Dezodoranty i antyperspiranty

Anida Medi Soft Woman, Anti-perspirant roll-on do skóry delikatnej i wrażliwej

Scan Anida SCAN- ANIDA MEDISOFT antyperspirant kulka 50ml 7057343

• 14 listopada 2021 o 16:57
    Świetny!
    Nie mam dużego problemu z nadpotliwością, ale stosowałam antyperspiranty różnych firm, te droższe i tańsze. W moim odczuciu sprawdza się lepiej niż każdemu znane Vichy, a jest 4- krotnie tańszy.
    _inga
    14 listopada 2021 o 14:46
    Antyperspirant roll-on do skóry delikatnej i wrażliwej, Medi Soft Woman, Anida
    Antyperspirant kupiłam w Drogerii Natura. Opakowanie zawiera 50 ml kosmetyku, zapłaciłam około 7 zł. Antyperspirant ma ładny delikatny zapach, dobrze się wchłania, nie uczula, nie podrażnia, nie przesusza skóry, jest wydajny. Przy codziennym standardowym stosowaniu antyperspirant spełnia swoją funkcję, natomiast przy większej aktywności fizycznej radzi sobie gorzej Plus za skład antyperspirant nie zawiera alkoholu, alergenów, ani parabenów, oraz za wygodne estetyczne opakowanie. Podsumowując przyzwoity antyperspirant do codziennego stosowania, dobry średniak w niskiej cenie, przyjazny dla alergików i wrażliwców.. Polecam!
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • przy codziennym standardowym stosowaniu skutecznie zapobiega poceniu
    • nie uczula, nie podrażnia, nie przesusza skóry
    • nie brudzi ubrań
    Wady:
    • słabo się sprawdza przy większej aktywności fizycznej
    Drogeria Natura
  • 24 sierpnia 2020 o 13:24
    No miało być dobrze
    Skład, opakowanie, cena, wydajność, dostępność Prawda jest taka, że jeśli komuś z problemem na opakowaniu producent trzaśnie napis ,,med", to chociażby nie wiem, jak trzeźwo ta osoba myślała, pewnie i tak się skusi. To dobry wabik na klienta- nie ma, co się oszukiwać, jednak zawsze budzi u mnie jakiś wewnętrzny opór, więc zakup tego produktu zaczęłam od dokładnego przestudiowania składu i no, stety albo niestety, nie ma się czego przyczepić. Alkoholu nie stwierdzono, alergenów i parabenów- podwójnie dziwi, więc fakt, że jednak uczulił. Chociaż początkowym problemem okazał się w ogóle zakup. Gdzieś wcześniej przewinął mi się ten produkt na wizażu, zainteresował mnie i zaczęłam polować. Polowanie trwało nieprzewidzianie długo, ponieważ nie znalazłam go w żadnym Rossmannie w moim mieście, dopiero w Poznaniu. Raczej nie narzekam na zaopatrzenie w tamtych sklepach, więc nie wiem, co tutaj się stało. Na plus tego produktu działa cena, naprawdę śmieszna, jeśli brać pod uwagę skład. Zwykle produkty, które na opakowaniu wyglądają tak dobrze, są jednocześnie droższe. Te wszystkie zalety niweluje opakowanie. Niby ok, wygląda estetycznie, bez zbędnych elementów graficznych, ale kulka cały czas mi się zacina, a kiedy już się ,,odetnie" nawala tyle produktu, że skóra ma problem, żeby to w ogóle wchłonąć. Niestety wpływa to również na wydajność. Działanie Początkowo byłam zadowolona. Przed okresem upałów zarówno chronił przed przykrym zapachem potu, niwelował potliwość, nie uczulał, potem zaczęło się już robić nieprzyjemnie. Przy większym wysiłku lub po prostu wyższej temperaturze, nie daje sobie już tak dobrze rady z potem. Nie jest to raczej produkt do zadań specjalnych. Z czasem również nawet po nim skóra pod pachami zaczęła mnie swędzieć- fakt, że zlikwidowałam to żelem aloesowym, ale miałam większe nadzieję związane z tym produktem. Niestety, kilka dni po depilacji smarowanie nim pachy powoduje dodatkowe podrażnienie. Podsumowanie Właściwie radzę sobie z faktem, że większość kosmetyków z przedrostkiem ,,med" nie sprawdza się u mnie. Nie wiem, może mój organizm reaguje tak z czystej złośliwości? Trochę mi przykro, bo nastawiałam się na znalezienie dobrego produktu na stałe- głównie ze względu na świetne opinie. Z pewnością nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Dobry skład.
    • Niska cena.
    • Neutralny zapach.
    • Radzi sobie z potem-niweluje jego zapach i potliwość, przy mniejszym wysiłku fizycznym i wiosennej temperaturze.
    Wady:
    • Dostępność.
    • Zacinająca się kulka.
    • Wydajność.
    • Nie radzi sobie z potem przy wysokich temperaturach i wysiłku- ani nie na lato, ani nie dla sportowców.
    • Niestety w ostatnim okresie używania podrażnił.
    • Nie nadaje się używania po depilacji.
  • 2 lutego 2020 o 11:17
    Dobry produkt
    Zawsze używam Vichy do cery wrażliwej, ale ostatnio jego cena mnie rozwaliła, więc postanowiłam spróbować tego, czekając na promocję Vichy;) W sumie, to jestem zadowolona. Produkt spełnił moje oczekiwania. Daje radę przez cały dzień, nie ma drażniącego zapachu, w miarę szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filtru, nie wysusza i nie podrażnia skóry. Jest tani (niecałe 10 zl), denerwuje mnie tylko jego dziwne opakowanie (zdejmuje się większa część, a nie mniejsza, jak w innych produktach tego typu).
    Zalety:
    • cena,
    • delikatny zapach,
    • szybko się wchłania,
    • nie pozostawia tłustego filtru na skórze,
    • nie uczula,
    • nie podrażnia,
    • skuteczny,
    Wady:
    • niewygodne opakowanie
  • 12 października 2019 o 14:37
    niepozorny
    Co tu duzo gafac.Produkt apteczny, skuteczny. Aplikacja jest przyjemna nie podraznia, nie wysusza . Antiperspirant mbie nie uczulil co sie u mnie niestety zdarza.. zapach ledwowyczuwalny. Chetnie wroce do niego.
    Zalety:
    • skutecznosc
    • lagodny dla skory nawet uzyty po goleniu
    • lubie produkty w kulce
    • nienachalnie pachnie
    Wady:
    • dostepnosc