witaminy E oraz oleju rycynowego. Opakowanie produktu jest estetyczne, wizualnie nawiązujące do całej serii Kozie mleko. Grafika opakowanie jest prosta i czytelna. Produkt ma przystępną ceną.
    Zalety:
    • bardzo dobrze usuwa makijaż, nawet wodoodporny
    • dwufazowa formuła nawilża skórę
    • wydajny
    Krima
    30 października 2023 o 15:55
    Bombowy demakijaż
    Kiedy odkryłam ten dwufazowy demakijaż to było dla mnie super zaskoczenie. Powalił mnie swoją natychmiastową reakcja. Zmazuje dosłownie wszystko. Szybka aplikacja, szybkie pozbycie się makijażu tuszu czy też szminki, która by problemem aby dokładnie zmyć makijaż. Skórę w ogóle nie podrażnia. Bezzapachowy. Opakowanie średnie, ale bardzo podręczny na wyjazdy, nie trzeba dużo aplikować aby zadziałało. Na długo starcza. W dodatku cena za jakość jest powalająca i warto zakupić więcej na zapas. Mi się ten płyn świetnie sprawuje. Bardzo polecam !
    Zalety:
    • szybki efekt usuwania makijażu, zmazuje wodoodporny makijaż, nie podrażnia
  • 14 lipca 2022 o 12:02
    Jakoś mało się o nim mówi
    Gdyby nie fakt, że robiąc zakupy na ezebrze, przypadkowo się na niego natchnęłam , pewnie nawet nie wiedziałabym o jego istnieniu. W ogóle się o nim nigdzie nie mówi, nie pisze. W większości drogeriach jest niedostępny. Nie rozumiem dlaczego. Bo to naprawdę dobry produkt! Bezzapachowy, niezwykle delikatny, skuteczny, wydajny,tani. Ten kosmetyk ma same zalety. Świetnie radzi sobie z demakijażem, nawet wodoodpornym. Wiem, co mówię, bo akurat oczy maluję mocno. Przy tym w ogóle nie podrażnia. Polecam. Rewelacyjny płyn w bardzo korzystnej cenie.
    Wady:
    • ciężka dostępność