Kremy uniwersalne

Weleda Iris Feuchtigkeitscreme Krem nawilżający z irysem

Krem Weleda orzeźwiający nawilżający z irysem na dzień 30ml

• 26 grudnia 2020 o 14:50
    Alkoholowe przepłacenie
    Zakupiłam krem zachęcona tym, że ma naturalny skład. Czytając recenzję lekki, szybko się wchłania można pomyśleć, że to coś dla mnie. Niestety po aplikacji bardzo czuć alkohol. Może i się szybko ulatnia, ale nie wiem jakby miał pomóc kremowi nawilżającemu.... moja skóra po nim niestety się zapycha. Niby lekka konsystencja, niby wszystko fajnie, a przy regularnym użyciu powoduje,że zaczynam mieć krostki na skroniach i też punktowo w innych miejscach na twarzy. Nie polecam. Nie wiem dla kogo miałby być dobry.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • szybko się wchłania
    • fajne ekologiczne opakowanie, z którego łatwo dawkować higienicznie produkt
    • potrzeba go niewiele
    Wady:
    • zapycha
    • powoduje wypryski
    • zapach alkoholu po aplikacji
    • pozostawia film na skórze
  • 23 września 2020 o 15:02
    Bardzo przyjemny krem
    Pomimo zwartosci alkoholu nie wysusza skory. Dobrze nawilza. Ladnie pachnie. Pozostawia matowe uczucie na skorze, ktore nie przeszkadza. Dobrze nadaje sie pod makijaz. Opakowanie jest dosc male i nie starcza na dlugo - w moim przypadku 4 tygodnie stosownia rano i wieczorem. Resztke kremu dosc trudno wycisnac z tubki, trzeba sie troche nameczyc. Ogolnie z produktu jestem zadowolona. Kupie ponownie.
    Zalety:
    • nawilza, nie wysusza
    • pozostawia matowa skore - nadaje sie pod makijaz
    Wady:
    • male opakowanie
    • brak dostepnosci w Polsce
  • 15 stycznia 2015 o 22:44
    Jak dla mnie bomba.
    Mam cere mieszana, sklonna do wypryskow. Ten krem sprawdza sie w moim przypadku swietnie, nie mam zadnych zastrzezen oprocz malego ,,ale " czyli lekkiego blyszczenia po nalozeniu- za to odjelam pol gwiazdki. Przeczytalam przed chwila opinie o rolowaniu kremu, nie mialam takiego problemu, stosuje podklad Maybelline Dream Wonder Fluid-Touch i puder Rimmel Stay Matt. Nie wiem jak krem wchodzi w interakcje z innymi podkladami. Uwielbiam Welede, jej szacunek dla klientow- sklad kosmetykow. Jestem czesto narazona na stres co odbija sie na mojej skorze a krem bardzo dobrze ja nawilza i odzywia, przywraca jej blask. Jestem zadowolona. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2/30ml
  • 19 czerwca 2010 o 15:02
    Bardzo dobry
    Mam skórę tłustą i niezwykle skłonną do alergii a ten krem nie zatyka porów, nie powoduje żadnych wyprysków, nie uczula i przede wszystkim doskonale nawilża. Jedyny mankament to jak wspomniała słusznie jedna z Wizażanek "roluje się" takze stosowanie go pod makijaż jest dosyć dyskusyjne zwłaszcza w przypadku płynnych podkładów.Niemniej jednak jak na razie jest to najlepszy krem na jaki natrafiłam wśród kosmetyków naturalnych i nie zamierzam z niego rezygnować. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 2 kwietnia 2009 o 22:45
    dla mnie supcio kremik :)
    Polecam kremik!!! Mam cerę mieszaną - suchą z tłustą strefą T, a ten kremik zdziałał cuda, dzięki niemu moja skóra nie jest sucha ani tłusta tylko idealnie nawilżona, bez zaczerwienień mimo obecności alcoholu w składzie, bez zatykania porów, do tego przyjemny irysowy zapach, który długo się utrzymuje. Faktycznie, średnio nadaje się jako baza do podkładu, ale ja go akurat nie używam często, więc mi to nie przeszkadza zbytnio. Minusem jest słaba dostępność i dość wysoka cena, ale coś za coś. Kremik bardzo wydajny, świetnie sie rozprowadza, super szybko wchłania, pozostawia lekką powłokę, ładnie matuje. Mega plusem jest naturalny skład, nie chcę truć cery chemią. Naturalność i życie w zgodzie z Naturą to jest to :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 (w trakcie)