Paski i proszki wybielające zęby

Blend - a - med 3D White Luxe, Whitening Accelerator Produkt przyspieszający wybielanie zębów

Blend-A-Med 3D White Luxe Whitening Accelerator Produkt Wybielający do Zębów 75ml

• 7 lutego 2025 o 14:47
    bardzo fajna
    Pasta spisuje się świetnie. Nie jest droga bez problemu kupisz ją w Hebe a do tego jest bardzo dobra. Ładnie odświeża oddech, myje zęby a do tego ładnie wybiela zęby z osadu i przebarwień po kawie czy herbacie. Dla mnie świetna.
    Zalety:
    • odświeża oddech, wybiela zęby
  • 1 grudnia 2023 o 14:05
    ten produkt to magia
    Uwielbiam mieć olśniewająco białe zęby i robię wszystko, żeby to utrzymać. Natrafiłam na wyprzedaży na ten produkt i kupiłam kilka na zapas. Dobrze, bo już od jakiegoś czasu jest niedostęny. Jest to produkt do stosowania po szczotkowaniu zębów, do używania co kilka dni. Na moje zęby działa GENIALNIE. Moje zęby są ogólnie białe, ale jestem smakoszem kawy, więc z czasem tworzą się przebarwienia. Polecam szczotkować głownie z przodu zębów, bo lekko podrażnia dziąsła. Ogólnie sztos- kocham. Proszę zerknąć na zdjęcie- naprawdę działa. Polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • WYdajność
  • 19 listopada 2023 o 0:47
    Pasta świetnie domywa i odświeża zęby
    Pasta świetnie domywa i odświeża zęby, nie ma szczypania, swędzenia, ma bardzo intensywny miętowy smak, przyspiesza wybielanie zębów, kosztuje 18 złotych ma gęstą konsystencję z niebieskimi drobinkami.
  • 22 listopada 2022 o 15:41
    Dobrze, aż lub tylko
    Hm pasty do zębów to jedyny dział w którym mogłabym zrobić przy każdej recenzji kopiuj i wklej. Tyle przeżyłam ale ideału nie trafiłam. Jedynie zmieniło się moje zdanie i podejście- nie wierzcie producentom. Paste a raczej dodatek do pasty kupiłam ze względu na te wybielające obietnice, i cóż hmm wybielenia nie zauważyłam.... "Pasta" natomiast świetnie domywa i odświeża. Zęby są bardzo dobrze oczyszczone, aż czuć pod językiem taką przyjemna gładkość. Są czyste, pachnące i dobrze domyte. Myjąc jamę ustną nie czuję żadnego problemu, wszystko odbywa się komfortowo, szybko i bezproblemowo. Nie pojawia się żadne szczypanie czy swędzenie. Produkt traktuje jako dodatkowe domycie tych przesztrzeni, którym nie dała radę Pasta do zębów Tubka Mała zwinna, bez zbędnych emotek i esów floresow.
  • 14 kwietnia 2022 o 14:39
    Działa
    Produkt rzeczywiście sprawdza się w pomocy przy wybielaniu zębów. Jednak ma bardzo intensywny miętowy smak, co mi nie odpowiada. Używałam go dość krótko, jednak efekty i tak były. Także jak komuś nie przeszkadzają intensywne smaki to warto brać :)

Zobacz także inne Paski i proszki wybielające zęby