Podkłady

Lirene Dermoprogram No Mask, Płynny fluid + serum

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 listopada 2022 o 11:01
    Hit
    Uwielbiam ten podkład co prawda ma dość rzadką konsystencję ale mi to nie przeszkadza. Podkład ma średnie krycie ale można je budować. Fajnie się go aplikuje. Ma ładne, satynowe wykończenie. Nie podkreśla suchych skórek ani zmarszczek mimicznych kropka ma ładny odcień, który rewelacyjnie wyrównuje koloryt skóry. Kolejnym jego plusem jest to, że jest trwały nie ściera się.
  • 17 maja 2022 o 12:29
    Dobry krem!
    Nie dość że jest fluidem to ma w sobie serum. Polecam stosować latem, gdyż może poplamić buzię. Podkład dobrze kryje i nawilza skórę. Nie podraznia jej i nie uwydatnia suchych skórek. Dobrze jest wydobyć produkt z opakowania mimo, że nie ma pompki. Cena produktu jest adekwatna do jakości. Polecam także osobom, które mają problem z trądzikiem i szukają dobrego krycia. Podkład kosztuje niewiele i jest łatwo dostępny w Rossmannie często na promocji.
    • Krycie
    • Nie wysusza skory
  • 13 marca 2022 o 10:20
    Cudowny lekki podkład
    Podkład jest zamknięty w poręcznym szklanym opakowaniu. Mam odcień najjaśniejszy 00 porcelanowy o dla mnie jest idealny. Faktycznie ciemnieje ale tylko wtedy gdy się go dokładnie nie „rozsmaruje” na twarzy. Ja go nakładam palcami i rozprowadzam dokładnie. W razie potrzeby dokładam kolejna warstwę i efekt jest super :) jest mega lekki i naturalny, przy moich rozszerzonych porach i podatnością na zapychanie sprawdza się idealnie. Po około 5 godzinach trzeba buzie przypudrować albo odcisnąć chusteczką, czyli nic nowego biorąc pod uwagę skłonności mojej skóry do przetłuszczania się. Podkład napewno zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Lekkość
    • Nie zapycha porów
    • Szklane opakowanie
    • Naturalny efekt
  • 30 lipca 2020 o 18:14
    nieporozumienie
    Dla mnie ten podkład to nieporozumienie, zakupiłam najjaśniejszy odcień, który po nałożeniu niemiłosiernie ciemnieje. Źle mi się go nakładało, bronzer układał się na nim koszmarnie, w dodatku trzeba było nałożyć dość sporą ilość, by uzyskać odpowiednie krycie. Bardzo mocno i szybko wyświecał się. Nie byłam w stanie zużyć go do końca.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • działanie
    • oksyduje
    • wyświeca się
    • nie współgra z wszystkimi kosmetykami
    KAR87
    2 listopada 2019 o 9:58
    PORAŻKA
    kupiłam go mimo różnych opinii, lubię kosmetyki Lirene i całego koncernu Dr Eris, mając swój absolutny HIT wśród podkładów od Lirene (Perfect Tone- genialny podkład) chciałam przetestować i ten. po dwóch użyciach podkład wyrzuciłam. spowodował pieczenie twarzy, wypryski, których nie miałam wcześniej. data ważności jest w porządku. pierwszy raz był najlepszy - bo miałam twarz bez żadnych nieprzyjaciół. ale po ok 30 min od nałożenia czułam dziwne pieczenie twarzy. podkład faktycznie bardzo ciemnieje, kupiłam odcień 00 - stwierdziłam ze jak zceimnieje to do ton ciemniejszego będzie ok. ściemniał o 3 tony jak nic, po 20 s na ręce był ciemniejszy od Lirene Perfect Tone 130 I dodatkowo w jakimś dziwnym marchewkowym tonie. do drugiej aplikacji dołożyłam rozjaśniacza ale to nic nie dało !!!! na twarzy wyglądał troszkę lepiej ale nadal mnie piekł. bardzo sie zawiodłam, serio ten podkład kosztuje 35 zł??????jestem bardzo rozczarowana, miałam nadzieje ze to będzie chociaż fajny średniak do makijażu przed wyjściem do biedry żeby ujednolicić kolor twarzy..... MIMO WPROST PIĘKNEGO OPAKOWANIA , BRAK POMPKI NIE JEST WADĄ PRZY PRODUKCIE Z TAK POWAŻNYMI WADAMI!!!
    Zalety:
    • B R A K
    Wady:
    • BARDZO CIEMNIEJE
    • PO NAŁOŻENIU PODKŁADU TWARZ PIECZE I SWĘDZI
    • POJAWIŁY SIĘ WYPRYSKI
    • TEN PODKŁAD NAWET NA JEDNĄ GWIZDKĘ NIE ZASŁUGUJĘ!