Podkłady

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Długotrwały kryjący podkład SPF 20 (nowa wersja)

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3w1 kryjący podkład w płynie N84 Soft Toffee 30ml
Max Factor Facefinity 3w1 Podkład, N84 N84 30 ml
Max Factor Face Finity All Day SPF20 Podkład N84
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3w1

Nasi użytkownicy zostawili 337 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 9:29
    To już nie to samo - bardzo średni
    Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 to podkład, który miałam okazję przetestować i muszę przyznać, że mam mieszane uczucia, zwłaszcza w porównaniu do jego poprzedniej wersji. Kiedyś byłam fanką starej formuły, ale nowa wersja okazała się dla mnie rozczarowująca. Jedną z największych różnic, które zauważyłam, jest gęstsza konsystencja podkładu. Choć może to sugerować lepsze krycie, w praktyce okazało się, że nie rozprowadza się tak łatwo, jak pamiętałam. Musiałam poświęcić więcej czasu na aplikację, aby uzyskać satysfakcjonujący efekt. Niestety, krycie również nie spełnia moich oczekiwań – wydaje się być słabsze niż w poprzedniej wersji. Dodatkowo, zauważyłam, że kolor podkładu ciemnieje po nałożeniu, co sprawia, że trudno jest dobrać idealny odcień dla bladych cer już totalnie. Z racji tego, że mam miłe wspomnienia związane z poprzednią wersją, tym bardziej czuję się zawiedziona tą nową formułą. Podsumowując, niestety nie mogę polecić tego podkładu, zwłaszcza jeśli ktoś liczy na jakość, którą oferowała wcześniejsza wersja. Dla mnie to rozczarowanie, a z pewnością nie zamierzam do niego wracać.
  • 30 marca 2025 o 16:56
    Średniak na co dzień
    Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 to podkład, który obiecuje długotrwałe krycie, matowe wykończenie i funkcję bazy oraz korektora w jednym. W rzeczywistości jest to produkt raczej przeciętny – dobrze sprawdza się na co dzień, ale nie spełni oczekiwań osób szukających mocnego krycia czy matowego efektu na cały dzień.
    Zalety:
    • Lekka formuła – komfortowy na skórze, nie tworzy efektu maski
    • Naturalne wykończenie – nie jest ciężki ani zbyt pudrowy
    • Wygodne opakowanie z pompką – łatwa aplikacja
    • Odcienie dobrze dopasowują się do skóry
    Wady:
    • Nie nadaje się do cery tłustej – po kilku godzinach skóra zaczyna się wyświecać
    • Krycie jest raczej lekkie do średniego – nie zakryje większych niedoskonałości
    • Może podkreślać suche skórki
  • 21 grudnia 2024 o 0:26
    Ogromny zawod w nowej wersji.
    Podkładu w starej wersji używałam ponad 10 lat. Nowa wersja jest potwornie ciężka i gęsta. Podklad nie nakłada się już tak przyjmnie na twarzy . Kolor jest o wiele ciemniejszy. Podklad się ciastkuje i wygląda obrzydliwie na twarzy. Wchodzi w każde zmarszyki i wygląda sucho. Ogromny zawód :( Zawsze kiedy próbowałam innych marek, wracałam do tego jedynego. Pozostaje szukać nowego zamiennika. Nowa formula niestety tylko w smietnik:(
    Zalety:
    • Aktualnie brak
    Wady:
    • Formuła
    • Kolor ciemn
    • Ciężki
    • Ciastkuje się
  • 20 grudnia 2024 o 17:28
    Polecam
    Kosmetyk został zamknięty w szklanym, masywnym, przeźroczystym flakonie z minimalistyczną szatą graficzną i czarną zakrętką pod którą znajduje się pompka, która pozwala kontrolować ilość nakładanego produktu. Mój odcień to C50 natural rose czyli neutralny z delikatnie żółtymi tonami. Obecnie dla mnie za jasny więc mieszam z mixerem, ale zimą powinien być w porządku. Ma kremową, gęstą konsystencję, jest wegański i mamy tu SPF 20 więc całkiem spoko. Aplikacja podkładu jest prosta i przyjemna. Ma średnie krycie, które można lekko budować, a na skórze daje matowo-satynowe wykończenie, które wygląda bardzo naturalnie, a jednocześnie zdrowo i promiennie. Świetnie wtapia się w skórę i współpracuje z innymi nakładanymi kosmetykami. Genialnie wygładza i wyrównuje koloryt skóry. Jednym z największych atutów tego podkładu jest długotrwałość. Kosmetyk świetnie utrzymuje się cały dzień na twarzy bez względu na warunki. Nie oksyduje, nie zbiera się w zmarszczkach, nie wygląda sucho i nie roluje się przez co sprawdzi się również na większe okazje. Dodatkowo nie daje efektu maski na skórze i jest bardzo wydajny. Max Factor Facefinity Flawless to podkład, który zasługuje na uwagę. Trwałość, krycie oraz matowe, naturalne wykończenie sprawiają, że świetnie się sprawdzi do każdego rodzaju skóry.
  • 6 grudnia 2024 o 4:56
    Tragedii nie ma- i szału też nie ma
    Oceniany tutaj podkład znalazłam w boxie kosmetycznym Pure Beauty. Trafił mi się odcień C50 Natural Rose. I tak, lekko wpada on w różowe tony. Jest też dosyć ciemny, ale ja przez cały rok stosuję kropelki brązujące, nie jest to więc dla mnie problemem. Myślę natomiast , że bladolice niewiasty mogą mieć problem z dobraniem jasnego odcienia. Ponieważ te różowe tony nie do końca mi odpowiadały, mieszam go z krem BB dr Ireny Eris ( odcień 02). Generalnie podkład nie jest zły. Nie jest też jakąś perełką. Nie przekonuje mnie formuła 3 w 1. Ja nawilżająca bazę i tak stosuję pod ten kosmetyk. Krycie ma średnie, można je budować . Ja akurat mocnego krycia nie potrzebuję, gdyż na szczęście nie borykam się z trądzikiem czy niedoskonałościami. Podkład nie wysusza skóry i nie ciemnieje. Ale jakoś miłości nie ma, choć przyczepić się nie mam czego. Wydajność też jest dobra, bo męczę go już chyba od kilku miesięcy ( i zmęczyć nie mogę). Trwałość też jest w porządku, podkład utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Chyba wolę tradycyjny podział na bazę , podkład i korektor, bo ta formuła 3 w 1 kompletnie do mnie nie przemawia. Stacjonarnie podkład jest dość drogi, ale w internecie można go kupić za śmieszne pieniądze. Ja jednak tego nie zrobię. Nie jest to wprawdzie bubel, ale mimo to miłości nie ma.