Kremy uniwersalne

Avon Anew, Hydra Pro Vita-D Water Cream Krem nawilżający aktywujący z witaminą D

• 5 stycznia 2025 o 22:14
    Świetnie nawilża i dodaje skórze blasku
    Krem z witaminą D Avon Anew został bardzo gorąco polecany przez moją konsultantkę. Kupiłam więc i nie zawiodłam się. Wręcz przeciwnie krem jest po prostu świetny, szczególnie teraz w okresie grzewczym, w którym moja cera robi się miejscami naprawdę sucha. Krem ten doskonale ją nawilża, naprawdę czuć to nawilżenie. Ponadto nie pozostawia tłustej warstwy, jest bardzo lekki, szybko się wchłania. Krem ten dodaje również mojej cerze zdrowego blasku, cera po jego użyciu jest taka promienna, świeża. Uważam, że krem Avon Anew jest idealny również na zimno, mróz czy wiatr. Dobrze chroni on skórę przed czynnikami atmosferycznymi. Również wygładza on moją cerę, sprawia, że jest taka delikatna. Nie sposób nie wspomnieć, że krem ten jest zamknięty w bardzo eleganckim, szklanym, niebieskim słoiczku. Bardzo stylowo wygląda w łazience. A jego cena jest naprawdę niska. Podsumowując uważam, że Avon Anew z witaminą D to taki prawdziwy zastrzyk witaminy D w kremie. :)
    Zalety:
    • intensywnie nawilża
    • dodaje cerze zdrowego blasku
    • wygładza
    • lekki, szybko się wchłania
    • odpowiedni na trudne warunki atmosferyczne
    • eleganckie opakowanie
  • 4 października 2024 o 10:37
    Jestem pozytywnie zaskoczona
    Krem zamknięty jest w słoiczku w niebieskim, ładnym kolorze. Dobrze wydobywa się z opakowania i świetnie rozprowadza na twarzy. Ma delikatny zapach. Konsystencja jest kremowo żelową, dość gęsta. Krem jest wydajny. Ja stosuję go jako krem na noc - szybko się wchłania, jednak pozostawia na twarzy delikatny filtr, który zabezpiecza skórę przed utratą wilgoci. Rano skóra twarzy jest gładka, nawilżona i zregenerowana. Wygląda na wypoczętą. Dawno nie miałam kremu od Avon i jestem tym produktem bardzo pozytywnie zaskoczona. Myślę, że na jednym opakowaniu się nie skończy, tym bardziej że cena promocyjna jest naprawdę przyjazna.
    Inne
  • 17 stycznia 2024 o 19:29
    Dobry,ale nie najlepszy.
    Krem znam od lat i zużyłam nie jedno opakowanie. Zakupiłam go również nie raz,nie dwa w prezencie wraz innymi produktami z serii Anew. Ma bardzo ładne,eleganckie opakowanie. Jego żelowo-kremowa konsystencja bardzo dobrze rozprowadza się na twarzy i szybko się wchłania.Mimo tego,iż kremu w opakowaniu nie wydaje się zbyt wiele,to naprawdę niewielka jego ilość wystarczy by posmarować całą twarz.Krem jest zatem bardzo wydajny. Produkt ma bardzo ładny,delikatny zapach, jest troszkę perfumowany. Bardzo dobrze wypada jako baza pod makijaż. Jeśli chodzi o nawilżenie skóry,to myślę,że jako podstawowy krem,który trzeba przecież mieć,to wypada on całkiem dobrze.Czuć go na skórze, która po posmarowaniu jest delikatna w dotyku,tak jakby otaczał ją barierą ochronną.Pozostawia również wyczuwalny,delikatny poślizg,którego w sumie nie widać,gdyż skóra nie świeci się. Jest to lekki krem na codzień,ale dla skóry bezproblemowej. Gdy pojawia się problem,np. zbytnie przesuszenie po opalaniu,albo podrażnienie,może sobie z tym nie poradzić. Smarowałam nim skórę po stosowaniu retinolu i było wszystko ok,dopóki nie dostałam podrażnienia pod oczami. Po posmarowaniu się kremem nawilżającym Anew,poczułam szczypanie i swędzenie,a rano obudziłam się z suchymi skorupami w tych miejscach. Musiałam użyć innego kremu nawilżającego z pantenolem,żeby skóra się wygoiła.Miałam wrażenie, że ten,jeszcze bardziej mógłby ją podrażnić.Idzie mu również pod górkę z bardzo przesuszoną skórą.Kiedy potrzebowałam głębszego nawilżenia,musiałam powtarzać aplikację. Krem jest dobry, ale dla skóry normalnej,nie suchej i nie kłopotliwej .
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Ładny delikatny zapach
    • Pozostawia w dotyku miłą skórę
    • Pozostawia barierę ochronną
    Wady:
    • Słabo nawilża
    • Powoduje szczypanie na podrażnionej skórze.
    U konsultantki
  • 4 listopada 2023 o 17:59
    Bardzo fajny produkt
    Bardzo lubię ten krem z serii Anew, jako jeden z nielicznych z tej serii nie podrażnia skóry. Kremowa konsystencja o przyjemnym, delikatnym zapachu. Bardzo szybko się wchłania, nie ma uczucia lepkosci na twarzy. Dla mnie idealny jako baza pod makijaż. Cera jest widocznie nawilżona, miękka w dotyku. Opakowanie w szklanym słoiczku, wygląda bardzo ładnie.
    • szybko sie wchłania
    • dobrze nawilza
    • nadaje się jako baza pod makijaz
    • ladny, delikatny zapach
    • nie zapycha
    U konsultantki
  • 18 października 2023 o 12:28
    Nawilżający powiew bryzy
    Krem ma żelowo - kremową konsystencję o delikatnym zapachu. Nie przepadam za żelowymi konsystencjami ale ten krem o dziwo dobrze się wchłania i mimo niewielkiej ilości długo odczuwam nawilżenie. Nie roluje się co jest dodatkowym plusem.
    Zalety:
    • Zapach Konsystencja Działanie nawilżające