Isana Young, Active Clear Wasch-Creme Krem do mycia twarzy

• 12 grudnia 2019 o 14:07
    Krem do mycia twarzy Isana Young
    Kupiłam go w Rossmannie, zachęcona ceną. Na promocji kosztował niecałe 5 zł, więc stwierdziłam że wypróbuję. Może nie zauważyłam jakiegoś "genialnego" działania, jak dla mnie wcale nie eliminuje problemu zaskórników, ale i tak jestem z niego bardzo zadowolona. Za taką cenę można brać w ciemno.
    • dobrze się zmywa
    • ładnie oczyszcza twarz
    • skład
    Wady:
    • nie zauważyłam poprawy w ilości zaskórników na mojej twarzy
    • zapach nie przypadł mi do gustu, ale nie jest "nie do zniesienia"
  • 18 listopada 2019 o 0:49
    Na mnie działa!
    Dzięki regularnemu stosowaniu (używam tylko wieczorem po użyciu płynu micelarnego) stan mojej skóry się poprawił. Bardzo mało mam wyprysków, a jeśli są to szybko znikają i ślad po nich też. Praktycznie już mogę wyjść z domu bez "zakrywania" pryszczy, gdyż jestem zadowolona ze stanu mojej cery ????????
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę,
    • nie podrażnia ani nie powoduje dyskomfortu,
    • cena,
    Wady:
    • Nie zauważyłam.
  • 30 września 2019 o 10:17
    Dla cery mieszanej
    Mam cerę mieszaną, ze skłonnościami do przesuszenia. Krem do mycia twarzy z serii Isana Young Active stosowany regularnie - raz dziennie, wieczorem - nie wysuszał skóry twarzy. Ładnie ją oczyszczał z resztek po makijażu, choć najgorzej radził sobie z mascarą - jak zresztą większość żeli do twarzy z tej serii. Niewątpliwy plus - nie podrażniał, nie zapychał porów. A do tego - bardzo wydajny :)
    Zalety:
    • niska cena,
    • super wydajność,
    • dobre oczyszczenie skóry z resztek sebum.
    Wady:
    • nie radził sobie z resztkami makijażu,
    • czasami przesuszał skórę.
  • 18 września 2019 o 17:11
    Rewelacja
    Trafiłam na niego na promocji i jestem zachwycona. Obecnie posiadam jeszcze jedno opakowanie ale napewno kupię drugie, gdyż w regularnej cenie jest również tani. Produkt dobrze się u mnie sprawdza. Stosuję go rano jak i wieczorem. Nie podrażnia nie wysusza. Świetnie pozbywa się pozostałości po makijażu. Polecam ! :)
    • Dostępność
    • Nie wysusza
    edythna
    17 września 2019 o 20:59
    Tani, a dobry
    Potrzebowałam szybko jakiegoś produktu do oczyszczania cery, a że byłam akurat na wyjeździe, to uznałam, że nie ma sensu wydawać mnóstwa pieniędzy. Krem do mycia twarzy z Isana zwrócił moją uwagę głównie ze względu na to, że nie posiada SLS-ów. Dodatkowo, w jego skład wchodzi kwas salicylowy, a więc idealny składnik do mojej mieszanej cery ze skłonnością do trądziku. Zapach ma delikatny, jego konsystencja jest żelowo-kremowa, a podczas mycia twarzy nie pieni się. Produkt przypadł mi do gustu do tego stopnia, że właśnie kończę już 3 opakowanie, co nie zdaża się często, jeżeli chodzi o kosmetyki do mycia twarzy. Po użyciu go, czuję, że moja twarz jest oczyszczona i świeża. Nie zauważyłam wysuszenia cery, ale to też kwestia kosmetyków, jakie stosuję w dalszej pielęgnacji. Po ok. 1,5 - 2 tyg. na mojej twarzy było zdecydowanie mniej nieprzyjaciół. Serdecznie polecam ten produkt. Jak za taką cenę, bo ok. 8 zł, dostajemy świetny produkt, który nie podrażnia (bo nie posiada silnych środków myjących) oraz robi to, co ma robić (czyli oczyszcza i zmniejsza powstawanie zmian trądzikowych).
    • brak SLS-ów
    • skuteczność